01 Aralık 2012, Cumartesi 14:57:23

PEGASUS KENDİNİ AŞTI

Pegasus Havayolları, geçtiğimiz ay elde ettiği yılın en iyi oranını da geride bırakmayı başardı.
  • köy dolmuşu ama aldı başını gidiyor...
  • Temizlik konusu tamamen bizim insanimizla ilgili:) celebi personeli cokta az almiyor 1.250+mesai gibi. Yapilan ise gore gayet iyi:)
  • Sanki sabihadan bi pegasus ucuyo iste sun iste thk iste anadolu hodri meydan yapsinlarda gorelim uc firmayla bas edemiyorlar arkadaslar birazda alkislayin lutfen
  • İsterseniz araştırabilirsiniz.Ben yolcuyum,Konya yolcusu.Daha dün yani Cumartesi 20:10 Sabiha Gökçen Konya uçağı yarım saat rötarla kalktı.
  • Pegasus Köy dolmusu airlines. Icinde tavuklar eksik
  • Uçak içinde yolcu varken yakıt alımına ve acil çıkışlardaki koltuğun yemek sehpası kırık iken (görselleri mevcuttur) uçuş emniyetine aykırı olmasına rağmen uçağı uçurmalarına bizzat şahit oldum.Detaylı bilgileri havayolu ile de paylaştım. İlgilenen olmadı. İstediği kadar ontime olsun
  • Neden mi yalan ? kapı kapanıp, yhm boarding ok i telsizden verdiği an on time dersen herkes yakalar bu oranları. meydan slotsuz saw'dan sürekli swaplayarak yakaladığın bu oranlarla kendini kandırırsın anca.. Gerçi kendini kandırmakta bir sanattır..
  • pgs istediği kadar zamanında kalkış yapsın inanılmaz kalitesiz bir firma hem çalışanına hem misafirine
  • bu başarı pgs nin olduğu kadar yer hizmetlerinin de başarısıdır. Özellikle pgs nin merkezi base olan SAW daki yer hizmetleri ÇELEBİnin başarısı göz ardı edilmemeli. Düşük maliyetle bunu çelebiye, çelebide düşük ücretle personeline bunu yaptırıp bu başarıyı yakaladılar.
  • Evet güzel bir başarı yakaladı Pegasus,yalnız bu sadece Pegasus'un başarısı değildir.Onu yetiştirenler de nasibini almalılar.Daha göremediğiniz bir çok başarılar var Pegasus dışında.Tüm temennim kış sezonunda da bu performansını kaybetmemesidir. Teşekkürler OCC

Zamanında kalkış oranlarını resmi internet sitesinden yayınlayan Pegasus Havayolları, 11 ayın en iyi oranını yakaladı.

Bir önceki ay da diğer aylara bakarak en iyi oranı yakalayan Pegasus, ekim ayında elde edilen yüzde 95,55'lik zamanında kalkış oranını da geçti.

Şirket, Kasım ayında gerçekleştirdiği 7019 uçuşta yüzde 95,8'lik zamanında kalkış oranıyla yılın en yüksek performansını elde etti.

İşte Pegasus Havayolları tarafından açıklanan o rakamlar...

PEGASUS KENDİNİ AŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
köy dolmuşu ama aldı başını gidiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 11 yıl önce
Temizlik konusu tamamen bizim insanimizla ilgili:) celebi personeli cokta az almiyor 1.250+mesai gibi. Yapilan ise gore gayet iyi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Sanki sabihadan bi pegasus ucuyo iste sun iste thk iste anadolu hodri meydan yapsinlarda gorelim uc firmayla bas edemiyorlar arkadaslar birazda alkislayin lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet yalan ~ 11 yıl önce
İsterseniz araştırabilirsiniz.Ben yolcuyum,Konya yolcusu.Daha dün yani Cumartesi 20:10 Sabiha Gökçen Konya uçağı yarım saat rötarla kalktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
Pegasus Köy dolmusu airlines. Icinde tavuklar eksik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus'ta Uçuş Güvenliği Sıfır! ~ 11 yıl önce
Uçak içinde yolcu varken yakıt alımına ve acil çıkışlardaki koltuğun yemek sehpası kırık iken (görselleri mevcuttur) uçuş emniyetine aykırı olmasına rağmen uçağı uçurmalarına bizzat şahit oldum.Detaylı bilgileri havayolu ile de paylaştım. İlgilenen olmadı. İstediği kadar ontime olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Uçak içinde yolcu verken yakıt alınabilir. Sadece gerekli güvenlik önlemlerini alınması gerekir. Anons dışında bunlar yolcunun görebileceği şeyler olmayabilir. Yemek sehpasının kırık olması uçuş emniyetine aykırı değildir. Yolcu konforunu etkiler.
Yalan.. ~ 11 yıl önce
Neden mi yalan ? kapı kapanıp, yhm boarding ok i telsizden verdiği an on time dersen herkes yakalar bu oranları. meydan slotsuz saw'dan sürekli swaplayarak yakaladığın bu oranlarla kendini kandırırsın anca.. Gerçi kendini kandırmakta bir sanattır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Planlı kapı kapatma zamanı +15 dk içinde operasyon yapılıyorsa bunu "zamanında" olarak kayıt ediyorlar. Swaplama filan yok. Bilerek yazın lütfen.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
swaplama yok mu dediniz :) :) hemde pegasusta :) pegasus'un ve saw'ın uzağından yakınından geçmediğiniz o kadar belli ki :)
pgs ~ 11 yıl önce
pgs istediği kadar zamanında kalkış yapsın inanılmaz kalitesiz bir firma hem çalışanına hem misafirine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yer hizmetleri ~ 11 yıl önce
bu başarı pgs nin olduğu kadar yer hizmetlerinin de başarısıdır. Özellikle pgs nin merkezi base olan SAW daki yer hizmetleri ÇELEBİnin başarısı göz ardı edilmemeli. Düşük maliyetle bunu çelebiye, çelebide düşük ücretle personeline bunu yaptırıp bu başarıyı yakaladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Handling Occ ~ 11 yıl önce
Evet güzel bir başarı yakaladı Pegasus,yalnız bu sadece Pegasus'un başarısı değildir.Onu yetiştirenler de nasibini almalılar.Daha göremediğiniz bir çok başarılar var Pegasus dışında.Tüm temennim kış sezonunda da bu performansını kaybetmemesidir. Teşekkürler OCC

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000