29 Mart 2018, Perşembe 13:34:45

Pegasus kabin memuru alacak

Pegasus Havayolları, kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.
  • Her is kolunda kisiler hakli gerekcelerle isveren tarafindan isten cikartilabilir. Calisan haksiz bir gerekce oldugunu dusunuyorsa hukuk yoluna basvurabilir. Sozkonusu meslek bir cok arkadasimizin kucumsedigi gibi basit ve nitelik gerektirmeyen bir is degil. Bu isi sorunsuz ve basariyla yapabilmek herseyden önce çok gelişmis bir sosyal zeka, iletişim yeteneği, çoklu düşünme yeteneği, problem çözme yeteneği gerektiriyor. İşte bu saydığım nitelikler bir üniversite diplomasının ölçebildiği ya da iş görüşmelerinde net olarak tespit edilebilecek seyler degil. Sahada pratik olarak çalıştıgını görmek gerekir. Tıpkı bir bilimadamının labaratuarda deney yaparak tezini doğrulaması gibi. Maalesef sahada bu yeterliliği gösteremeyen arkadaşlarla yolların ayrılması siz yolcuların iyi hizmet alabilmesi için bir gereklilik.
  • iyi derecede ingilizce...serious?
  • Daha ise baslamadan egitim bedeli olarak dunya para borclanacaksiniz... 11 ay sonra da size ihtiyacimiz yok deyip kapinin onune koyacaklar! Olan asgari ucretten de az fiyata gencliginizi harcamaniza olacak sadece! Aman genc hanimlar beyler uzak durun!
  • 1000 tl + sodexo + mavi akbil
  • Is ve etik ahlak kurallarina uygun davranani kimse kimse cikarmaz. Gorunen gorunmeyen kurallar her sektorde mevcut. Maaslara gelince devlet kurumuyla kiyaslamayin 5 13 arasi alirsiniz dogru.dakika basi birbirini raporlayan, kuyu kazan ekip, huzursuzluk da cabasi. Bizde de var ancak ispiyon ile duzeltici onleyici geri bildirimde bulunmakla karistirmayalim. Standartlari korumak baska birsey. Sistem zaten bir sekilde disari itiyor er veya gec, diyorlarki raporum vardi. Hangimizin yok ki .iyi niyet, gorevi kotuye kullanmadan gerçekten hastaysan kim ne dedi ki gecmis olsun dan baska. Sen her cuma ct pz al, yetmedi yazin rapor al tatile bir de personel biletiyle git, aptalligina doyma ustune de sosyal medyadan paylas, gittigin yerde kal...iyi tatiller omrun tatil olsun.hazir gelmisken mesai saatini sahsi cikar icin kullan..kart dagit kart al, insanoglu cig sut emmis. Bakin burada yillardir calisiyorum maasim 1 gun bile gec yatmadi.ha luks mu degil tabiki ben zamaninda gidiyorsam tabiki zamaninda beklerim .bkz diger sirketler. Mesai sorunu saatler derseniz konu sirketler degil ilgili kurum ve kuruluşların verdigi kararlardir.sistem seni canli olarak algilamiyor ki.bir pc den ne beklernirki.gece ucusundan cikmissin alamadigin uykunu illaki sabahinda yatip minimum 8 saat te anca alacaksin. Bi sonraki ucusunda 00.00 dan sonraysa gecmis olsun uyu bakalim uyuyabilirsen...iste burada da zamani etkin kullanmayi becerebilmek kaliyor geriye.. biyolojik saatin alisiyor. Simdi binbir hayalle bu meslegi secmis, 2 yil okumus ustune birde sirket ici egitim almis gelmis gencecik cocuklara mi diyorsunuz gelme..yapmayin arkadaslar.bu ise gonul vermis , kensisini, ailesini gecindiren insanlariz. Mutlaka mezuniyetlerimiz var, mühendisinsen tut da ogretmenine kadar.sartlar, tercihler...bi bakin bakalim diyorsunuz ya once kendi icindekileri temizlesin diye..evet once kendi içimizi zihnimizi temizleyelim.yeni piril piril gencler ve biz ogreticez onlara simdi kaybetmek mi kazanmak mi axixik dusunun..
  • İşe yaramadığı tek ülke
  • Guzellerini secseler bari, sirket icin iyi reklam olur..
  • Ya böyle bir ilan verene kadar, madem iyi derecede İngilizce ve min. Önlisans mezunu istiyorsunuz, önce KHM deki bu kriterlere sahip olmayanların hepsini çıkarin, ondan sonra yeni alacağınız ekiplerde bu kriterleri arayın. ...
  • Sanki hostes degilde astronot alacaklar...kriterlere bak!
  • Arff memuru isterlerse göreve hazırız

Pegasus Havayolları, kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

İlan detaylarında iyi derecede İngilizce bilmesi şartına yer veren Pegasus, yaş sınırını da 30 olarak belirledi.

İlan detayları:

GENEL NİTELİKLER

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde “Kabin Memuru” olarak görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz.
T.C. Vatandaşı
Daha önce «Kabin Memuru» olarak uçmuş ya da SHGM onaylı okulların Kabin Hizmetleri Bölümlerinden mezun
Uçuş sertifikasına sahip,
Minimum önlisans mezunu,
İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,  İkinci dil tercih sebebidir
Bayan adaylarda 1,60-1,75; Erkek adaylarda 1,70- 1,85 boy aralığına sahip
30 yaşını aşmamış
Yurt içi ve yurt dışı uzun süreli konaklamalı görevlerde engeli bulunmayan
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli
İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden ya da taşınma problemi olmayan
adayların başvuruları bekleniyor.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Pegasus kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Kabin amiri ~ 6 yıl önce
Her is kolunda kisiler hakli gerekcelerle isveren tarafindan isten cikartilabilir. Calisan haksiz bir gerekce oldugunu dusunuyorsa hukuk yoluna basvurabilir. Sozkonusu meslek bir cok arkadasimizin kucumsedigi gibi basit ve nitelik gerektirmeyen bir is degil. Bu isi sorunsuz ve basariyla yapabilmek herseyden önce çok gelişmis bir sosyal zeka, iletişim yeteneği, çoklu düşünme yeteneği, problem çözme yeteneği gerektiriyor. İşte bu saydığım nitelikler bir üniversite diplomasının ölçebildiği ya da iş görüşmelerinde net olarak tespit edilebilecek seyler degil. Sahada pratik olarak çalıştıgını görmek gerekir. Tıpkı bir bilimadamının labaratuarda deney yaparak tezini doğrulaması gibi. Maalesef sahada bu yeterliliği gösteremeyen arkadaşlarla yolların ayrılması siz yolcuların iyi hizmet alabilmesi için bir gereklilik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 6 yıl önce
iyi derecede ingilizce...serious?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Daha ise baslamadan egitim bedeli olarak dunya para borclanacaksiniz... 11 ay sonra da size ihtiyacimiz yok deyip kapinin onune koyacaklar! Olan asgari ucretten de az fiyata gencliginizi harcamaniza olacak sadece! Aman genc hanimlar beyler uzak durun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talisca ~ 6 yıl önce
1000 tl + sodexo + mavi akbil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucucu ~ 6 yıl önce
Is ve etik ahlak kurallarina uygun davranani kimse kimse cikarmaz. Gorunen gorunmeyen kurallar her sektorde mevcut. Maaslara gelince devlet kurumuyla kiyaslamayin 5 13 arasi alirsiniz dogru.dakika basi birbirini raporlayan, kuyu kazan ekip, huzursuzluk da cabasi. Bizde de var ancak ispiyon ile duzeltici onleyici geri bildirimde bulunmakla karistirmayalim. Standartlari korumak baska birsey. Sistem zaten bir sekilde disari itiyor er veya gec, diyorlarki raporum vardi. Hangimizin yok ki .iyi niyet, gorevi kotuye kullanmadan gerçekten hastaysan kim ne dedi ki gecmis olsun dan baska. Sen her cuma ct pz al, yetmedi yazin rapor al tatile bir de personel biletiyle git, aptalligina doyma ustune de sosyal medyadan paylas, gittigin yerde kal...iyi tatiller omrun tatil olsun.hazir gelmisken mesai saatini sahsi cikar icin kullan..kart dagit kart al, insanoglu cig sut emmis. Bakin burada yillardir calisiyorum maasim 1 gun bile gec yatmadi.ha luks mu degil tabiki ben zamaninda gidiyorsam tabiki zamaninda beklerim .bkz diger sirketler. Mesai sorunu saatler derseniz konu sirketler degil ilgili kurum ve kuruluşların verdigi kararlardir.sistem seni canli olarak algilamiyor ki.bir pc den ne beklernirki.gece ucusundan cikmissin alamadigin uykunu illaki sabahinda yatip minimum 8 saat te anca alacaksin. Bi sonraki ucusunda 00.00 dan sonraysa gecmis olsun uyu bakalim uyuyabilirsen...iste burada da zamani etkin kullanmayi becerebilmek kaliyor geriye.. biyolojik saatin alisiyor. Simdi binbir hayalle bu meslegi secmis, 2 yil okumus ustune birde sirket ici egitim almis gelmis gencecik cocuklara mi diyorsunuz gelme..yapmayin arkadaslar.bu ise gonul vermis , kensisini, ailesini gecindiren insanlariz. Mutlaka mezuniyetlerimiz var, mühendisinsen tut da ogretmenine kadar.sartlar, tercihler...bi bakin bakalim diyorsunuz ya once kendi icindekileri temizlesin diye..evet once kendi içimizi zihnimizi temizleyelim.yeni piril piril gencler ve biz ogreticez onlara simdi kaybetmek mi kazanmak mi axixik dusunun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe nin ~ 6 yıl önce
İşe yaramadığı tek ülke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 6 yıl önce
Guzellerini secseler bari, sirket icin iyi reklam olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Ya böyle bir ilan verene kadar, madem iyi derecede İngilizce ve min. Önlisans mezunu istiyorsunuz, önce KHM deki bu kriterlere sahip olmayanların hepsini çıkarin, ondan sonra yeni alacağınız ekiplerde bu kriterleri arayın. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lelle08 ~ 6 yıl önce
Sanki hostes degilde astronot alacaklar...kriterlere bak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Arff memuru isterlerse göreve hazırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi’ ~ 6 yıl önce
Bitmediniz!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000