14 Temmuz 2008, Pazartesi 16:46:47

PEGASUS, İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI

Pegasus Havayolları, kabin ekibi için 2008 sezonuna özel olarak tasarlanan son yılların trendi; rahat ve şık tarzdaki üniformaları ile özgün tarzını yansıtmaya devam ediyor.
  • Arkadaşlar motor önünde oturan benim yani faruk.Bundan daha güzel yerlerde çekilmiş daha güzel fotoğraflar dururken bunu koymuşlar.Aslında ben PEGASUS çalışanı değilim :)Ama yakıştırdığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
  • SAYIN YETKİLİLERİN DİKKATİNE BUGUN KARS DAN İSTANBULA UÇAKLA YOLCULUK EDERKEN HAVAALANINIDAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE 26 AĞUSTOS TARİHİDE SÖYLENTİ VAR. BUNA SEVİNDİM. KARSA UÇMANIZI SİZLERDEN ARZ TALEP EDİYORUZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN.
  • pegasusa ilk defa geçen yaz bindik eşimle hosteslerin bizi bir dövmediği kalmıştı.Verdikleri yicekler ücretli birde çöplerinide bizlere toplatıcaklar neredeyse.Birdaha tövbe binmeyiz.
  • Ne demiş atalarımız; eşeğe altın semer vursalarda eşek aynı eşek. Ali bey değiştir bu kafayı. Olmuyor... Acentalara telefon edip biletimiz satın demekle, Shgm de katlarda dolaşmakla, Pegasus yetmezmiş gibi İzair ide bulandırmakla. Düzeltinizmi bakımlarınızı? Ödedinizmi cezalarınızı?...!
  • Bence uçağın tuvaleti de paralı olsun. küçük:50ykr BÜYÜK:1YTL
  • motor önünde duran arkadaş antalya havalimanının en sevilen şahsiyetlerinden bir arkadaş...İsmini kendi açıklarsa daha iyi olur diye düşünerek ben açıklamadım.
  • eeee diyelim ki kıyafetler gusel tamam da ... o kıyafetler içinde siz kabın memurlarınısa ''baylar bayanlar gelin su 3 lira sandviç 5 lira'' dedirttirseniz inanın hiç bi güselliği kalmıyor...inanın
  • NE DEĞİŞİMİ BUMU DEĞİŞİKLİK ESKİ KIYAFETLERİ ÇOK İYİ BİLENLER BİLİR.İKİ ÜÇ YERDE OYNAMA APILMIS HEPSİ AYNI :-)))HAVADAKİ SEYYAR SATICILIĞA DEVAM :-) ACENTALARA TELEFON EDİP BİLETİMİZİ SATIN DEMEYE DEVAM :-))
  • VALLA NE OLURSA OLSUN PEGASUS TA DEĞİŞEN BİŞE OLMUYACAK SEYYAR SATICILAR GİBİ ÇAY İSTEYEN VARMI KOLA 5 YTL 10 YTL BOZUĞU OLAN VARMI TA ARKALARDAN BAĞIRIYORLAR BÖYLE LAŞKALIK OLMAZ PARA KAZANIYIM DERKEN TÜRKİYENİN PRESTİJİNİ BOZUYORLA HABERLERİ YOK OLMAZKİ CANIM BU KADARDA
  • PEGASUS daha önceki üniforma tercihleriyle kendini çok komik duruma düşürdü.Abin memurları Teknisyeni elbiseleriyle (Yandan cepli pantolonlar,sarkmış gömlekler) ilginç görüntüler sergiliyordu.Ayrıca hiç bir hava yolu şirketinin hiç bir departmanında olmayacak şekilde lakayıt bir kıyafet tarzı vardı...Bunu herkes biliyor..Umarım Havacılık camiasına yakışır bir tarz belirlerler ve saçma yaratıcılıklarını havacılığa daha fazla yamamaya çalışmazlar...Kry :))

Pegasus kabin ekibinin yeni üniformaları 2008 sezonu için, klasik üniformanın düz standart çizgilerinden sıyrılarak son yılların trendi olan smart casual yani rahat ve şık tarzda tasarlandı.

Üniformalarda lacivert renk tercih edilmiş olmasına rağmen kurumsal renkler olan sarı-kırmızının kullanıldığı detaylardaki farklılıklarla profesyonel görünen üniformalar, kurallara saygılı ama sınırlanmamış spor çizgileriyle kendine güvenen bir duruş sergiliyor.

Pegasus Havayolları’nın yeni üniformaları 21 yıldan beri Türkiye’deki tüm büyük ve Avrupa’daki bazı havayollarına üniforma tasarım ve üretimi yapan moda tasarımcısı Serdar Candar tarafından hazırlandı.

Pegasus imaj değiştirdi

Pegasus imaj değiştirdi

PEGASUS, İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

King ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar motor önünde oturan benim yani faruk.Bundan daha güzel yerlerde çekilmiş daha güzel fotoğraflar dururken bunu koymuşlar.Aslında ben PEGASUS çalışanı değilim :)Ama yakıştırdığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
SAYIN YETKİLİLERİN DİKKATİNE BUGUN KARS DAN İSTANBULA UÇAKLA YOLCULUK EDERKEN HAVAALANINIDAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE 26 AĞUSTOS TARİHİDE SÖYLENTİ VAR. BUNA SEVİNDİM. KARSA UÇMANIZI SİZLERDEN ARZ TALEP EDİYORUZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
madur ~ 16 yıl önce
pegasusa ilk defa geçen yaz bindik eşimle hosteslerin bizi bir dövmediği kalmıştı.Verdikleri yicekler ücretli birde çöplerinide bizlere toplatıcaklar neredeyse.Birdaha tövbe binmeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
altınsemer ~ 16 yıl önce
Ne demiş atalarımız; eşeğe altın semer vursalarda eşek aynı eşek. Ali bey değiştir bu kafayı. Olmuyor... Acentalara telefon edip biletimiz satın demekle, Shgm de katlarda dolaşmakla, Pegasus yetmezmiş gibi İzair ide bulandırmakla. Düzeltinizmi bakımlarınızı? Ödedinizmi cezalarınızı?...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKPILOT ~ 16 yıl önce
Bence uçağın tuvaleti de paralı olsun. küçük:50ykr BÜYÜK:1YTL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 16 yıl önce
motor önünde duran arkadaş antalya havalimanının en sevilen şahsiyetlerinden bir arkadaş...İsmini kendi açıklarsa daha iyi olur diye düşünerek ben açıklamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacılıgısever... ~ 16 yıl önce
eeee diyelim ki kıyafetler gusel tamam da ... o kıyafetler içinde siz kabın memurlarınısa ''baylar bayanlar gelin su 3 lira sandviç 5 lira'' dedirttirseniz inanın hiç bi güselliği kalmıyor...inanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADA ~ 16 yıl önce
NE DEĞİŞİMİ BUMU DEĞİŞİKLİK ESKİ KIYAFETLERİ ÇOK İYİ BİLENLER BİLİR.İKİ ÜÇ YERDE OYNAMA APILMIS HEPSİ AYNI :-)))HAVADAKİ SEYYAR SATICILIĞA DEVAM :-) ACENTALARA TELEFON EDİP BİLETİMİZİ SATIN DEMEYE DEVAM :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 16 yıl önce
VALLA NE OLURSA OLSUN PEGASUS TA DEĞİŞEN BİŞE OLMUYACAK SEYYAR SATICILAR GİBİ ÇAY İSTEYEN VARMI KOLA 5 YTL 10 YTL BOZUĞU OLAN VARMI TA ARKALARDAN BAĞIRIYORLAR BÖYLE LAŞKALIK OLMAZ PARA KAZANIYIM DERKEN TÜRKİYENİN PRESTİJİNİ BOZUYORLA HABERLERİ YOK OLMAZKİ CANIM BU KADARDA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Modacı ~ 16 yıl önce
PEGASUS daha önceki üniforma tercihleriyle kendini çok komik duruma düşürdü.Abin memurları Teknisyeni elbiseleriyle (Yandan cepli pantolonlar,sarkmış gömlekler) ilginç görüntüler sergiliyordu.Ayrıca hiç bir hava yolu şirketinin hiç bir departmanında olmayacak şekilde lakayıt bir kıyafet tarzı vardı...Bunu herkes biliyor..Umarım Havacılık camiasına yakışır bir tarz belirlerler ve saçma yaratıcılıklarını havacılığa daha fazla yamamaya çalışmazlar...Kry :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000