16 Nisan 2009, Perşembe 08:30:03

Pegasus Kargo, yeni noktalara uçacak

Pegasus Kargo, 2009 yazında Elazığ, Berlin, Krasnodar, Brüksel ve Paris gibi yeni uçuş noktalarına kargo gönderecek...
  • Cin Ali......
  • arkadaşım g..lalesi? senin neyin var ve sen kimsinki sabancını uçağının sayısını soruyosun? thy çalışanıysan gözün aydın özelleşeşek 2 sene sonra ,zaten büyük çoğunluğu yabancı sermaye,o zaman görücem sahtekar VATAN-MİLLET-SAKARYA cıları,kendinize yeni slogan bulun..
  • thy nin zamaninda kalkis performansindan bi haber varmi? pgs bari acikliyor ve sanirim dünyada tek hava yolu olarak, %80 bence cok iyi bir oran. bide cargo icin tarifeli ucuslarda kullanilabilir, cargo ucagi olmasina gerek yok. beni düsündürem, yorum yazan arkadaslarimiz havacimi? yoksa havaci meraklisimi? merak varsa, inceleyip yorum yazalim lütfen... pgs gelecekte, avrupanin en basarili özel havayolu olacagini bir köseye yazip tutsunlar :)
  • kargo da dahi olsa gideriz erzurum a uçsun pegaus kargo :)
  • Lütfen Erzurum uçuşlar konusunda ilgisiz yorum yapmayın
  • Hoş gerçi uçsada bu saatten sonra birşey olmaz ya.
  • Bu amcaların kaç kargo uçağı varmış acaba? :) Bir de zamanında teslim performansından bahsediyorlar, kendi web sitelerinde bile "zamanında kalkış performansı" son aylarda %80'lere düşmüş durumda, yani her 5 uçuştan biri gecikmeli gerçekleşmiş.

Pegasus Kargo, 2009 yazında açacağı yeni hatlarla kargo ağını genişletecek.

Konuyla ilgili yazılı açıklamaya göre, Boeing 737 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Avrupa'nın çeşitli bölgelerine kargo gönderimi gerçekleştiren Pegasus Kargo, 2009 yazı itibariyle ağını genişletmeyi planlıyor.

2005 yılında girdiği pazarda yurt içinde 15, yurt dışında 14 adet uçuş noktasına sahip olan Pegasus Kargo, 2009 yazında Elazığ, Berlin, Krasnodar, Brüksel ve Paris gibi yeni uçuş noktalarına kargo gönderecek.

Pegasus Kargo Müdürü Aydın Alpa da yaptığı açıklamada, "Müşterilerimize sürekli pozitif çözümler ve alternatifler sunuyoruz. Sektörde gittikçe artan pazar payımız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Zamanında teslim performansıyla önümüzdeki dönemlerde de göz doldurmaya devam edeceğiz" dedi.

Pegasus Kargo, yeni noktalara uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Cin Ali......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım g..lalesi? senin neyin var ve sen kimsinki sabancını uçağının sayısını soruyosun? thy çalışanıysan gözün aydın özelleşeşek 2 sene sonra ,zaten büyük çoğunluğu yabancı sermaye,o zaman görücem sahtekar VATAN-MİLLET-SAKARYA cıları,kendinize yeni slogan bulun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy nin zamaninda kalkis performansindan bi haber varmi? pgs bari acikliyor ve sanirim dünyada tek hava yolu olarak, %80 bence cok iyi bir oran. bide cargo icin tarifeli ucuslarda kullanilabilir, cargo ucagi olmasina gerek yok. beni düsündürem, yorum yazan arkadaslarimiz havacimi? yoksa havaci meraklisimi? merak varsa, inceleyip yorum yazalim lütfen... pgs gelecekte, avrupanin en basarili özel havayolu olacagini bir köseye yazip tutsunlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kargo da dahi olsa gideriz erzurum a uçsun pegaus kargo :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen Erzurum uçuşlar konusunda ilgisiz yorum yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hoş gerçi uçsada bu saatten sonra birşey olmaz ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu amcaların kaç kargo uçağı varmış acaba? :) Bir de zamanında teslim performansından bahsediyorlar, kendi web sitelerinde bile "zamanında kalkış performansı" son aylarda %80'lere düşmüş durumda, yani her 5 uçuştan biri gecikmeli gerçekleşmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000