09 Şubat 2011, Çarşamba 13:40:28

PEGASUS KABİN GÖREVLİSİNE HAVADA EVLİLİK TEKLİFİ

Pegasus Hava Yolları’nda kabin memuru olarak görev yapan Şeyda Zeynep Şahin'in, bu yıl ki Sevgililer Günü’nü hediyesi sevgilisi kaptan Tarık Tatlı’nın “evlilik teklifi” oldu. Pegasus Hava Yolları da mutlu çifte Roma’da romantik bir balayı hediye etti.
  • okuyucular süpersiniz cidden! haberlere hep böyle fotoğraflarına bakıp bakıp yorum yapın, okumanıza gerek yok yazılanları zaten. nasıl olsa aynı şeyleri geveleyip durucaksınız: su paralı, top kek vermediler, açlıktan öldük.. site yönetiminden ricam, bu okuyuculara boyama kitapları gönderilmesidir.uçakları boyayıp eğlenirler..
  • Sevincte Ucaki yere cakmasa hele ? ALLAH ömur boyu mutluluk versin, Insallah cok mutlu olurlar
  • bir kabin görevlisinin daha rüyası gerçek oldu. zira bu işe girenler bir pilotu alıp gitme hayaliyle girer.. allah mesud etsin.
  • damat uçakta teklif yaptı.ali bey yazar bir fatura.bir su 5tl teklif ne kadar...mutluluklar...
  • CANIM ARKADAŞIM MUTLULUĞUNUZ BİR ÖMÜR SÜRER İNŞALLAH... S.B.A
  • Bir çift arasında ki belkide en anlamlı anı uluorta paylaşmanın ne anlamı var ???
  • Su yazilan yorumlara bakip uzuldum...hakikaten uzuldum.birbirini seven iki insan unutulmayacak bir jest ve ince bir evlenme teklifi...arkadaslarinin su fotografta ki karelerde mutlulugu paylasiyor olusunun kaniti...hepsinin gozunde ki isilti...ben bakinca bunu goruyorum.gul atilmasi gereken bir habere tas yagdirmayin ne olur...ozgur irade bu degil...yureginizin gozlerinizi karartmamasi ve bardagin yarisini su dolu gorebilmeniz umuduyla...sizi ise ayakta alkisliyor ve sevginizin bir omur daim olmasini diliyorum...mutluluklar...pgs ailesini de tebrik ederim...
  • Bence çok hoş bir hareket.
  • Mübarek pilot değil o deniz kaptanıymış ama belliki hava atmayı seviyor. Deniz kaptanı kıyafetiyle uçağa yolcu olarak binmiş :))) Hava atmaya meraklıydın da neden havacılık mesleğine girmedin :))) ... MUTLULUKLAR ...
  • bayatladı bu tür teklifler yeni fikirler üretin
14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken kelimenin tam anlamıyla yer, gök aşkla dolmaya başladı. Pegasus Hava Yolları’nın 120 sefer sayılı İstanbul-İzmir uçağı, romantik bir evlilik teklifine evsahipliği yaptı.

14 Şubat’a kısa bir süre kala deniz kaptanı Tarık Tatlı Pegasus Hava Yolları’nda kabin memuru olarak çalışan kız arkadaşı Şeyda Zeynep Şahin’e İstanbul-İzmir uçağında evlilik teklif etti.

Kabin amirinin anonsu ile gittiği koltukta erkek arkadaşını hiç beklemediği bir anda karşısında bulmaktan dolayı Şeyda Zeynep Şahin kısa bir şaşkınlık yaşarken damat adayı Tarık Tatlı’nın heyecandan adeta dili tutuldu. Kabin memurluğunun verdiği sakinlikle heyecanlı erkek arkadaşını yatıştırmaya çalışan Şahin, ekip arkadaşlarından su getirmelerini rica etti. Suyu içince biraz daha sakinleşen damat adayı, evlilik teklifini gerçekleştirebildi. “Hayatıma girdiğin için Allah’ıma her gün teşekkür ediyorum, iyi ki varsın.” sözleriyle evlilik teklifini gerçekleştirerek, kırmızı kutusundan çıkardığı yüzüğü Şeyda Zeynep Şahin’in sağ yüzük parmağına itinayla taktı. Gelin adayı Şahin ise yerden binlerce metre yukarıda gelen bu romantik teklife, Pegasus misafirlerinin alkışları arasında “Evet” dedi.

Gelin adayı Şeyda Zeynep Şahin “Herşeye hazırlıklıydım, ama böyle bir şey beklemiyordum” derken, heyecandan kilitlenen damat adayı Tarık Tatlı da bu organizasyona tüm desteğini veren Pegasus yönetimine yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Uçakta bulunan Pegasus misafirleri ise duygusal anlara şahitlik etmekten dolayı oldukça mutluydular. Misafiler, genç çifte mutluluklar dilerken, çifti biraraya getiren kabin memuru Sinem Aldağ, “Bu organizasyonu 2 haftadır planlıyoruz. Belli etmemek adına çok uğraştık. Uçakta ön tarafa gitmesini önlemek oldukça zor oldu. En yakın arkadaşlarımın böyle bir organizasyonda olmasına çok sevinçliyim.” dedi.

Kabin hizmetleri yönetiminin de destekleriyle organize edilen romantik evlilik teklifinin ardından Pegasus Hava Yolları da taze çifte romantik destinasyonda geçirecekleri balayı için gidiş-dönüş uçak bileti hediye etti.

PEGASUS KABİN GÖREVLİSİNE HAVADA EVLİLİK TEKLİFİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 13 yıl önce
okuyucular süpersiniz cidden! haberlere hep böyle fotoğraflarına bakıp bakıp yorum yapın, okumanıza gerek yok yazılanları zaten. nasıl olsa aynı şeyleri geveleyip durucaksınız: su paralı, top kek vermediler, açlıktan öldük.. site yönetiminden ricam, bu okuyuculara boyama kitapları gönderilmesidir.uçakları boyayıp eğlenirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevincte Ucaki yere cakmasa hele ? ALLAH ömur boyu mutluluk versin, Insallah cok mutlu olurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir kabin görevlisinin daha rüyası gerçek oldu. zira bu işe girenler bir pilotu alıp gitme hayaliyle girer.. allah mesud etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
damat uçakta teklif yaptı.ali bey yazar bir fatura.bir su 5tl teklif ne kadar...mutluluklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CANIM ARKADAŞIM MUTLULUĞUNUZ BİR ÖMÜR SÜRER İNŞALLAH... S.B.A

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir çift arasında ki belkide en anlamlı anı uluorta paylaşmanın ne anlamı var ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Su yazilan yorumlara bakip uzuldum...hakikaten uzuldum.birbirini seven iki insan unutulmayacak bir jest ve ince bir evlenme teklifi...arkadaslarinin su fotografta ki karelerde mutlulugu paylasiyor olusunun kaniti...hepsinin gozunde ki isilti...ben bakinca bunu goruyorum.gul atilmasi gereken bir habere tas yagdirmayin ne olur...ozgur irade bu degil...yureginizin gozlerinizi karartmamasi ve bardagin yarisini su dolu gorebilmeniz umuduyla...sizi ise ayakta alkisliyor ve sevginizin bir omur daim olmasini diliyorum...mutluluklar...pgs ailesini de tebrik ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence çok hoş bir hareket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mübarek pilot değil o deniz kaptanıymış ama belliki hava atmayı seviyor. Deniz kaptanı kıyafetiyle uçağa yolcu olarak binmiş :))) Hava atmaya meraklıydın da neden havacılık mesleğine girmedin :))) ... MUTLULUKLAR ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bayatladı bu tür teklifler yeni fikirler üretin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000