15 Şubat 2016, Pazartesi 11:22:05

Pegasus Ocak rakamlarını açıkladı

Pegasus, Ocak 2016 trafik rakamlarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı.
  • Cok tercih ettigim bir havayolu degil ama iyi ki Pegasus var diyenlerdenim. Piyasa yapici rolu goz ardi edilemez.
  • Umarız bu artışın kâr paylarında'da etkisi olur..!
  • Pegasus'tan memnun olmayanlar 2-3 katı fiyatla buyursun THY ile uçsunlar. Biz pegasusu seviyoruz.İkram olmasa da ucuza istediğimiz yere güvenle uçuyoruz.Siz bi sandviç,bir içeceğe 50 lira bayılmaya devam edin.
  • kelebek gibi konduk atın üstüne :))
  • Eleştirenlere en büyük cevap ne kadar eleştirirsek o kadar yolsusu çoğalıyor. .Nasıl çoğalmasın Erzurum gidiş geliş hemde hafta sonu 49 lira yetmezmiş gibi 15 lirasıda iade li. daha ne olsun .
  • Daha fazla artsın inşallah
  • Ürdün'ü ilk kez duyuyorum Harika bi haber ! THY ve Ürdün kraliyet hava yollarının fiyatları New York bileti gibiydi Tebrikler Pegasus şimdi THY düşünsün Rekabet iyidir

Pegasus, Ocak 2016 trafik rakamlarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Pegasus, misafir sayısını geçen yılın aynı dönemine oranla %19,2 artırarak 1.81 milyona çıkardı. Ocak ayında iç hatlarda 1.16 milyon, dış hatlarda da 640 bin misafir taşıyan Pegasus, yılın ilk ayında uçuşlarını %77,9’luk doluluk oranıyla gerçekleştirdi.

Pegasus, 2016‘nın ilk ayında uçak kullanım oranını bir önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 4.9 arttırarak günde ortalama 11.9 saate yükseltti. Pegasus Hava Yolları, 2016 yılında uçuş yaptığı noktalara yurt dışında Ürdün’ün başkenti Amman’ı ve Azerbaycan’da Gabala’yı ekleyerek, uçuş ağını yurt içinde 33, yurt dışında 70 olmak üzere 41 ülkede toplam 103 noktaya çıkardı.

Pegasus, 2016 Şubat ayının başında misafirlerinin seyahat deneyimini kolaylaştırmak için ana satış kanalı flypgs.com’u da yeniledi. Yeni flypgs.com; modern tasarımı, yeni uygulamaları, genişleyen seyahat içeriği ve tüm cihazlara uyumlu yapısıyla Pegasus ile seyahat edecek misafirlere seyahatleri boyunca ihtiyaç duyacakları tüm hizmetlere en kolay yoldan erişim sağlıyor.

Pegasus Ocak rakamlarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Pegasus ~ 8 yıl önce
Cok tercih ettigim bir havayolu degil ama iyi ki Pegasus var diyenlerdenim. Piyasa yapici rolu goz ardi edilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
Umarız bu artışın kâr paylarında'da etkisi olur..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiğittürk ~ 8 yıl önce
Yansımaz personele özellikle yer işletmeye gelince nedense hep şirket zarardaymış gibi ama kokpit ve gmdye gelince şirket büyük kar içinde.büyük maaş alan büyük kar az maaş alan zaten az kar payı alıyor.bu yılda çerez parası dağıtılır artık
maga ~ 8 yıl önce
Umarım biz yanılırızda sağlam birseyler yatar inşallah
pgs ~ 8 yıl önce
Pegasus'tan memnun olmayanlar 2-3 katı fiyatla buyursun THY ile uçsunlar. Biz pegasusu seviyoruz.İkram olmasa da ucuza istediğimiz yere güvenle uçuyoruz.Siz bi sandviç,bir içeceğe 50 lira bayılmaya devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 8 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum. Doğru söze ne denir
uçan at ~ 8 yıl önce
kelebek gibi konduk atın üstüne :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 8 yıl önce
Eleştirenlere en büyük cevap ne kadar eleştirirsek o kadar yolsusu çoğalıyor. .Nasıl çoğalmasın Erzurum gidiş geliş hemde hafta sonu 49 lira yetmezmiş gibi 15 lirasıda iade li. daha ne olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maşşallah ~ 8 yıl önce
Daha fazla artsın inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Ürdün'ü ilk kez duyuyorum Harika bi haber ! THY ve Ürdün kraliyet hava yollarının fiyatları New York bileti gibiydi Tebrikler Pegasus şimdi THY düşünsün Rekabet iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000