14 Şubat 2017, Salı 15:05:52

Pegasus kaptan pilot alacak

Pegasus Havayolları, kariyer sitesi üzerinden verdiği ilanda kaptan aradığını duyurdu.
  • Allahtan korkun aylik 25 30 bin maas aliyosunuz hala diliniz pabuç gibi millet 1500 tl ye fabrikada 10 saat calisiyor her gun
  • First officer arkadaşlar niye ağlıyosunuz .. ( Özellikle bu son dönemde ucuş okullarına gaza gelip rayban gözlüklerle koşan ekipten bahsediyorum. ) Hani havacılık sizin için bir sevdaydı.. 3000 TL'ye uçucaksınız itiraz yok. Hani size soruyoduya millet neden pilot olmak istiyodun nerden cıktı diye.. O zaman yapıştırıyodunuz cevabı Çocukluk hayalimdi.. şeklinde. Al sana cocukluk hayali abisi.. 3000 tl ye ucucaksınız bundan sonra.. İyi hayaller.
  • Yok kardesim istemezuk.
  • Observer koltuğuna yolcu alalım mı belki daha çok para kazanırsınız :) Tuvaletlere jeton atan girsin 1 TL o da olabilir.
  • no thanks!
  • Adam bulmak hic zor değil, TK ve diğer şirketlerden ahlaksızlıktan sapıklıktan atılmış kim varsa şirkete aldınız size göre etik sadece para... Adam 777 den sapıklıktan atılıyor sen şirkete alıyorsun sonra bi de ödül olarak Airbus a geçiriyorsun... Nane haklı her zaman adam! Bulur....
  • gel hazır kaptan var yiyen mi?
  • risk yüksek yaşayan bilir 40 verse ne olur yarın çalıştıgınız şirketi bırakır gelirsiniz iki ay sonra 20 der. yeni ceo ne yazık ki sektörden çok uzak, giden gitsin ben adam bulurum havasındaydı, sezon açılıyor şimdi yana yana kaptan arıyor. sözleşmelere saglam bir tazminat maddesi koydurun yoksa gelmeyin degerli dostlar..
  • Pegasus değişmez.Mutsuz olmak istemiyorsanız bunu baştan kabul edip gelin.Eskidende böyleydi,şimdide böyle,gelecektede böyle olacak;buranın tek cazibesi var:saat yapmak, tecrübe kazanmak,çok uçulduğu için ve sürekli devri daim olduğu Ve olacağı için upgrade olmak.ayrıyeten neo tecrübesi ve saati birtek burada edinebilirsiniz şu anda.pegasus'ta uçmayı kariyeriniz için hayatınızdan harcayarak yaptığınız yatırım olarak kabul etmek en gerçekçi yaklaşım olacaktır.senelik bazda mesai saat başına kazanç yada Mutlu mesut huzurlu aylar,yıllar arayanlar başka kapıya. Boş ümitlerle gelip mutsuz olup derde dert katmayın.
  • Bakkala çırak lazım koşun koşun...

Pegasus Havayolları, kariyer sitesi üzerinden verdiği ilanda kaptan aradığını duyurdu.

B737 - 800 / A320 tipi uçaklarda görev yapacak kaptan pilotlar alınacağını açıklayan Pegasus, şartları ve kriterlerini de sıraladı.

Verilen ilanda:
 

GENEL NİTELİKLER

  • Geçerli ATPL lisansı
  • Geçerli Class I Sağlık Sertifikası
  • En az 4500 saat uçuş tecrübesi
  • Geçerli B 737 / 300-900 veya A 320 lisansı ve bu uçak tiplerinde en az 500 saat Kaptan Pilot tecrübesi (son 12 ay içerisinde en az 250 saat)
  • İyi derecede İngilizce bilgisi (Min. ICAO Level 4)
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
  • En az Ön Lisans Mezunu
  • 63 yaşından gün almamış
  • Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek olan

İŞ TANIMI

Pegasus olarak “Low Cost / Düşük Maliyetli" modelimiz ile misafirlerimize kısa ve orta menzilli hatlarda, uygun fiyatlı, zamanında kalkan, genç uçaklarla seyahat etme imkanı sunuyoruz.   Misafirlerimizi yurt dışında 69, yurt içinde 33 olmak üzere, 40 ülkede toplam 102 noktaya ulaştırıyoruz.  

Aday Kriterleri

Tecrübe:

En az 5 yıl tecrübeli adaylar

Askerlik Durumu:

Yapıldı, Muaf

Eğitim Seviyesi:

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü:

Havacılık, Hava Taşımacılığı

Departman:

Taşıma, Turizm, Ulaştırma

Çalışma Şekli :

Sürekli / Tam zamanlı

Pozisyon Seviyesi:

Uzman

Personel Sayısı:

(Belirtilmemiştir)

Ülke/Şehir:

İstanbul(Asya)(Pendik)

 

Pegasus kaptan pilot alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Fatihhhh ~ 7 yıl önce
Allahtan korkun aylik 25 30 bin maas aliyosunuz hala diliniz pabuç gibi millet 1500 tl ye fabrikada 10 saat calisiyor her gun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO Arkadaşlar.. ~ 7 yıl önce
First officer arkadaşlar niye ağlıyosunuz .. ( Özellikle bu son dönemde ucuş okullarına gaza gelip rayban gözlüklerle koşan ekipten bahsediyorum. ) Hani havacılık sizin için bir sevdaydı.. 3000 TL'ye uçucaksınız itiraz yok. Hani size soruyoduya millet neden pilot olmak istiyodun nerden cıktı diye.. O zaman yapıştırıyodunuz cevabı Çocukluk hayalimdi.. şeklinde. Al sana cocukluk hayali abisi.. 3000 tl ye ucucaksınız bundan sonra.. İyi hayaller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B320 ~ 7 yıl önce
Yok kardesim istemezuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capitano ~ 7 yıl önce
Observer koltuğuna yolcu alalım mı belki daha çok para kazanırsınız :) Tuvaletlere jeton atan girsin 1 TL o da olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
no thanks!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam Haklı ~ 7 yıl önce
Adam bulmak hic zor değil, TK ve diğer şirketlerden ahlaksızlıktan sapıklıktan atılmış kim varsa şirkete aldınız size göre etik sadece para... Adam 777 den sapıklıktan atılıyor sen şirkete alıyorsun sonra bi de ödül olarak Airbus a geçiriyorsun... Nane haklı her zaman adam! Bulur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 7 yıl önce
Kardeş bu bahsettiğin tarife uyan tek kişi var bee ;)
Plt ~ 7 yıl önce
Agzina saglik
of ~ 7 yıl önce
gel hazır kaptan var yiyen mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 7 yıl önce
risk yüksek yaşayan bilir 40 verse ne olur yarın çalıştıgınız şirketi bırakır gelirsiniz iki ay sonra 20 der. yeni ceo ne yazık ki sektörden çok uzak, giden gitsin ben adam bulurum havasındaydı, sezon açılıyor şimdi yana yana kaptan arıyor. sözleşmelere saglam bir tazminat maddesi koydurun yoksa gelmeyin degerli dostlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PC123 ~ 7 yıl önce
Pegasus değişmez.Mutsuz olmak istemiyorsanız bunu baştan kabul edip gelin.Eskidende böyleydi,şimdide böyle,gelecektede böyle olacak;buranın tek cazibesi var:saat yapmak, tecrübe kazanmak,çok uçulduğu için ve sürekli devri daim olduğu Ve olacağı için upgrade olmak.ayrıyeten neo tecrübesi ve saati birtek burada edinebilirsiniz şu anda.pegasus'ta uçmayı kariyeriniz için hayatınızdan harcayarak yaptığınız yatırım olarak kabul etmek en gerçekçi yaklaşım olacaktır.senelik bazda mesai saat başına kazanç yada Mutlu mesut huzurlu aylar,yıllar arayanlar başka kapıya. Boş ümitlerle gelip mutsuz olup derde dert katmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 7 yıl önce
Bakkala çırak lazım koşun koşun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000