27 Temmuz 2015, Pazartesi 00:10:44

Pegasus 'misafirleri' yüzüstü kaldı

Pegasus Havayolları'nın dün akşam PC520 sefer sayılı Londra-İstanbul-Ercan seferi 12 saat rötar yaptı. Yolcular evlerine geri döndü. İşte detaylar...
  • Ali bey lütfen kılık değiştirip biraz uçaklaınızla dolanın lütfen olanları görün önlem alın.VİP le değil.Yada vazgeçin başka işlere dönün.Dolmuş işi filan hazır uygun personelde var valla tek olursunuz.
  • Hizmet ve ikramda sıkıntı var.Her şey çok pahalı.Hem fiyatlar uçuk hemde bir şey istiyosunuz kalmadı deniyor.İtiraz edincede işinize gelirse deyip azarlıyorlar.Yakında avrupada sinek avlarsınız.Geçen gelişimde Amerikalı yolcuları nerdeyse dövüyorlardı.Pegassusa tövbe!İmajı düzeltin önlem alın. Bizden uyarması Almanya küçük yer,kulaktan kulağa...
  • Pegassus Viyana İstanbul seferlerinde Ankara aktarmalı seferleriniz hep sorunlu oluyor.Ya insanları kan ter içerisinde koşturup uçağa yetiştirmeye çalışıyorsunuz yada otele yerleştirip tanımadığınız insanlarla ikişer üçer kalmaya zorluyorsunuz.İlgili personelde bir sıkıntı var galiba firma adınız kötüye çıkmak üzere dikkatli olun lütfen.Yaka silkilmeye başlandı.
  • Toplamda üç madde ? 1 - Yolculuk yapan insanlar biletlerini günler-aylar önce alıyorlar bu durumda diğer firmalardan fazlasıyla ucuza uçuyorlar.Son gün uçuşları koltuk sayısına bağlıdır hani karşılaştırma yapan uyanıklar var ya ..! 2 - Pegasus rötar yaparsa zararı büyük olur nedeni lowcost olmasından dolayı taksi dolmuş gibi çalışmalıdır bu nedenle THY ve Pegasus uçuş ortalama değerlerini 1 üzerinden hesaplarsak pegasus 0,2 rötar yaparken,THY 0,45 rötarla uçmaktadır. 3 - Havacılık sektöründe bugün otobüse biner gibi uçağa binebiliyorsanız bu Pegasus firmasının başlatmış olduğu Lowcost sistemi sayesindedir. Anlamadan,dinlemeden nereye böyle diyorya Nazan Öncel bende sallamayın diyorum klavye insanları.
  • Buraya yorum yazacaginza Ali Bey e ulaşmaya çalışın. Yok goruomudr yok haberi var mıdır geçin bunları hadi ulaşın Hacılar? Şu uçmak istemeyen ucmasada iş yükü azalsa ne güzel yaz sezonu geçer bizler içinde ama hepiniz züke züke ucuosunz ;)
  • Pegasus calisanlari yurtici bileti hersey dahil 60 tl ye alir gerisi hikaye,gerisi hepsi kar....
  • Pegasusle yillar once ucmama karari almistim, misafir arkadaslar sorunlari güzelce siralamislar sorunlarin neler oldugunu.
  • Haber başlığınız çok hoş "CUK" oturmuş:)
  • Pegasusla geçen perşembe günü birlik Ankara-İstanbul-Ankara uçuşu yaptım, gidiş ve gelişteki 1 saatlik rutine bağlanmış rötarları yaz trafiğine veriyorum. değişen kapı numaralarının bulmak için ortalıkta dolanan yolcular, yolcuya karşı alakasız, boynunda can kurtaran yeleğiyle kabini denetleyen, açık olan cep telefonlarına duyarsız( uçak pist başı yaparken yanından geçtiği yolcu mesajlaşıyordu hatta konuşanlar bile vardı), anonsları anlamadığımız hızda yapan bir kabin ekibi, normal havada sert inişle yürekleri hoplatan pilot ekibiyle şenlikti.
  • Kara mehmet zamanı ne güzelmiş şirket.şimdilerde çalışanlarıda mutsuz, müşterileri de.

Pegasus Havayolları, dün akşam İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stansted Havalimanı'ndan KKTC'ye yapacağı sefer 12 saat rötara girdi.

Edinilen bilgilere göre Pegasus uçağı 23.30'da Stansted Havalimanı'ndan kalkarak İstanbul-Ercan seferini yapacaktı. KKTC uçağına binecek 180 Pegasus yolcusu ellerinde biletler ile beklemeye başladı. Hiçbir yetkili bulamayan yolcular yapılan anonsla sinirli bir şekilde havalimanını terk etti.

Stansted Havalimanı'nda Londra-Ercan seferi için bekleyen yolculara Türk yetkililerin olmadığı anonsu yapıldı. Daha sonra ise Londra-Ercan seferinin bugün saat 11.00'de yapılacağının bildirilmesi üzerine yolcular evlerine döndü.

©AirportHaber

Pegasus 'misafirleri' yüzüstü kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

sabancı ~ 9 yıl önce
Ali bey lütfen kılık değiştirip biraz uçaklaınızla dolanın lütfen olanları görün önlem alın.VİP le değil.Yada vazgeçin başka işlere dönün.Dolmuş işi filan hazır uygun personelde var valla tek olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 9 yıl önce
Kılık değiştirmesine gerek yok, yüzü ve karakter olmadığı için kimse farkına varmaz...
gurbetçi ~ 9 yıl önce
Hizmet ve ikramda sıkıntı var.Her şey çok pahalı.Hem fiyatlar uçuk hemde bir şey istiyosunuz kalmadı deniyor.İtiraz edincede işinize gelirse deyip azarlıyorlar.Yakında avrupada sinek avlarsınız.Geçen gelişimde Amerikalı yolcuları nerdeyse dövüyorlardı.Pegassusa tövbe!İmajı düzeltin önlem alın. Bizden uyarması Almanya küçük yer,kulaktan kulağa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özdemir ~ 9 yıl önce
Pegassus Viyana İstanbul seferlerinde Ankara aktarmalı seferleriniz hep sorunlu oluyor.Ya insanları kan ter içerisinde koşturup uçağa yetiştirmeye çalışıyorsunuz yada otele yerleştirip tanımadığınız insanlarla ikişer üçer kalmaya zorluyorsunuz.İlgili personelde bir sıkıntı var galiba firma adınız kötüye çıkmak üzere dikkatli olun lütfen.Yaka silkilmeye başlandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallamacılar ~ 9 yıl önce
Toplamda üç madde ? 1 - Yolculuk yapan insanlar biletlerini günler-aylar önce alıyorlar bu durumda diğer firmalardan fazlasıyla ucuza uçuyorlar.Son gün uçuşları koltuk sayısına bağlıdır hani karşılaştırma yapan uyanıklar var ya ..! 2 - Pegasus rötar yaparsa zararı büyük olur nedeni lowcost olmasından dolayı taksi dolmuş gibi çalışmalıdır bu nedenle THY ve Pegasus uçuş ortalama değerlerini 1 üzerinden hesaplarsak pegasus 0,2 rötar yaparken,THY 0,45 rötarla uçmaktadır. 3 - Havacılık sektöründe bugün otobüse biner gibi uçağa binebiliyorsanız bu Pegasus firmasının başlatmış olduğu Lowcost sistemi sayesindedir. Anlamadan,dinlemeden nereye böyle diyorya Nazan Öncel bende sallamayın diyorum klavye insanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niyazi ~ 9 yıl önce
sen çoğu uçağa gecikme verme ondan sonra gecikme oranı 0,2 olduğunu iddaa et. ATD bakarsak o zaman gerçek oranlar belli olur.
Ac gozlu olmamak lazim ~ 9 yıl önce
Haddinden fazlasini avuclarsan bi tarafinda kalacagi belli... Ucagin var ucuracak ekibin yoksa yetisemezsin tabi her yere...
FSF ~ 9 yıl önce
TAMAM
Kölünlü ~ 9 yıl önce
iyide niye hep rötar yapıyo banamı denk geliyo daha rötarsız uçamadım sen pegassusun yalamasımısın.Bilmiş seni sen git patronunun çantasını taşı belki bahşiş verir.
sifteri53 ~ 9 yıl önce
Buraya yorum yazacaginza Ali Bey e ulaşmaya çalışın. Yok goruomudr yok haberi var mıdır geçin bunları hadi ulaşın Hacılar? Şu uçmak istemeyen ucmasada iş yükü azalsa ne güzel yaz sezonu geçer bizler içinde ama hepiniz züke züke ucuosunz ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasus calisanlari yurtici bileti hersey dahil 60 tl ye alir gerisi hikaye,gerisi hepsi kar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HASSSAN ~ 9 yıl önce
NE ALAKA YA BILMEDEN KONUSMAYIN
Noyan ~ 9 yıl önce
Pegasusle yillar once ucmama karari almistim, misafir arkadaslar sorunlari güzelce siralamislar sorunlarin neler oldugunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tövbekar ~ 9 yıl önce
Noyan kararından dönme değişen bir şey yok.
Eng-2 ~ 9 yıl önce
Haber başlığınız çok hoş "CUK" oturmuş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eng ~ 9 yıl önce
Pegasusla geçen perşembe günü birlik Ankara-İstanbul-Ankara uçuşu yaptım, gidiş ve gelişteki 1 saatlik rutine bağlanmış rötarları yaz trafiğine veriyorum. değişen kapı numaralarının bulmak için ortalıkta dolanan yolcular, yolcuya karşı alakasız, boynunda can kurtaran yeleğiyle kabini denetleyen, açık olan cep telefonlarına duyarsız( uçak pist başı yaparken yanından geçtiği yolcu mesajlaşıyordu hatta konuşanlar bile vardı), anonsları anlamadığımız hızda yapan bir kabin ekibi, normal havada sert inişle yürekleri hoplatan pilot ekibiyle şenlikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kara mehmet zamanı ne güzelmiş şirket.şimdilerde çalışanlarıda mutsuz, müşterileri de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000