12 Aralık 2012, Çarşamba 16:13:10

PEGASUS İMZALARI MI ATACAK?

Pegasus Havayolları 18 Aralık'ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılacağı bir basın toplantısı düzenleyecek...
  • zaporozhie havalinanina/ukrayna artik yeni alinan ucaklarinizla yeni sefer duzenleyeceginizi umuyorum turkiyeden zaporozhie havalinanina/ukrayna direk tarifeli ucus yok.....
  • Evet doğru 30 civarı kaptan thy ye giriyor
  • umuyorum insan kaynaklari birimlerini ozellikle ise alim sorumlularini da bir gozden gecirir sn. sabanci. hadi 15 tl basvuru ucreti aliyorsun bir sey demiyoruz. bir zahmet insanlari bilgilendirin ne oluyor, ne bitiyor ogrenelim. ayiptir. ayni ilanlari gunlerce donduruyorsunuz hic mi uygun basvuru yok?!
  • Yeni A320 NEO'nun bir türk tarafından tekrardan tasarlandığını biliyormusunuz ?
  • Biri pegasusun 2013 başında halka arzı mı var dedi?talep toplanmaya ne zaman başlanılacak?zamanlama çok iyiymiş.
  • E napak inanak mı? bizler açıktayız .. Bu tür haberlere inanıp gençler pilot olmaya kalkacaklar daha dün durum kötü idi arkadaşlar inanmayın!.. batık pilottan selamlar...
  • Kim ne derse desin 10 sene önceki THY nin hali su an pegasus...THY hızlı ama kontrolsüz büyüdü.thy yönetimi ile pegasus yönetimi arasında daglar kadar fark var.thy yönetimi calisandan ayrı yemek salonu yaptirirken sn Sabancı dahil tüm yönetim ve çalışan kadrosu pegasus binasında birlikte her gun öğle yemeği yiyiyor.thy her olayda ekibini suclarken pegasus adaletli davranıyor.thy yıl sonu karini yönetim olarak paylasirken pegasus karı çalışanları arasında pay ediyor.sizce vizyonu dar THY yönetimi mı yoksa ufku geniş atilimci ve paylasimci pegasus mu bayrak tasiyicisi olur..ben bu kadar tecrübeli personeli de bünyesine katan pegasustan önünde bu saatten sonra hiçbir gücün duramayacagina eminim.
  • Pegasus üniversite sartini kaldirirsa, kesinlikle pilot sIkIntIsI cekmez. Basta Türk Hava Yollari olmak üzere bütün havayolu sirketlerimizinin vatan evlatlarina kol kanat germeleri gerekiyor artik. Binlerce saati olan tip'li pilotlar üniversiteleri yok diye bosta geziyor, tüm yabancilar krallar gibi ortaokul-lise diplomalariyla Türkiye'de basta TK olmak üzere heryerde ucuyorlar. Artik elinizi vicdaniniza koyun.
  • Doğada her zaman güçlü olan kazanır; güçlü zayıfı yer. Olacağı söyleyeyim size; THY, Pegasus ve SunExpress (AnadoluJet operasyonu için) kalacak; geri kalan hepsi zaman içerisinde kendi kendilerini yok edecekler...
  • 737 siparisi vermeyecegi kesin. siparis aninda imzalayinca belirli ucreti pesin vermesi gerekiyor. nerde kayserilide o para.elemanina gec odeme yapiyor.ucak pesinatini nasil verecek.

Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Sabiha Gökçen merkezli Pegasus Havayolları, 18 Aralık Salı günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılacağı bir basın toplantısı düzenleyecek.

Pegasus'un daha önce de gündeme gelen 100 uçaklık Airbus A320neo siparişine ilişkin ilk kez resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Airbus A320'nin en yeni modeli olan NEO'yu filosuna katacağı konuşulan Pegasus'un Salı günü gerçekleştirilecek olan toplantıda bu kararını açıklayacağı ve resmi imzaları atacağı tahmin ediliyor.

Toplantı öncesi bazı bilgiler veren Pegasus, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"2005 yılında başlattığı tarifeli uçuşlarla “geleceğin filosunu” kurmak üzere harekete geçen Pegasus Hava Yolları,
dinamik uçak filosunu her gün genişletmeye ve yenilemeye devam ediyor.

Pegasus’un 2023 vizyonu ve havacılık alanında yarattığı bu dönüşümde önemli bir araç olan olan “geleceğin filosunu”
kurma çalışmalarına paralel olarak; T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile;
devlet protokolü, havacılık sektörünün ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin hazır bulunacağı bir imza töreni düzenlenecektir".

Yeni nesil A320neo ile yakıt tasarrufu ve çevreye daha az karbon salınımı amaçlayan Pegasus'un 2015 yılından itibaren siparişlerini teslim alması hedefleniyor.

©AirportHaber

PEGASUS İMZALARI MI ATACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

cypriot turk ~ 11 yıl önce
zaporozhie havalinanina/ukrayna artik yeni alinan ucaklarinizla yeni sefer duzenleyeceginizi umuyorum turkiyeden zaporozhie havalinanina/ukrayna direk tarifeli ucus yok.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Evet doğru 30 civarı kaptan thy ye giriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
umuyorum insan kaynaklari birimlerini ozellikle ise alim sorumlularini da bir gozden gecirir sn. sabanci. hadi 15 tl basvuru ucreti aliyorsun bir sey demiyoruz. bir zahmet insanlari bilgilendirin ne oluyor, ne bitiyor ogrenelim. ayiptir. ayni ilanlari gunlerce donduruyorsunuz hic mi uygun basvuru yok?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fitnetus ~ 11 yıl önce
Yeni A320 NEO'nun bir türk tarafından tekrardan tasarlandığını biliyormusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Nasıl? Biraz daha açıklayıcı bir bilgi lütfen...
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Biri pegasusun 2013 başında halka arzı mı var dedi?talep toplanmaya ne zaman başlanılacak?zamanlama çok iyiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacı napak? ~ 11 yıl önce
E napak inanak mı? bizler açıktayız .. Bu tür haberlere inanıp gençler pilot olmaya kalkacaklar daha dün durum kötü idi arkadaşlar inanmayın!.. batık pilottan selamlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni pegasustan ~ 11 yıl önce
Kim ne derse desin 10 sene önceki THY nin hali su an pegasus...THY hızlı ama kontrolsüz büyüdü.thy yönetimi ile pegasus yönetimi arasında daglar kadar fark var.thy yönetimi calisandan ayrı yemek salonu yaptirirken sn Sabancı dahil tüm yönetim ve çalışan kadrosu pegasus binasında birlikte her gun öğle yemeği yiyiyor.thy her olayda ekibini suclarken pegasus adaletli davranıyor.thy yıl sonu karini yönetim olarak paylasirken pegasus karı çalışanları arasında pay ediyor.sizce vizyonu dar THY yönetimi mı yoksa ufku geniş atilimci ve paylasimci pegasus mu bayrak tasiyicisi olur..ben bu kadar tecrübeli personeli de bünyesine katan pegasustan önünde bu saatten sonra hiçbir gücün duramayacagina eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Pegasus üniversite sartini kaldirirsa, kesinlikle pilot sIkIntIsI cekmez. Basta Türk Hava Yollari olmak üzere bütün havayolu sirketlerimizinin vatan evlatlarina kol kanat germeleri gerekiyor artik. Binlerce saati olan tip'li pilotlar üniversiteleri yok diye bosta geziyor, tüm yabancilar krallar gibi ortaokul-lise diplomalariyla Türkiye'de basta TK olmak üzere heryerde ucuyorlar. Artik elinizi vicdaniniza koyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKEL ~ 11 yıl önce
Doğada her zaman güçlü olan kazanır; güçlü zayıfı yer. Olacağı söyleyeyim size; THY, Pegasus ve SunExpress (AnadoluJet operasyonu için) kalacak; geri kalan hepsi zaman içerisinde kendi kendilerini yok edecekler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantıklı ~ 11 yıl önce
Vakti zamanında Ali Sabancı 3.5 havayolu kalacak gerisi gidecek dediğinde o da bu öngörüyü yapmış olabilir mi ? Hoş Atlas ve Onur'u unutmamak gerek , onlarda bu kulvarın sağlam yarışçıları ( Charter firmalarını saymıyorum , onların kulvarı farklı çünkü )
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
737 siparisi vermeyecegi kesin. siparis aninda imzalayinca belirli ucreti pesin vermesi gerekiyor. nerde kayserilide o para.elemanina gec odeme yapiyor.ucak pesinatini nasil verecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Uçağı satın almayacak ki... Leasing denen birşey var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000