30 Aralık 2014, Salı 13:20:28

PEGASUS MANCHESTER VE LONDRA'YI DALAMAN'A BAĞLIYOR

Pegasus Havayolları 2015 Mayıs ayından itibaren Dalaman'dan Manchester ve Londra'daki Gatwick Havalimanı'ndan tarifeli seferlere başlayacak.
  • zaten vardi bu ucuslar yeni hat değil ki 80% dolu boş garanti diğer koltuklar pgs THY basa çıkmaz bunlar ne gatvik;den ne manchester'den imkansız. PGS sadece STN'den is yapabilir oda KTHY hazır bulduğu yolcular maalesef ticaret konusunda çok zayıf ve tecrübesiz İngiltere'de maalesef.
  • Yani yazın DLM base mi yoksa Yatı'lar mı?
  • Helal olsun, bu hatlar bence yaz,kis dolu ucar.Kis ayinda bolgeye hareketlilik getirir

Pegasus Havayolları 2015 Mayıs ayından itibaren Dalaman'dan Manchester ve Londra'daki Gatwick Havalimanı'na karşılıklı olarak sefer başlatacak.

Turizm sezonunun uzatılması için en önemli unsurun havayolu ulaşımının kesintisiz sürmesi gerektiğinin altını çizen GETOB (Güney Ege Turistik otelciler ve İşletmeciler Birliği) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, “Bölgemize gelen turistlerin yaklaşık % 85’i Paket tur ile geliyor. Paket turlar bittiği anda bölgeye gelen uçak seferleri maalesef sona eriyor. Hal böyle olunca bölgemiz doğal güzelliği ve iklimiyle turizm yapmaya elverişli olmasına rağmen, turist olmadığı için milyon dolarlık tesisler boş kalmakta ve kapatılmaktadır. Aynı durum bölge esnafı için de geçerlidir. Bu durumda hem ekonomik, hem istihdam, hem de, katma değer anlamında zararlar söz konusu oluyor. Bu olumsuzluğu ortadan kaldırabilmek amacıyla GETOB Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın ve bölgemizdeki işletmecilerimizin de katılımıyla oluşturduğumuz heyetle ülkemizin önde gelen havayolu firmalarının yetkilileriyle bire bir görüşmelerde bulunduk. Pegasus Hava Yolları Satış Direktörü Sayın Emre Pekesen’i ziyaret ederek bu sıkıntımızı anlatarak bölgemiz turizmi ile ilgili bilgilerin yanı sıra, uçak ve yolcu sayıları ile ilgili istatistikî bilgilerin bulunduğu dosyayı kendisine ilettik. İngiltere’den Dalaman Havalimanını kullanarak bölgemize 1 milyona yakın turist geldiğinden bahsettik. Ayrıca bölgemizde yerleşip yaşayan İngiliz uyruklu binlerce kişinin varlığından söz ederek karşılıklı tarifeli uçak seferleri konulmasını istedik. Nihayet Pegasus firmasından yapılan açıklamada Mayıs ayı ikinci yarısından itibaren Gatewick ve Manchester’dan Dalaman Havalimanına karşılıklı tarifeli uçak seferleri konuldu. Bundan böyle paket tur dışında münferiden gelecek olan turistlerimizi bölgemizde ağırlayabileceğiz. Talebimizi dikkate alan ve konuyla yakından ilgilenerek bu seferlerin başlatılmasına öncülük eden Emre Pekesen’e teşekkür ederim” dedi.
Turizmcilerimizin ve Halkımızın desteğini bekliyoruz.

BEKLENEN İLGİ OLUŞURSA YILBOYU TARİFELİ UÇUŞ İMKÂNI

GETOB Başkanı Bülbüloğlu, Pegasus Havayolları tarafından konulan tarifeli uçak seferlerinin beklenen ilgiyi görmesi halinde yıl boyunca devam edeceğinin altını çizerek, “Tüm turizmcilerimizin ve İngiltere’ye gidip gelen herkes bu uçuşlarla yolculuk yaparak çabamıza destek olabilirler. Böylece seferler devamlılık arzeder. Bu seferlerin varlığı ve devamı bölgemiz ekonomisi için çok önemli, bunun kıymetini bilmeliyiz” derken, uçuşlar belli dolulukta devam ederse diğer havayolu firmalarının da İngiltere’den veya başka ülkelerden Dalaman Havalimanına tarifeli uçak seferlerine başlayabileceklerini dikkat çekerek, “Turizmde belirlenen hedeflere ulaşmak böyle mümkün olabilecektir” dedi.

PEGASUS MANCHESTER VE LONDRA'YI DALAMAN'A BAĞLIYOR

Yorumlar

yeni degil ~ 9 yıl önce
zaten vardi bu ucuslar yeni hat değil ki 80% dolu boş garanti diğer koltuklar pgs THY basa çıkmaz bunlar ne gatvik;den ne manchester'den imkansız. PGS sadece STN'den is yapabilir oda KTHY hazır bulduğu yolcular maalesef ticaret konusunda çok zayıf ve tecrübesiz İngiltere'de maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yani yazın DLM base mi yoksa Yatı'lar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 9 yıl önce
Helal olsun, bu hatlar bence yaz,kis dolu ucar.Kis ayinda bolgeye hareketlilik getirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000