13 Kasım 2015, Cuma 09:13:41

Pegasus Ordu-Giresun seferlerine başladı

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen-Ordu Giresun seferlerine başladı.
  • YOLCULARA KARANFİLMİ VERİLMİŞ ALİ SABANCI HAYRET KARANFİLDEN PARA ALMAMIŞMI.KESİN PERSONELİNİN MAAŞINDAN KESMİŞTİR..
  • Bütün Havalimanları kâr edecek diye bir kural yok. Birinin kârı diğerinin zararını kapatır. Siz bu işlere kafa yormayın. Uçmak istiyorsanız Havalimanları hizmetinizde...
  • Bu Havalimanı 2,5 milyon metre kare alan doldurularak yapıldı. Trabzon Havalimanı 660.000 metre kare. Bu da demekki Ordu Giresun Havalimanı Trabzon Havalimanı nın yaklaşık dört katı büyüklüğünde. Uçuş trafiği yönünden Trabzon çok yüksek uçuş trafiğine sahip bir Havalimanı. Fakat Ordu Giresun her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bunu memleket atışması haline getirmeyelim. İkiside bu ülkenin Havalimanı. İkisi de gururumuz.
  • Uçakların doluluk oranı yüzde doksan. Bu kadarı tahmin etmiyorduk fakat yolcu sayısı beklentimizin üzerinde. Bu Havalimanı gelecek vaat ediyor.
  • Hayırlı ve uğurlu olsun.
  • Tam doluluk mu uçtu?
  • Uçuş için Trabzon ve Samsun'a gitmekten kurtuldum ya başka bir şey istemem. Artık benim de şehrimde Havalimanı var. Emeği geçenlerden Allah razi olsun.
  • Yeni açılmış bir Havalimanı için bu sefer sayısı normal. Hiç bir Havalimanı açılır açılmaz sefer patlaması yaşamaz. Yaz sezonundaburadan ggünde en az 40 sefer olur. Her geçen gün daha güzel olur.
  • Doğu da her ilde bir Havalimanı var. Ona hiç Sesiniz çıkmıyor. Fakat Ordu Giresun havalimanını bir türlü kabullenmediniz. İçimizde çok irlanda lı var...
  • Şahane hava limanı uçuşlar yani trafik çok güzel .

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen-Ordu Giresun seferlerine başladı.

Haftanın 7 günü günde 2 sefer yapacak olan şirket, ilk uçuşunu bu sabah gerçekleştirdi. Uçak Ordu-Giresun'a inmesiyle bir havacılık geleneği olan su takıyla karşılandı.

Uçağın yolcularına da karanfil takdim edildi.









Pegasus Ordu-Giresun seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

KARANFİL ~ 8 yıl önce
YOLCULARA KARANFİLMİ VERİLMİŞ ALİ SABANCI HAYRET KARANFİLDEN PARA ALMAMIŞMI.KESİN PERSONELİNİN MAAŞINDAN KESMİŞTİR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÂR ZARAR ~ 8 yıl önce
Bütün Havalimanları kâr edecek diye bir kural yok. Birinin kârı diğerinin zararını kapatır. Siz bu işlere kafa yormayın. Uçmak istiyorsanız Havalimanları hizmetinizde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar Zarar ~ 8 yıl önce
Dengeleyemezseniz, alanların çoğunu kapatır yada yabancılara satarsınız. Bakınız Yunanistan.
Yetkili ~ 8 yıl önce
Bu Havalimanı 2,5 milyon metre kare alan doldurularak yapıldı. Trabzon Havalimanı 660.000 metre kare. Bu da demekki Ordu Giresun Havalimanı Trabzon Havalimanı nın yaklaşık dört katı büyüklüğünde. Uçuş trafiği yönünden Trabzon çok yüksek uçuş trafiğine sahip bir Havalimanı. Fakat Ordu Giresun her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bunu memleket atışması haline getirmeyelim. İkiside bu ülkenin Havalimanı. İkisi de gururumuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVAŞ ~ 8 yıl önce
Uçakların doluluk oranı yüzde doksan. Bu kadarı tahmin etmiyorduk fakat yolcu sayısı beklentimizin üzerinde. Bu Havalimanı gelecek vaat ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
Hayırlı ve uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doluş oranı yazmadınız ~ 8 yıl önce
Tam doluluk mu uçtu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRABZON SAMSUN ~ 8 yıl önce
Uçuş için Trabzon ve Samsun'a gitmekten kurtuldum ya başka bir şey istemem. Artık benim de şehrimde Havalimanı var. Emeği geçenlerden Allah razi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ünye Samsun ~ 8 yıl önce
Ünyeliler Samsun'u kullanmaya devam ediyor ve edecekler. Bu sizi üzmez sanırım.
ÜNYE ~ 8 yıl önce
Ünye-Çarşamba 52 km. Giresun-Trabzon 140 km. Giresun-Samsun 195 km. Ordu-Trabzon 180 km. Ordu-Samsun 151 km. Ordu-Giresun havalimanı Ordu'ya 16, Giresun'a 28 km. Umarım serzenişinizin abartılı olduğu anlaşılır...
ÜNYELİ ~ 8 yıl önce
Ünye-Ordu 64 km, Ordu'dan Ordu-Giresun havalimanı 16 km, yani toplam 80 km. Samsun'a göre 25 km daha fazla gidip sen de vilayetinin havalimanını kullanmalısın... 25'den daha az bile olabilir. Çarşamba'dan Samsun havalimanı kaç km ise 25'den düşmelisin aslında.
Ünye-Ordu/Giresun ~ 8 yıl önce
Ünyeliler şu an için bu limanı kullanmaz gibi geliyor bana, yani kendi aracı olan ve uçuş saati uygun olan v.b. kullanır diye düşünüyorum. Birde Ordu merkezin şehir içi trafiğini düşününce hiç kullanmazlar. Ayrıca Havaş OGU'dan Fatsa'ya kadar sefer koymuş. Önümüzdeki yıl içerisinde Ordu Çevre Yolu açılınca OGU, Ünye'ye çok daha yakın olacak, en azından trafiksiz olacak. Tabi ünyeliler için Samsun'da var. Bence şanslılar, bir alternatifleri olmuş oldu OGU. Diğer taraftan unutulmamalıdır ki TZX'i Gümüşhane, Bayburt ve hatta Erzurum'dan gelipte kullanan insanlar tanıyorum ben. Alternatif her zaman iyidir. Havaş aynı zamanda Tirebolu'ya kadar da servis koymuş. Zaten istatistiklere göre havalimanını en çok Giresun'lular kullanmış, bununda sebebi belli. Başta Ünye ve Fatsa olmak üzere Ordulular hala daha Samsun'u kullanmaya devam ediyor. Giresun için şöyle bir durum var, Piraziz, Bulancak ve Merkez havalimanına çok yakın oldukları için OGU'yu tercih ediyor.
PILOT ~ 8 yıl önce
Yeni açılmış bir Havalimanı için bu sefer sayısı normal. Hiç bir Havalimanı açılır açılmaz sefer patlaması yaşamaz. Yaz sezonundaburadan ggünde en az 40 sefer olur. Her geçen gün daha güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çarpı On ~ 8 yıl önce
400 yerine 40 yazmışsınız. Düzelteyim dedim.
OLAĞANÜSTÜ ~ 8 yıl önce
Bence normal değil, Türkiye'deki havalimanlarına ait verilere göre olağanüstü bir performans. Zira mevcut veriler, 55 liman olan ülkemizde ilk 25 içerisine gireceğini şimdiden ilan etti bu limanın.
KARADENİZ ~ 8 yıl önce
Doğu da her ilde bir Havalimanı var. Ona hiç Sesiniz çıkmıyor. Fakat Ordu Giresun havalimanını bir türlü kabullenmediniz. İçimizde çok irlanda lı var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memo ~ 8 yıl önce
Şahane hava limanı uçuşlar yani trafik çok güzel .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000