14 Nisan 2010, Çarşamba 09:56:01

Pegasus Marsilya'ya kanat çırpacak

Pegasus, 1 Mayıs tarihinden itibaren İstanbul’dan Marsilya’ya karşılıklı seferlere başlayacak.
  • pegasusun marsilya uçağı marseille provence2 (mp2)den mi kalkıyor..
  • ataturkten ucarsa thy nin almanya hatlari.. vs.. tamamen boşalir. pegasus gunde 3-4 frekansa çıkmak zorunda kalir o hatlarda.. ve slot vermezler. ama thy nin 30-40 ucagi gelir onlara slot verilir.. neden cunku 15 kişide gitse takunyacilar okullarin oldugu yerlere gidilmesi gerekli(!). ama gokcende eskisi kadar uzak değil artik. ulasim biraz daha kolaylaşti ama metro gelmeden kolaylaşti demek zor..
  • Pegasus çok güzel büyüyor. Bir de SAW yerine AHL den kalkmasına müsaade etseler harika olacak. SAW uzak diye inanılmaz yolcu kaybı oluyor. Bir acentacı olarak hep bu problemi yaşıyoruz.
  • tebrikler pegasus emin adimlarla ilerliyorsun - yeni ucaklarinla kazasiz belasiz ucuslar diliyorum.
  • yeni noktaları açıklıyom.saw dan tel avin-nübberg-viyana-lyon içhatlarda saw - sivas saw urfa olabilir.
  • sanirim pegasus 2-3 yildir roma için izin almaya çalişiyor ama pegasusa shgm trafından thy ni koruma maksatli izin verilmiyor. pegasusa izin veirlmezken blue panaroma roma -saw ve saw-milano ucuslarina başladi bile.
  • ROMA'YI BEKLİYORUZ...
  • pegasus yeni hatlar acmaya devam ediyor yeni ucaklar gelmeye devam ediyor. hayirli olsun.. umarim tutar marsilya-saw hatti... airfrance ve luftansa su an oradan ucuyor thy ucmuyor oradan belki bi pazar kapilablir , acentalar ile iyi bir çalişma yapilirsa.doluluk oranlari nasil olur acaba tahmini olan varmi ? almanya hatlarindaki basarilar saglanabilirmi
  • Pegasusla alakam yok, bu sektörden ekmek yiyoruz,bir şirketin batması bizlere bir kapının kapanması demek,ama sen ve senin gibiler hazımsızlıktan önünüzü göremiyorsunuz.Reklama gelince bırakta Airport düşünsün, istese yayınlamazdı yorumu.Adamlar sıfır uçak getiriyorlar kaçıncıya,bunun reklamımı olur?Binme kardeşim Pegasus a,zorla mı bindiriyorlar?Ayıp, sahip çıkın sektörünüze,karalamayın
  • ucuz olsun diye buradanmı ilan veriyorsunuz. tam low cost olmuşsunuz

İstanbul ve Marsilya’dan karşılıklı haftada dört gün gerçekleşecek uçuşların Sabiha Gökçen’den tek yön bileti vergiler dahil 59,99 Euro, Marsilya’dan çıkışlar ise vergiler dahil 69,99 Euro olacak.

Fransa’nın en güzel bölgelerinden olan Provance’nin sınırları içinde yer alan etrafı dağlarla çevrili, Akdeniz sahil şeridi boyunca 70 km’lik sahili ile dikkat çeken Marsilya’ya Pegasus Havayolları  ile 1 Mayıs 2010 tarihinden karşılıklı seferler gerçekleştirecek.

Marsilya’ya direkt uçuş yapan ilk havayolu olma özelliğini gösteren Pegasus Hava Yolları salı, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri İstanbul’dan Marsilya’ya ve pazartesi, çarşamba, perşembe ve pazar günleri ise Marsilya’dan İstanbul’a karşılıklı direk seferler gerçekleştirecek.

Öte yandan Marsilya, Türk Hava Yolları'nın uçuş yapmadığı bir nokta olarak da dikkat çekiyor.

Pegasus Marsilya'ya kanat çırpacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

mısto ~ 11 yıl önce
pegasusun marsilya uçağı marseille provence2 (mp2)den mi kalkıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ataturkten ucarsa thy nin almanya hatlari.. vs.. tamamen boşalir. pegasus gunde 3-4 frekansa çıkmak zorunda kalir o hatlarda.. ve slot vermezler. ama thy nin 30-40 ucagi gelir onlara slot verilir.. neden cunku 15 kişide gitse takunyacilar okullarin oldugu yerlere gidilmesi gerekli(!). ama gokcende eskisi kadar uzak değil artik. ulasim biraz daha kolaylaşti ama metro gelmeden kolaylaşti demek zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus çok güzel büyüyor. Bir de SAW yerine AHL den kalkmasına müsaade etseler harika olacak. SAW uzak diye inanılmaz yolcu kaybı oluyor. Bir acentacı olarak hep bu problemi yaşıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler pegasus emin adimlarla ilerliyorsun - yeni ucaklarinla kazasiz belasiz ucuslar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni noktaları açıklıyom.saw dan tel avin-nübberg-viyana-lyon içhatlarda saw - sivas saw urfa olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanirim pegasus 2-3 yildir roma için izin almaya çalişiyor ama pegasusa shgm trafından thy ni koruma maksatli izin verilmiyor. pegasusa izin veirlmezken blue panaroma roma -saw ve saw-milano ucuslarina başladi bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ROMA'YI BEKLİYORUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus yeni hatlar acmaya devam ediyor yeni ucaklar gelmeye devam ediyor. hayirli olsun.. umarim tutar marsilya-saw hatti... airfrance ve luftansa su an oradan ucuyor thy ucmuyor oradan belki bi pazar kapilablir , acentalar ile iyi bir çalişma yapilirsa.doluluk oranlari nasil olur acaba tahmini olan varmi ? almanya hatlarindaki basarilar saglanabilirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasusla alakam yok, bu sektörden ekmek yiyoruz,bir şirketin batması bizlere bir kapının kapanması demek,ama sen ve senin gibiler hazımsızlıktan önünüzü göremiyorsunuz.Reklama gelince bırakta Airport düşünsün, istese yayınlamazdı yorumu.Adamlar sıfır uçak getiriyorlar kaçıncıya,bunun reklamımı olur?Binme kardeşim Pegasus a,zorla mı bindiriyorlar?Ayıp, sahip çıkın sektörünüze,karalamayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucuz olsun diye buradanmı ilan veriyorsunuz. tam low cost olmuşsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000