17 Şubat 2009, Salı 17:06:16

PEGASUS KABİN MEMURU ALACAK

Filosunu büyüten Pegasus Havayolları, kriz döneminde birçok şirket işçi çıkarırken yeni ilanlar vererek kadrosunu takviye ediyor.
  • Aslanım Sabancı, şimdi bu iş başvurusu yapan garibanlardan da toplar 10'ar YTL, malına mal katar. Senin gibiler için söylenen genel bir sıfat var ama nasılsa bu site onu yayınlamayacak. -Volvo-
  • Ankarada ikram memurunu işten çıkarıyorlar ikram personeli alıyorlar allahdan korkun ya bu kadar tezat olmaz
  • Kabin memuru alacagına ERZURUM seferlerini başlatsın. Ortada hi.ç sebeb yokken kesti seferleri. Acaba ERZURUMa tekrar sefrmi başlatacakki kabin memuru alıyor.
  • Bu vatandaş sanırım acenta sahibi ve her haberin altında kars a uçun yazıyor.vatandaş mademki kars ta yolcu potamsiyeli var kirala bi uçak uç.vatandaş ne zaman kars a kar yağmaz kışları o zaman uçar özel havayolları.sen şimdilik thy ye destek ver onun biletlerini sat.
  • Benim bildiğim havayollarının yeni bir noktaya uçma kriterleri arasında vıcık vıcık yalamalık kokan mesajlar yer almıyor biir. İkincisi Kars için "DOĞUNUN EN HÜCRE YERİ OLAN" ifadesini kullanmışsın, o olsa olsa ücra olmalı ki o da su götürür. Üçüncüsü de THY, ONUR AIR ve Atlas havayolları Kars'a üç paraya uçarken (maliyetlerine göre) siz değil desteklemek, daha da ucuza uçulsun diye her fırsatta havayollarını sıkıştırıp duruyordunuz. Etme bulma dünyası.
  • YA BU SİTEYE HER KONU ALTINA YORUM ATAN KARSLI BİR ARKADAŞ VAR BİTİYORUM ONA :) :) :) HER FİRMANIN HABERİNE YORUM YAZAR YORUMUN SONUNDA BAĞIRA BAĞIRA KARSA ÇAĞIRIR..BELKİ 30-40 YORUMUNU GÖRDÜM:) YAZISINDAN BİLE TANIR OLDUM ARTIK..ÇÜNKÜ HER YORUMUNUN SONUN abi neolur karsa gelin var..KARDEŞ SONUNDA ALİ SABANCI VE HACI SAY UÇAK GÖNDEREMEDİKLERİ KARSA KENDİLERİ GELECEK SENİN ZİYARETİNE...:) :) GALİBA ACENTESİN VE İYİ KAZANCINI DAHADA KATLAMAK İSTİYORSUN ..BAŞARILAR SANA...:)
  • Acaba bu vatandaş şimdiye kadar, THY nin hertürlü olumsuzluklara rağmen, kar-zarar hesabı yapmadan fedakarca hizmet veren THY nin bu hizmetini yokmuş sayarak birilerinden hizmet dilenmesini sadece vefasızlıkla değerlendiririm.
  • Kars'li vatandas, iyi guzel de, senin klavyede kucuk harf yok mu? Yoksa heyecan dolu duygularini pekistirmek icin mi yalnizca "BUYUK HARF" kullaniyorsun?
  • HELAL OLSUN SİZE ALİ BEY. SİZLERE DOĞUNUN EN HÜCRE YERİ OLAN KARSTAN YAZIYORUM. BU DAVRANIŞI ALKIŞLAMAK İSTERİM. CESARET VE AKLINIZLA NE KADAR ÖVÜNSENİZ YERİDİR. İNŞALAH HAYIRLI OLUR. YENİ CELECEĞİNİZ UÇAGINIZI HAYIR VE BERAKET GETİRSİN.. İNŞALLAH BİRGÜNDE BİZİM BURALARA KARS'ADA UÇMAYI ALLAH NASİP ETTİRER. TÜM EKİBİNİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM. KARS'DAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER.PEGASUSA.,

24 uçaklık sipariş veren ve bu uçakların dördüncüsünü Perşembe günü İstanbul’a getirecek olan Pegasus Havayolları, çeşitli departmanlarda görevlendirilmek üzere elemanlar arıyor.

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın ‘ krizde eleman çıkarmayacağız’ açıklamalarının ardından şirket değil eleman çıkarmayı yeni eleman almak için birbiri ardına ilan vermeye başladı.
Kabin memuru, ikram elemanı, Gelir Yönetimi Uzmanı, Web Sitesi İş Geliştirme ve Proje Sorumlusu, Bütçe ve Raporlama Uzman/Uzman Yardımcısı, Sistem Uzmanı ve bilet satış elemanı almak için ilan veren şirketin kaç personel alımı yapacağı konusunda herhangi bir bilgi edinilemedi.

PEGASUS KABİN MEMURU ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Aslanım Sabancı, şimdi bu iş başvurusu yapan garibanlardan da toplar 10'ar YTL, malına mal katar. Senin gibiler için söylenen genel bir sıfat var ama nasılsa bu site onu yayınlamayacak. -Volvo-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ankarada ikram memurunu işten çıkarıyorlar ikram personeli alıyorlar allahdan korkun ya bu kadar tezat olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kabin memuru alacagına ERZURUM seferlerini başlatsın. Ortada hi.ç sebeb yokken kesti seferleri. Acaba ERZURUMa tekrar sefrmi başlatacakki kabin memuru alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu vatandaş sanırım acenta sahibi ve her haberin altında kars a uçun yazıyor.vatandaş mademki kars ta yolcu potamsiyeli var kirala bi uçak uç.vatandaş ne zaman kars a kar yağmaz kışları o zaman uçar özel havayolları.sen şimdilik thy ye destek ver onun biletlerini sat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Benim bildiğim havayollarının yeni bir noktaya uçma kriterleri arasında vıcık vıcık yalamalık kokan mesajlar yer almıyor biir. İkincisi Kars için "DOĞUNUN EN HÜCRE YERİ OLAN" ifadesini kullanmışsın, o olsa olsa ücra olmalı ki o da su götürür. Üçüncüsü de THY, ONUR AIR ve Atlas havayolları Kars'a üç paraya uçarken (maliyetlerine göre) siz değil desteklemek, daha da ucuza uçulsun diye her fırsatta havayollarını sıkıştırıp duruyordunuz. Etme bulma dünyası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YA BU SİTEYE HER KONU ALTINA YORUM ATAN KARSLI BİR ARKADAŞ VAR BİTİYORUM ONA :) :) :) HER FİRMANIN HABERİNE YORUM YAZAR YORUMUN SONUNDA BAĞIRA BAĞIRA KARSA ÇAĞIRIR..BELKİ 30-40 YORUMUNU GÖRDÜM:) YAZISINDAN BİLE TANIR OLDUM ARTIK..ÇÜNKÜ HER YORUMUNUN SONUN abi neolur karsa gelin var..KARDEŞ SONUNDA ALİ SABANCI VE HACI SAY UÇAK GÖNDEREMEDİKLERİ KARSA KENDİLERİ GELECEK SENİN ZİYARETİNE...:) :) GALİBA ACENTESİN VE İYİ KAZANCINI DAHADA KATLAMAK İSTİYORSUN ..BAŞARILAR SANA...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba bu vatandaş şimdiye kadar, THY nin hertürlü olumsuzluklara rağmen, kar-zarar hesabı yapmadan fedakarca hizmet veren THY nin bu hizmetini yokmuş sayarak birilerinden hizmet dilenmesini sadece vefasızlıkla değerlendiririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kars'li vatandas, iyi guzel de, senin klavyede kucuk harf yok mu? Yoksa heyecan dolu duygularini pekistirmek icin mi yalnizca "BUYUK HARF" kullaniyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HELAL OLSUN SİZE ALİ BEY. SİZLERE DOĞUNUN EN HÜCRE YERİ OLAN KARSTAN YAZIYORUM. BU DAVRANIŞI ALKIŞLAMAK İSTERİM. CESARET VE AKLINIZLA NE KADAR ÖVÜNSENİZ YERİDİR. İNŞALAH HAYIRLI OLUR. YENİ CELECEĞİNİZ UÇAGINIZI HAYIR VE BERAKET GETİRSİN.. İNŞALLAH BİRGÜNDE BİZİM BURALARA KARS'ADA UÇMAYI ALLAH NASİP ETTİRER. TÜM EKİBİNİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM. KARS'DAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER.PEGASUSA.,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000