18 Ekim 2011, Salı 14:40:51

PEGASUS KABİN MEMURU ARIYOR...

Pegasus Havayolları kabin memuru arıyor...
  • Sayın kabin memuru hangi dilleri çok iyi derece bilen arkadaslarınız var? ondan mı calıstıgınız şirket sözlü mülakatları aracı firmalara yaptırıyor? Sen kimi aratıp iş başı yaptın onu söyle?böyle boş havaları geç.Kalkış anonsunu bile kagıttan okuyup yapan bir firmasınız:)
  • ben pegasusta çalışan bir kabin memuruyum ve bu yazdığınız dilleri bilen bir çok arkadaşımız mevcuttur..Bilgilerinize..
  • kabin memurlarinin ingilizceleri cok berbat. yurt disi ucuslarinda yabancilar hic birsey anlamiyor ve sürekli yakiniyor. ingilizce ögrenmeden nasil kabin memuru olunuyor anlamis degilim.
  • kabin memuru alıcakmış bu pegasusun çalışanları kölleleştirme zihniyeti bütün dert satış yazık bu insanlara safety hak getire para gelsin yeter!!!!!!!!!!!! kıbrısta yatı parası vermemek için otel masrafından b.le kısıyolar sinekten yağ çıkartıcaklar artık
  • pegasusun bu satış stratejisine hayranım. 10 liralık başvuru paralarını topla sonra tüm başvuranları çağır veeee suyunu çıkar istifa ettir tazminat al. süpeeeeeeeeeer şirketimi seni seviyorum :)
  • nedense butun sirketler en az lise mezunu diyorlar.ortaokul mezunu olupta dil bilen kisiler varsa neden onlara da sans verilmiyor.ben ortaokul mezunuyum ama iyi derecede fransizca biliyorum,ve yazabiliyorumda.lutfen bizlerede sans verilsin
  • Türkiye'de kabin memuru olmak için illa ki TC vatandaşı olmak mı gerekiyor? Merak ediyorum acaba Pegasus'ta Rusça, Bulgarca, Romence, Makedonca, Arnavutça, Arapça, Farsça, Gürcüce bilen kabin memuru var mıdır? Türkiye'nin havacılık şirketleri uluslararası yapıya kavuşmadan nasıl HUB haline gelebilir ki?
  • merak etme biliyorum !!! neler oluyor dünyada!!!
  • bir önceki alımda başvurdum parayıda verdim.ama ne arayan oldu ne mülakata çağıran.para almasına birşey demiyorum da alıpta çağırmaması ayıp...
  • Wall street ne oluyor , dünyada ne oluyor insanlar neden sokaklarda olduğundan bihaber , gelmiş burada yorum yapıyorsun.Dikkat de Türkiye ye de erken bahar gelmesin.
Türkiye'nin önemli özel havayolu şirketlerinden biri olan Pegasus bay ve bayan kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

KKTC'de çalışmak üzere kabin memuru arayan şirket, şartları sitesinden duyurdu.

İşte şartlar:

İş Tanımı
 
Havacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimize 
 
Dinamik, motivasyonu yüksek, pozitif düşünen, kendine özen gösteren, strese dayanıklı, takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, satış odaklı KABİN MEMURU takım arkadaşları arıyoruz. 
 
Aranan Nitelikler
• K.K.T.C Vatandaşı olmak (ek olarak TC vatandaşı veya TC pasaportu sahibi olmak) 
• En az lise ve dengi okul mezunu olmak 
• İyi derecede İngilizce bilmek, 
• En az 20 yaşında olmak, 
• Bayanlarda en az 1.60, Baylarda en az 1.70 boy, boy ve kilo arasında orantı olması 
• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak, 
• Lefkoşa veya Girne’de ikamet ediyor olmak 
 
Ek Bilgiler
 
İş Alanı
Hava
 
Çalışma Şekli
Tam zamanlı
 
Çalışma Yeri
- KKTC
 
Yayınlanma Tarihi
18. 10. 2011
 
Son Başvuru Tarihi
10. 11. 2011
 
Sektörler
 
Hava Taşımacılığı
Eğitim Durumu
Lise
Yüksekokul
Lisans
PEGASUS KABİN MEMURU ARIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

boing34 ~ 10 yıl önce
Sayın kabin memuru hangi dilleri çok iyi derece bilen arkadaslarınız var? ondan mı calıstıgınız şirket sözlü mülakatları aracı firmalara yaptırıyor? Sen kimi aratıp iş başı yaptın onu söyle?böyle boş havaları geç.Kalkış anonsunu bile kagıttan okuyup yapan bir firmasınız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben pegasusta çalışan bir kabin memuruyum ve bu yazdığınız dilleri bilen bir çok arkadaşımız mevcuttur..Bilgilerinize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kabin memurlarinin ingilizceleri cok berbat. yurt disi ucuslarinda yabancilar hic birsey anlamiyor ve sürekli yakiniyor. ingilizce ögrenmeden nasil kabin memuru olunuyor anlamis degilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kabin memuru alıcakmış bu pegasusun çalışanları kölleleştirme zihniyeti bütün dert satış yazık bu insanlara safety hak getire para gelsin yeter!!!!!!!!!!!! kıbrısta yatı parası vermemek için otel masrafından b.le kısıyolar sinekten yağ çıkartıcaklar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasusun bu satış stratejisine hayranım. 10 liralık başvuru paralarını topla sonra tüm başvuranları çağır veeee suyunu çıkar istifa ettir tazminat al. süpeeeeeeeeeer şirketimi seni seviyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nedense butun sirketler en az lise mezunu diyorlar.ortaokul mezunu olupta dil bilen kisiler varsa neden onlara da sans verilmiyor.ben ortaokul mezunuyum ama iyi derecede fransizca biliyorum,ve yazabiliyorumda.lutfen bizlerede sans verilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiye'de kabin memuru olmak için illa ki TC vatandaşı olmak mı gerekiyor? Merak ediyorum acaba Pegasus'ta Rusça, Bulgarca, Romence, Makedonca, Arnavutça, Arapça, Farsça, Gürcüce bilen kabin memuru var mıdır? Türkiye'nin havacılık şirketleri uluslararası yapıya kavuşmadan nasıl HUB haline gelebilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
merak etme biliyorum !!! neler oluyor dünyada!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir önceki alımda başvurdum parayıda verdim.ama ne arayan oldu ne mülakata çağıran.para almasına birşey demiyorum da alıpta çağırmaması ayıp...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Wall street ne oluyor , dünyada ne oluyor insanlar neden sokaklarda olduğundan bihaber , gelmiş burada yorum yapıyorsun.Dikkat de Türkiye ye de erken bahar gelmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000