07 Ekim 2011, Cuma 10:23:32

PEGASUS KARGO 6. YILINI KUTLADI

Pegasus Kargo 2011 yılında iç ve dış hatlarda toplam 5.000.000 kg taşımayı hedefliyor.
  • Kıbrısı temsilen Sn Zeki Ziyayı da orada gormek guzel .bumin
  • AYDIN SENİ SEVİYORUZ DEVAM
  • Ali Sabanci nerede peki?
"Zamanında ve kaliteli hizmet" felsefesiyle her geçen gün artan hizmet noktaları ile büyümeye devam eden Pegasus Kargo, sektördeki 6. yılını Yeşilköy Polat Renaissance Hotel’de gerçekleştirilen bir davetle kutladı.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat ve Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa evsahipliğinde gerçekleşen gecede çalışanlar ve satış acenteleri Topkapı Orkestrası ile keyifli vakit geçirdi.

Gecede bir konuşma yapan Pegasus Genel Müdürü Sertaç Haybat, 6 yıl gibi kısa bir sürede hızla büyüyen Pegasus Kargo’nun gerçek bir başarı hikayesi olduğunu söyledi. Haybat, “Bu başarısına paralel olarak, Pegasus Kargo’nun 2011 yılını, iç ve dış hatlarda toplam 5 milyon kg’lık taşıma miktarı ile geçtiğimiz 4 yılın toplam cirosunun üzerinde bir rakamla tamamlamasını hedefliyoruz.” dedi.

Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa da konuşmasında, Pegasus Kargo’nun dünya low cost havayolları arasında kargo taşıyan nadir havayollarından biri olduğuna dikkat çekti.

Alpa, “Başta Pegasus Hava Yolları’nın 23 ülkede 50 uçuş noktasına gerçekleştirdiği tüm uçuşlar olmak üzere dünya genelinde 275 noktaya kargo hizmeti sunmaktayız. Günlük ortalama 144 iç hat ve 76 dış hat olmak üzere toplamda gerçekleştirilen 220 adet uçuşla, acentelerimiz ve ailemizle 6 yıldır hava kargo konusunda tüm sorunlara çözüm bulmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadesini kullandı

İŞTE O GECEDEN KARELER












PEGASUS KARGO 6. YILINI KUTLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrısı temsilen Sn Zeki Ziyayı da orada gormek guzel .bumin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AYDIN SENİ SEVİYORUZ DEVAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali Sabanci nerede peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000