20 Aralık 2012, Perşembe 22:56:06

PEGASUS KARA KIŞTAN BETER!

Pegasus Havayolları'nın bugünkü olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal ettiği uçuşlarla ilgili yaptığı duyuru yolculardan tepki çekti...
  • ben pegasusunuzun yillardir stuttgarttan-istanbul ucuslarini kullanan bir yolcuydum.ilk baslarda cok iyi basladi dedigimiz bu sirket ilerleyen zaman icerisinde kalitesini ve seviyesini o kadar düsürdüki...hele müsteri hizmetleri ayri bir alem...internet sayfasi sorunlu yada bilincli yapiliyor.bilet alim islemi esnasinda hata veriyor ve geriye döndügünüzde bilet fiyati degismis oluyor.cok ilginc.hele iptaller veya ertelemeler akla zarar.bu siralar pegasusun fiyatlarida bayagi uctu...THY pegasusa göre daha ucuz kaliyor....artik ben ve ailem pegasus defterini kapattik.demekki neymis:Türk sirketlerindeki anlayis piyasaya ilk ciktiklarinda ucuz ve kaliteli hizmet yap adini duyur.tutulmaya basladinmi koyver gitsin nasilsa koyun gibi gelirler mantigi...yemezler....Not:pegasus yogun bi sekilde reklam vererek kampanya fiyatlari acikliyor.ben reklamlarda adi gecen rakamlara;bunca senedir pegausla ucmama ragmen, maalesef hic bilete rastlamadim.aranizda kampanya fiyati ile bilet alabilen oldumu?
  • evet havaya girdiler ya misafirler bir anda standart yolcu oldu.
  • Ne bekliyordunuz? Pegasus'tan ancak bu kadar. Fiyata göre servis. Pegasus'un en önemli amacı para kazanmaktırç
  • Pegasus'un Erzurum'a uçuşu yok hocam! neyin kafasındasın :)
  • pegasus'un uçuş işletme başta olmak üzere tüm birimlerinin başında kraldan çok kralcı tipler olduğu sürece bu ciddiyetsizlikler daha çok yaşanacaktır.
  • Sebebsiz yerede iptal ediyor. Mesela ERZURUM uçuşları. Durduk yerde iptal etmedimi DADAŞ ları madur etti.
  • Ben aciklamada yanlis bir taraf goremedim. Ne var simdi bunda?arayin arayin saatlerce arayin mi demelilerdi?
  • pegasusun türkiye ve dünya genelinde koruyacağı bir hizmet ve kalite namı olmadığı için bu tarz ..YERSEN... durumları hiçte şaşırmıyor
  • oo pgs avukatları gene burada.
  • Ataturk boyle degil ciddi aksaklik yok kaldi ki sabihanin trafigi ataturkun yaninda damla gibi kalir deicing icin 1.5 saat beklenir mi? Bir de yogun bir alan olsa ne olacak dusunmek bile zor

İstanbul'u sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve soğuk hava uçuşlara ağır darbe vurdu. Bazı şehirlere tüm gün sefer düzenlenemezken, İstanbul da gecikmelerden nasibini aldı.

Şirketler, yaşanan gecikme ve iptallerle ilgili resmi internet siteleri üzerinden yolcularına açıklama yaparken, Pegasus'un bilgilendirmesinde kullandığı üslup tepki çekti.

İptal seferleriyle ilgili Pegasus'un, resmi internet sitesi üzerinden 'Hava Muhalefeti Sebebi İle İptal Edilen Seferlerle İlgili Önemli Duyuru' başlığı ile yayınladığı duyuruda ayrıntısız ve çözümsüz ifadeler kullanması dikkat çekti. 'Kar yağışı nedeniyle bazı seferlerimiz iptal olmuştur. Çağrı merkezimize yoğunluk sebebi ile ulaşamamanız sonraki günlerde de yardım alabilirsiniz' ifadelerini kullanarak yapılan açıklamnın çözümsüz ve basit' olduğunu belirten bazı yolcular şirketin kendilerini ciddiye almadığını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Avrupalı uçak üreticisi Airbus'a 100 adet A320neo siparişi vererek Türk havacılık tarihinde rekor kıran Pegasus'un eksiklerle dolu açıklamasını değiştirmesi bekleniyor.

İşte Pegasus Havayolları'nın duyurusu;

İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle bazı seferlerimiz iptal olmuştur. Çağrı merkezimize yoğunluk sebebi ile ulaşamamanız durumunda rezervasyon değişikleri veya iptalleri için 0850 250 07 37 numaralı çağrı merkezimizden sonraki günlerde de yardım alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 

PEGASUS KARA KIŞTAN BETER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

selim cilingir ~ 11 yıl önce
ben pegasusunuzun yillardir stuttgarttan-istanbul ucuslarini kullanan bir yolcuydum.ilk baslarda cok iyi basladi dedigimiz bu sirket ilerleyen zaman icerisinde kalitesini ve seviyesini o kadar düsürdüki...hele müsteri hizmetleri ayri bir alem...internet sayfasi sorunlu yada bilincli yapiliyor.bilet alim islemi esnasinda hata veriyor ve geriye döndügünüzde bilet fiyati degismis oluyor.cok ilginc.hele iptaller veya ertelemeler akla zarar.bu siralar pegasusun fiyatlarida bayagi uctu...THY pegasusa göre daha ucuz kaliyor....artik ben ve ailem pegasus defterini kapattik.demekki neymis:Türk sirketlerindeki anlayis piyasaya ilk ciktiklarinda ucuz ve kaliteli hizmet yap adini duyur.tutulmaya basladinmi koyver gitsin nasilsa koyun gibi gelirler mantigi...yemezler....Not:pegasus yogun bi sekilde reklam vererek kampanya fiyatlari acikliyor.ben reklamlarda adi gecen rakamlara;bunca senedir pegausla ucmama ragmen, maalesef hic bilete rastlamadim.aranizda kampanya fiyati ile bilet alabilen oldumu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava.. ~ 11 yıl önce
evet havaya girdiler ya misafirler bir anda standart yolcu oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 11 yıl önce
Ne bekliyordunuz? Pegasus'tan ancak bu kadar. Fiyata göre servis. Pegasus'un en önemli amacı para kazanmaktırç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuzum ~ 11 yıl önce
Pegasus'un Erzurum'a uçuşu yok hocam! neyin kafasındasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 11 yıl önce
pegasus'un uçuş işletme başta olmak üzere tüm birimlerinin başında kraldan çok kralcı tipler olduğu sürece bu ciddiyetsizlikler daha çok yaşanacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYİLE ALINMAYAN ~ 11 yıl önce
Sebebsiz yerede iptal ediyor. Mesela ERZURUM uçuşları. Durduk yerde iptal etmedimi DADAŞ ları madur etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 11 yıl önce
uçağı doldursaydın da sefer kalkmasaydı... uçak dolmuyor pegasus verim ve kar edemiyorsa uçmanın manası yoktur
pardon ... ~ 11 yıl önce
iyide pegasusun erzuruma seferleri BULUNMUYOR..
aciklamada yanlis olan nedir? ~ 11 yıl önce
Ben aciklamada yanlis bir taraf goremedim. Ne var simdi bunda?arayin arayin saatlerce arayin mi demelilerdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucuz etin yahnisi ~ 11 yıl önce
pegasusun türkiye ve dünya genelinde koruyacağı bir hizmet ve kalite namı olmadığı için bu tarz ..YERSEN... durumları hiçte şaşırmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok biliyosun ~ 11 yıl önce
bu sektörün içinde olmayıpta uzaktan ahkam kesmek kolay tabi saatte kaç uçak kalkıyor pegasustabiliyormusunuz aceba ? ve azıcık bilginiz varsa uçaktaki koltuk sayısını vermemede gerek yok herhalde,ayrıca çağrı merkezlerinde insan çalışıyor makina değil, insanları uygun fiyatta uçurmak otobüs çilesi çektirmemek mi suç ? ucuz bilet kalitesiz hizmet diyorsunuz peki bir uçak maliyet olarak ne kadara kalkıyor bundan haberiniz varmı,evet thy kalite ama thy bilet fiyatlarından haberiniz varmı
km ~ 11 yıl önce
oo pgs avukatları gene burada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reg ~ 11 yıl önce
eg
Ataturk boyle degil ~ 11 yıl önce
Ataturk boyle degil ciddi aksaklik yok kaldi ki sabihanin trafigi ataturkun yaninda damla gibi kalir deicing icin 1.5 saat beklenir mi? Bir de yogun bir alan olsa ne olacak dusunmek bile zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000