28 Aralık 2016, Çarşamba 18:21:22

Pegasus'un eski kabin memuru intihar etti

Pegasus'un performans yetersizliği gerekçesiyle işine son verdiği kabin memuru Derya Koşca intihar etti.
  • allah rahmet eylesin de kabinde performans düşüklüğü nasıl oluyor bilen yazabilir mi? zaten covid var kabin birşey yapmıyor ki performans düşüklüğü ne alaka?
  • Kimi firmalar performans yetersizliği derler kimi kilonu sorun ederler kimi fingirdeşmiyosun kimileri de k...nı yapıştırdığı koltukta aba altından sopa gösterirler charter eziyeti
  • Yazık ettin kendine,Allah affetsin inşallah,ailene sabır versin,evladına güzel yazılar yazsın, inşallah sahip çıkarlar o yavruya.
  • Ucuncude duzeltebilmissiniz nihayet basligi. Baslik atabilmekten acizsiniz resmen
  • Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar dilerim..
  • Devam et ali Sabancı senden büyük Allah var
  • Allah Rahmet Eylesin . Pegasus hakkında hemen bir inceleme başlatılmalı performans değerlendirmesi yapan birim soruşturma geçirmeli devlet hava meydanları ne için var :S Bu vaka cinayet ile araştırılmalı.
  • Bana bak cenk efendi sen kimsin benim insanlgımı kardeşliğimi yarglamak sanamı kaldı senin acıya saygın olsa bu yorumları yapmazsın o bizim canmız be bizim hem bu yalan haberler hem senin gibi haddini bilmezler bırakın acımızı yasayalım yeterinnn yeterler onu ben buldum be bennnn benm sen insan degilmisin
  • Performans yetersizliği adı altında atılan insanların aslında yerlerine yenilerini hasan kalyoncu üniversitesi ile alıp her alınan arkadaştan 6.400 lira alındığını bu doğrultuda işten çıkartılan insanlara da ödeme yapılmadığı için her işe alımdan şirketin karlı çıktığını biliyormusunuz ? Hayır. Bilmeden olabilir işten çıkartılabilir diyorsunuz. Uçuşa hasta gelmeyin denilen bir ortam, hasta olunca da rapor almayın alırsanız atılırsınız baskısıyla insanların neler çektiğini biliyormusunuz ? bunu neden mi söyledim çünkü performans yetersizliği diye atılan insanların, hasta oldukları ve bu yüzden aldıkları raporlar yüzünden atıldığını da bilmiyorsunuz. Performans düşüklüğü nedir bir kabin memuru için ? Eğer işini doğru yapıyorsa daha ne yapabilir ? Bunları bilmeden atıp tutan arkadaşlar biraz işi öğrenin sonra konuşun. Birgün çocuğunuz hastalanıyor evladınızı hastaneye yatırıyorsunuz ertesi gün şirket seni çağırıp işten çıkarıldın diyor. Bu psikolojiyi biliyormusunuz ?

Pegasus Havayolları'nda kabin memuru olarak çalışan ve geçtiğimiz Ocak ayında işine son verilen kabin memuru Derya Koşca intihar etti.

Pegasus'ta kabin memuru olarak Antalya base'li çalışan Derya Koşca, Ocak ayında ayında işten çıkarılmıştı. Pegasus'un performans yetersizliği gerekçesiyle iş akdini fesh ettiği Koşca, iş bulamadı. 

Borçları olduğu belirtilen Koşca'nın bu sabah saatlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde oturduğu apartmanın merdiven boşluğunda kendini astı. Koşca'nın yakınlarına "Hakkınızı helal edin" diye mesaj gönderdiği belirtildi. Mesajdan şüphelenen yakınları, eve geldiklerinde Koşca'nın cansız bedeniyle karşılaştı.

Derya Koşca'nın cenazesi otopsi yapılarak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli top morguna götürüldü.

Pegasus'un eski kabin memuru intihar etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (209)

ne performansı ~ 3 yıl önce
allah rahmet eylesin de kabinde performans düşüklüğü nasıl oluyor bilen yazabilir mi? zaten covid var kabin birşey yapmıyor ki performans düşüklüğü ne alaka?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasemin ~ 7 yıl önce
Kimi firmalar performans yetersizliği derler kimi kilonu sorun ederler kimi fingirdeşmiyosun kimileri de k...nı yapıştırdığı koltukta aba altından sopa gösterirler charter eziyeti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 7 yıl önce
Yazık ettin kendine,Allah affetsin inşallah,ailene sabır versin,evladına güzel yazılar yazsın, inşallah sahip çıkarlar o yavruya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeliha ~ 7 yıl önce
Kardeşimi yakından tanıyorsunuz galiba endişeniz olmasın kardeşim sağkende yeğenimize sahip çıktık bu saatten sonra da bırakacak değiliz.
Zümrüt ~ 7 yıl önce
Kardeşimizin emaneti bize yenimiz bizim o canımız allah uzun ömür vedikce bizler arkadındayız lütfen yorum yaparken düşünerek yapın
Rumuz ~ 7 yıl önce
Ucuncude duzeltebilmissiniz nihayet basligi. Baslik atabilmekten acizsiniz resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan BULUT ~ 7 yıl önce
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cst ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersin ~ 7 yıl önce
Devam et ali Sabancı senden büyük Allah var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 7 yıl önce
Allah Rahmet Eylesin . Pegasus hakkında hemen bir inceleme başlatılmalı performans değerlendirmesi yapan birim soruşturma geçirmeli devlet hava meydanları ne için var :S Bu vaka cinayet ile araştırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eda ~ 7 yıl önce
Bana bak cenk efendi sen kimsin benim insanlgımı kardeşliğimi yarglamak sanamı kaldı senin acıya saygın olsa bu yorumları yapmazsın o bizim canmız be bizim hem bu yalan haberler hem senin gibi haddini bilmezler bırakın acımızı yasayalım yeterinnn yeterler onu ben buldum be bennnn benm sen insan degilmisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok yazik ~ 7 yıl önce
Kardesim boyle pislikler bunlar .. uzulme yazilanlara dicem ama acin okadar buyukki bide birdaki itlerle ugrasiyon uzme kendini lutfen o cenk kimse onun da allah belasini versin allah sabir versin kardesimm ailene sanada yavrusunada
GERÇEKLER ~ 7 yıl önce
Performans yetersizliği adı altında atılan insanların aslında yerlerine yenilerini hasan kalyoncu üniversitesi ile alıp her alınan arkadaştan 6.400 lira alındığını bu doğrultuda işten çıkartılan insanlara da ödeme yapılmadığı için her işe alımdan şirketin karlı çıktığını biliyormusunuz ? Hayır. Bilmeden olabilir işten çıkartılabilir diyorsunuz. Uçuşa hasta gelmeyin denilen bir ortam, hasta olunca da rapor almayın alırsanız atılırsınız baskısıyla insanların neler çektiğini biliyormusunuz ? bunu neden mi söyledim çünkü performans yetersizliği diye atılan insanların, hasta oldukları ve bu yüzden aldıkları raporlar yüzünden atıldığını da bilmiyorsunuz. Performans düşüklüğü nedir bir kabin memuru için ? Eğer işini doğru yapıyorsa daha ne yapabilir ? Bunları bilmeden atıp tutan arkadaşlar biraz işi öğrenin sonra konuşun. Birgün çocuğunuz hastalanıyor evladınızı hastaneye yatırıyorsunuz ertesi gün şirket seni çağırıp işten çıkarıldın diyor. Bu psikolojiyi biliyormusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000