02 Haziran 2016, Perşembe 09:17:21

Pegasus ilk mezunlarını verdi

Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, gerçekleştirilen İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı’nda ilk 3 grubun eğitimleri tamamlandı.
  • Milletten 3.250TL söğüşleyeceğiz diye yaptıkları işe bak!..Kurs ile sertifika vermişler, yazık bu çocuklara...Anlaşmaya göre her sertifika alanı işe alacaksınız, personel şişmiş durumda, nasıl olacak o iş?? Heee! yer açmak için adam at! Çözüme bak...
  • Eğer şu yazılanlar doğru ise tam rezillik!...Madem öyle; NurCiN ilk önce Lisans diploması alsın, sonra da ingilizceden 100 alsın. Sonra millete baksın... NANE beyfendi de ilk önce Genel Müdür Yardımcısının işe uygunluğuna baksın. Şu yönetim kadrosuna bir bakın "Allah Aşkına"...
  • Biz halen eğitim tarihimizi bekliyoruz!
  • Her kafadan bir ses çıkıyor Nurçin hanıma fütursuzca laflar, bu sektörde neredeyse herkes eğitimini Nurçin hanımdan aldı, bir insan işini hakkıyla ve iyi yapıyorsa bu mertebelere ulaşır ama doğru biz Türkler olarak işini iyi yapan insanlara daima pislik atar, karalama yapar, eleştiririz, yazık.
  • Sırf para kazanacak diye eski emek vermiş tüm personellerini bir bir harcamaya başladı. Önce kilo bahanesi şimdide 8 yıldır uçan adama ingilizce hesabı soruyo. Ne oldu bugüne kadar uçurdunda şimdi parayla eğitim verincen diyemi atıyosun. Yatacak yeriniz yok. Bunca yıldır aldığınız ahhh lar yeter size. Başka söze gerek yok .....
  • Herşeye de bir pasta kesmeniz yok mu!
  • verdıgınız sertıfıkalara cercıve yapıp verseydınız herhalde daha şık dururdu bunada tasarrufbravo valla pgs
  • hayırlı olsun
  • 71 * 6.500 = 461,5 TRY yapar. Teprik ediyorum üniversiteyi ve Pegasus'u. Daha bugün gelen maille aln nöbetindeki arkadaşların yemek hakkını iptal ettiniz. Kendi eğitim binanızda 71 kişiyi yetiştirebilecek kapasiteniz varken, o parayla yine kendi ceplerinizi doldurdunuz. Uzun adamcılıktan vazgeçin. Bırak git sen de artık, estetisyenşer çaresiz.
  • Burçin hanım botox'unuz gelmiş. Saygılar.

Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, gerçekleştirilen İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı’nda ilk 3 grubun eğitimleri tamamlandı. 71 mezun diplomalarını Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın elinden aldı.

Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı kapsamındaki ilk katılımcı gruplar, kabin memurluğu için gerekli eğitimlerini tamamlayarak mezun oldu. Temel eğitimlerinin ardından Pegasus Hava Yolları Genel Müdürlük Eğitim binasında bulunan Pegasus simülatörlerinde pratik eğitimlerini de tamamlayan adaylar, diplomalarını alarak göreve hazır hale geldi. 71 yeni mezun Pegasus Hava Yoları'nda görevlerine başladı.
Adaylar, Pegasus Eğitim binasında gerçekleştirilen eğitimlerde uçak içerisinde çıkabilecek her türlü acil duruma karşı; yangın söndürme eğitimleri, acil bir inişte çıkışların kullanılışı ve yolcu tahliyesi, deniz üzeri acil inişlerde suda hayatta kalma teknikleri eğitimleri gibi çeşitli senaryolarla karşılaşma ihtimali üzerine eğitim aldı. Eğitimlerde, adaylar için misafir memnuniyetini artırmak amaçlı uygulamalı servis, diksiyon ve anons eğitimleri de gerçekleştirildi.

“SEKTÖRÜN İHTİYACINI KARŞILARKEN, BİR YANDAN DA GENÇLERİMİZE KARİYER OLANAĞI SUNUYORUZ”

Diploma töreninde İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi Programı’nın ilk mezunlarını verdiklerini belirten Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy, “Pegasus Hava Yolları olarak Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle sektörün kabin memuru ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamanın yanı sıra gençlerimize de yeni bir kariyer olanağı sunduk. Bu işbirliğimiz sonuncunda bugün burada 71 yeni mezun kabin memurumuzun diploma heyecanı için toplanmış bulunuyoruz. Pegasus Hava Yolları olarak, hızla büyümesini sürdüren, fırsat ve gelişmelere açık bir alan olan havacılık sektöründe kabin ekiplerimizin eğitimine kaynak sunmak ve katkıda bulunmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.





Pegasus ilk mezunlarını verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Oktay ~ 8 yıl önce
Milletten 3.250TL söğüşleyeceğiz diye yaptıkları işe bak!..Kurs ile sertifika vermişler, yazık bu çocuklara...Anlaşmaya göre her sertifika alanı işe alacaksınız, personel şişmiş durumda, nasıl olacak o iş?? Heee! yer açmak için adam at! Çözüme bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay ~ 8 yıl önce
Eğer şu yazılanlar doğru ise tam rezillik!...Madem öyle; NurCiN ilk önce Lisans diploması alsın, sonra da ingilizceden 100 alsın. Sonra millete baksın... NANE beyfendi de ilk önce Genel Müdür Yardımcısının işe uygunluğuna baksın. Şu yönetim kadrosuna bir bakın "Allah Aşkına"...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık başlasak? ~ 8 yıl önce
Biz halen eğitim tarihimizi bekliyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/A/C #flypgs ~ 8 yıl önce
Her kafadan bir ses çıkıyor Nurçin hanıma fütursuzca laflar, bu sektörde neredeyse herkes eğitimini Nurçin hanımdan aldı, bir insan işini hakkıyla ve iyi yapıyorsa bu mertebelere ulaşır ama doğru biz Türkler olarak işini iyi yapan insanlara daima pislik atar, karalama yapar, eleştiririz, yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nb ~ 8 yıl önce
Cok haklisin. O kadar cok egitim verdi ki artik vermeme zamani geldi. Ayrica ne olursa olsun meslek lisesi mezunu ve gram Ingilizce bilmeyen bir kisi simdi ise veya egitime aldigi kisilerden "iyi Ingilizce" talep edemez.
Zırva! ~ 8 yıl önce
Nurçin hanım, annesi kanser olan ve hastane refakatçisi olmak isteyen uçucu ekip üyesine ücretsiz izin dahi vermeyen biri. Bana kimse işini cok iyi yapıyor gibi zırvalarla gelmesin.
KM ~ 8 yıl önce
Sırf para kazanacak diye eski emek vermiş tüm personellerini bir bir harcamaya başladı. Önce kilo bahanesi şimdide 8 yıldır uçan adama ingilizce hesabı soruyo. Ne oldu bugüne kadar uçurdunda şimdi parayla eğitim verincen diyemi atıyosun. Yatacak yeriniz yok. Bunca yıldır aldığınız ahhh lar yeter size. Başka söze gerek yok .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
devir değişti adam çok. hala ingilizce yoksa zaten utanıp istifa etmen gerek. birde laf ediyorsun. adam var dolayısıyla çürük elmalar elenecek
F/A/C #flypgs ~ 8 yıl önce
Mantıklı yorum yapılmıyor, 8 sene sonra diyorsun bunun mesleki deformasyonu var, yaşı var ve kendini geliştiremediysende oraya kazık çakacak haliniz yok, sektör havacılıksa genç ve yeni yüzlerin önü açılmalı!
Güldürdünüz ~ 8 yıl önce
Bu şirketteki en kalitesiz bölüm idari yönetim ve özellikle kabin hizmetleri. Sen önce bi kendine bak sonra kabine kalite katarsın. İngilizce ögretsen nolcak kabin memuruna sen onları garson gibi köle gibi kapı aç-kapa mantıgıyla yataktan ucusa ucustan yataga yollayacaksan? Adam adını bile unutur o tempoyla. Hangi kaliteli şirket çalışanını böyle çalıştırıyo?? Bir komik olmayın lütfen. Misyonunuz para!! İngilizceylemi kurtaracaksın yolcuna vermedigin degeri??
F/AC #flypgs yazan arkadas ~ 8 yıl önce
Arkadasim sen 8 yıllık kabin ekibi kendini geliştirmeli, mesleki defermasyon diyorsun da, ingilizce bilmeyen, diploması olmayan hanımefendi genel müdür yardımcılığı yapsın diyorsun. Eleştirenlere cevap veriyorsun. Ciddi misin ?
pasta ~ 8 yıl önce
Herşeye de bir pasta kesmeniz yok mu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan basan ~ 8 yıl önce
verdıgınız sertıfıkalara cercıve yapıp verseydınız herhalde daha şık dururdu bunada tasarrufbravo valla pgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
v ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasebe ~ 8 yıl önce
71 * 6.500 = 461,5 TRY yapar. Teprik ediyorum üniversiteyi ve Pegasus'u. Daha bugün gelen maille aln nöbetindeki arkadaşların yemek hakkını iptal ettiniz. Kendi eğitim binanızda 71 kişiyi yetiştirebilecek kapasiteniz varken, o parayla yine kendi ceplerinizi doldurdunuz. Uzun adamcılıktan vazgeçin. Bırak git sen de artık, estetisyenşer çaresiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla. ~ 8 yıl önce
Burçin hanım botox'unuz gelmiş. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000