31 Temmuz 2010, Cumartesi 11:27:46

PEGASUS KALE ARKASINI KAPTI

Seyrantepe'nin doğu tribünü sponsoru Ülker Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'daki doğu tribününün ikinci katına Ülker sponsor oldu. Kapasitesi 3 bin kişinin üzerinde olan bu bölüme Ülker Aile Tribünü adı verildi. Seyrantepe'deki stadın bir diğer sponsoru da Pegasus Havayolları oldu.
  • pegasus tribünleri önünde gene hezimete uğratıcaz anlaşılan
  • BABA'LAR önder gider,çünkü evlatlar yol bilmez
  • istediğiniz kadar konuşun bu sene kartal açık ara şampiyon!!
  • pegasus thynin ikramını yapsa tozunu attırır thy başta olmak üzere ve diğer hava yollarına...
  • Pegasus şu anda Türkiyenin en iyi şirketidir, ve uçaklarını uçuran kaptanların büyük çoğunluğu Fenerbahçelidir... Herkese sevgiler... Pegasus Kaptanı
  • zaten bizde merak ediyorduk bir gs li olarak..bu fenerlilerin bazıları neden pegasus ile uçmaz diye.hayret birşeysiniz yaa.sanki tuvalete bile uçakla gidiyorsun.kırk yılın başında uçağa binersin zaten.onuda binme..sen otobüsle git.bazı fenerlilerinde kültürünü artıralım,pegasus kurulduğundan beri rengi logosu,ismi aynıdır.ali sabancının gs li olması sadece bir tesadüftür.bu işi rekabetede sokmayın isterseniz,onu kızdırırsanız sizin stadında bir kısmını kapatabilir.parasıyla değil mi?haa bir enteresanlıkta bu haberle sadece fb liler ilgilenmiş.ne tarbzonlusu ne bjk lısı ilgilenmiş.hayret birşeysiniz siz fb liler..parayı veren başkası,düdüğü çalan başkası..size ne oluyor anlamak mümkün değil.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • valla bi yabancıya tercume etsek bunlari dicek bisey bulamaz heralde..nasi bi mantiktasiniz siz yaaa pegasusta bayılıyodu sizin gibi cahiller ucaginda ucmasin diye..cok isabetli karar almisiniz...
  • Ben de bir Galatasaraylı olarak fblilere ait hiç bir yere gitmeyeyim, alışveriş yapmayayım. Siz de bu kafayla ilerleyin emi? Unutmayın ki fenerli iş adamları olmasa siz de o stadı biraz zorr adam ederdiniz (bakınız migros tribünü - migrosun o dönemki sahibine bakın). Çok yazık. Ben de gideyim Ali Bey'e söyleyeyim de uçaklarında sarı rengin ve logoların yanına kırmızı eklemeler yapsın, daha şık durur. :D
  • Ali bey zaten aylar öncesinden şirket adına locasınıda almıştı.heryerde galatasaraylı olduğunu söyleyen bir insan.Takımına böyle büyük bir destek sağlayarak ne kadar iyi bir galatasaraylı olduğunu gösterdi.Tebrikler Pegasus,yaşasın Galatasaray!!!

Galatasaray'ın isim hakkını 10 yıllığına Türk Telekom'a sattığı ve kasasına bu sürede 40 milyon dolar koymayı garantilediği Seyrantepe'deki stadyumunda tribün sponsorları da birer birer belli oluyor. Galatasaray cephesinden gelen son açıklamalara göre, Türk Telekom Arena'daki doğu tribününün ikinci katına Ülker sponsor oldu.

Gazete HaberTürk'te yer alan habere göre; Anlaşması geçen yıl yapılan, ancak şirketin, stadın kullanıma açılmasına kısa bir süre kala telaffuz etmek istediği bu anlaşmayla söz konusu tribün Ülker Aile Tribünü adını aldı. "Stadın yola yakın olan ana tribünü" şeklinde tarif edilen bu kısımda seyirci kapasitesinin 3 bin kişiden fazla olduğu belirtildi. Yapılan açıklamalarda, anlaşmanın şimdilik 2 yıllık olduğu ve yıllık 2 milyon dolar civarında bir gelir elde edileceği ifade edildi.

KALE ARKASINI PEGASUS KAPATTI

Türk Telekom Arena'da kuzey tribünü olarak adlandırılan kale arkası tribününün sponsoru ise Pegasus Airlines oldu. Daha Galatasaray Dergisi'nin son sayısında Ülker ile yapılan sponsorluk anlaşması açıklandı.

kapasiteli olan Pegasus Tribünü için de anlaşmanın 2 yıllık olduğu ve yıllık gelirinin yaklaşık 4 milyon dolar olacağı belirtildi.

Galatasaray, yeni stadında yer alan localar ve VTP tribünlerin isim sponsorluğu anlaşmasını da geçen yıl yapmıştı.
 

PEGASUS KALE ARKASINI KAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus tribünleri önünde gene hezimete uğratıcaz anlaşılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BABA'LAR önder gider,çünkü evlatlar yol bilmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istediğiniz kadar konuşun bu sene kartal açık ara şampiyon!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus thynin ikramını yapsa tozunu attırır thy başta olmak üzere ve diğer hava yollarına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus şu anda Türkiyenin en iyi şirketidir, ve uçaklarını uçuran kaptanların büyük çoğunluğu Fenerbahçelidir... Herkese sevgiler... Pegasus Kaptanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten bizde merak ediyorduk bir gs li olarak..bu fenerlilerin bazıları neden pegasus ile uçmaz diye.hayret birşeysiniz yaa.sanki tuvalete bile uçakla gidiyorsun.kırk yılın başında uçağa binersin zaten.onuda binme..sen otobüsle git.bazı fenerlilerinde kültürünü artıralım,pegasus kurulduğundan beri rengi logosu,ismi aynıdır.ali sabancının gs li olması sadece bir tesadüftür.bu işi rekabetede sokmayın isterseniz,onu kızdırırsanız sizin stadında bir kısmını kapatabilir.parasıyla değil mi?haa bir enteresanlıkta bu haberle sadece fb liler ilgilenmiş.ne tarbzonlusu ne bjk lısı ilgilenmiş.hayret birşeysiniz siz fb liler..parayı veren başkası,düdüğü çalan başkası..size ne oluyor anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
valla bi yabancıya tercume etsek bunlari dicek bisey bulamaz heralde..nasi bi mantiktasiniz siz yaaa pegasusta bayılıyodu sizin gibi cahiller ucaginda ucmasin diye..cok isabetli karar almisiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben de bir Galatasaraylı olarak fblilere ait hiç bir yere gitmeyeyim, alışveriş yapmayayım. Siz de bu kafayla ilerleyin emi? Unutmayın ki fenerli iş adamları olmasa siz de o stadı biraz zorr adam ederdiniz (bakınız migros tribünü - migrosun o dönemki sahibine bakın). Çok yazık. Ben de gideyim Ali Bey'e söyleyeyim de uçaklarında sarı rengin ve logoların yanına kırmızı eklemeler yapsın, daha şık durur. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali bey zaten aylar öncesinden şirket adına locasınıda almıştı.heryerde galatasaraylı olduğunu söyleyen bir insan.Takımına böyle büyük bir destek sağlayarak ne kadar iyi bir galatasaraylı olduğunu gösterdi.Tebrikler Pegasus,yaşasın Galatasaray!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000