27 Temmuz 2015, Pazartesi 10:28:57

Pegasus hostesini Allah korudu

Pegasus Havayolları hostesi az kalsın canından oluyordu. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na inan Pegasus Havayolları uçağının arka kapısında aşağı düşen kabin memuru canından oluyordu
  • genelde bir çok haberde Beğendim / Beğenmedime tıklayınca hemen en üst habere çıkıyor ekran.bu bana ait bir sorunmu yoksa genel bir problemmı ?
  • Öncelikle geçmiş olsun , unutmayın ki insanın olduğu her yerde hatalar olacaktır, hata yapmam diyen dediği anda yapıyor zaten
  • Aferin size aferin. Alkislar.. insanin hata yapmasi kadar normal birsey daha olabilir mi? Ozellikle bukadar yogun perisan ve yorgunluktan geberirken. Bu yuh artik insan bakmazmi? Diyen arkadaslar olumden donen meslektasiniz icin soylediklerinize hayranim! Siz kapi acarken merdiven yok mu nasil gormemis diyeceginize hergun ayni ucakla uctugunu zanneden kabin memurlarini elestirin! Iciniz kotulesmis kurumus yazik!!
  • Apronda ve ucakta surekli dikkatli olmak gerek, operation'dan ok almadan kapi acmamak gerek. Allah sifa versin arkadasa. Uykusuz, dalgin olmamaliyiz dikkat edelim.
  • Cok gecmis olsun arkadasima. Henuz kim bilmiyorum yarin ucusa gidince ogrenirim artik. Normalde bu hareketle 1 numara suclanabilir fakat o kadar yogun ucuyoruz ki hic olmaz denen seyleri yapabiliriz yorgunluktan. Kim bilir kacinci gunu kac gundur 4 bacak yapiyor.. acimasizca davranmayin arkadaslar. Hepimiz insaniz ve bile bile hata yapmayiz hele mesele kendi canimizsa.. inan o 1 bir numara senden daha iyi biliyordur kapi acma prosedurunu... safe flights.
  • STFA EUROSERVE zamanı bir temizlik görevlisi arka mutfağa pas pas atıyor, uçak A340 geri geri silerken kapı emniyet kemeri takılı değil farkında olmadan uçaktan düşüyor. Hastaneye götürdük DOKTOR^ nesi var dedi. Uçaktan düştü dedik .. DOKTOR bayıldı......
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu eleman Ve onun ucaktan Dusme konusu idari sorustumaya mazhar olacak bir Mevzu
  • bu kabın memurlarına kaç defa anlatmamız gerekıyor bunu bılmıyorum.merdiven yanaşmadan kapı açılmaz... neymış hava alacakmış...korukte yolcu boşaltırken kapıyı açanlar var bu şirkette. ayrıca o camı boşuna koymamışlar oraya.
  • Boş konuşuyorsun.İzmir'de Pegasus kimden hizmet alıyor öğren ve sonra gelip çok bilmişlik yap.

Pegasus Havayolları hostesi az kalsın canından oluyordu. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na inen Pegasus Havayolları uçağının arka kapısından aşağı düşen kabin memuru canından oluyordu. Hastaneye kaldırılan kabin memurunun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Pegasus Havayolları’nın bir uçağı dün İzmir Adnan Menderes Havalimanı iniş yaptı. Yolcuları indirmek için park alanına yanaşan uçağın arka kapısından da yolcu tahliyesi yapılmak üzere merdiven yanaştırıldı. Ancak son anda merdiven ile yolcu indirilmesinden vazgeçildi.

Uçağın arka kısmında görevli hostes merdiven yanaştırılmasının iptal edildiğinden habersiz kapıyı açarak dışarı adım attı. Yaklaşık 3 metre yükseklikten yere çakılan hostes şans eseri ölümden döndü. Yaralanan hostesin ambülansla hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındığı öğrenildi.  Hostesin kapıya tutunarak yere düştüğü ve bu sayede sert düşüş olmadığı kaydedildi.

Konuyla ilgili soruşturma başlatılırken, iletişimsizliğin sorumlusunun bulunmaya çalışıldığı ifade edildi.

©Airporthaber.com /Özel

Pegasus hostesini Allah korudu

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

tıklama ~ 9 yıl önce
genelde bir çok haberde Beğendim / Beğenmedime tıklayınca hemen en üst habere çıkıyor ekran.bu bana ait bir sorunmu yoksa genel bir problemmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tıkla ~ 9 yıl önce
bende olmuyor öyle bişey dostum tarayıcınla ilgilidir
İnsan Faktörü ~ 9 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun , unutmayın ki insanın olduğu her yerde hatalar olacaktır, hata yapmam diyen dediği anda yapıyor zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip ~ 9 yıl önce
Aferin size aferin. Alkislar.. insanin hata yapmasi kadar normal birsey daha olabilir mi? Ozellikle bukadar yogun perisan ve yorgunluktan geberirken. Bu yuh artik insan bakmazmi? Diyen arkadaslar olumden donen meslektasiniz icin soylediklerinize hayranim! Siz kapi acarken merdiven yok mu nasil gormemis diyeceginize hergun ayni ucakla uctugunu zanneden kabin memurlarini elestirin! Iciniz kotulesmis kurumus yazik!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 9 yıl önce
Apronda ve ucakta surekli dikkatli olmak gerek, operation'dan ok almadan kapi acmamak gerek. Allah sifa versin arkadasa. Uykusuz, dalgin olmamaliyiz dikkat edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay beee ~ 9 yıl önce
Vay beeee. Bu söylediklerinin hiçbiri aklımıza gelmemişti. Havacılıkta yeni bir idolsün dostum..
iyiniyet ~ 9 yıl önce
Demek uykusuz da olmamalıyız, pgs çalışanı olarak uykusuz olmamak? Olmak ya da olmamak. Neyse şimdi.....
tikkat ~ 9 yıl önce
yorumu yapan kesın havas personelıdır, ukalalık had safhada.
Pgs km ~ 9 yıl önce
Cok gecmis olsun arkadasima. Henuz kim bilmiyorum yarin ucusa gidince ogrenirim artik. Normalde bu hareketle 1 numara suclanabilir fakat o kadar yogun ucuyoruz ki hic olmaz denen seyleri yapabiliriz yorgunluktan. Kim bilir kacinci gunu kac gundur 4 bacak yapiyor.. acimasizca davranmayin arkadaslar. Hepimiz insaniz ve bile bile hata yapmayiz hele mesele kendi canimizsa.. inan o 1 bir numara senden daha iyi biliyordur kapi acma prosedurunu... safe flights.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Anı ~ 9 yıl önce
STFA EUROSERVE zamanı bir temizlik görevlisi arka mutfağa pas pas atıyor, uçak A340 geri geri silerken kapı emniyet kemeri takılı değil farkında olmadan uçaktan düşüyor. Hastaneye götürdük DOKTOR^ nesi var dedi. Uçaktan düştü dedik .. DOKTOR bayıldı......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burdayım ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Idari sorusturma ~ 9 yıl önce
Bu eleman Ve onun ucaktan Dusme konusu idari sorustumaya mazhar olacak bir Mevzu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hep aynı ~ 9 yıl önce
bu kabın memurlarına kaç defa anlatmamız gerekıyor bunu bılmıyorum.merdiven yanaşmadan kapı açılmaz... neymış hava alacakmış...korukte yolcu boşaltırken kapıyı açanlar var bu şirkette. ayrıca o camı boşuna koymamışlar oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kişi ~ 9 yıl önce
Bence konuyu bilmeden yorum yapmayiniz kelimelerinizi secerek ve dikkatli konusun konu hava almak degil merdivensiz kapi acmak degil merdivene agini bastiktan sonra merdivenin cekilmesi insanliginiza uzuldum kimseyi suclamayin olumsuz sakatsiz atladildi diye sukredin kimin basina gelecegi belli olmaz...
Kişi'ye ~ 9 yıl önce
Herkes bol keseden sallıyor, Sn. Kişi sen de dahil. Olaya bizzat şahit olan biri olarak söylüyorum. Uçak ESB'den geldi, temizlik alacaktı haliyle arkaya merdiven yanaştı. Ancak sonra temizlikten vazgeçildi. Operatör arka kapıya gidip ONAY ALDIKTAN SONRA kapıyı kapattırıp, merdiveni uzaklaştırdı. Ancak D.Ö kabin görevlisi arkadaşımız durumu farketmeden kapıyı tekrar açınca dengesini kaybedip, kapıya tutunarak önce asılı kalıp sonra düştü ve sol ayak bileğinde zedelenme meydana geldi. Bozyaka SSK Hastanesinde film çekildi ve ardından taburcu oldu. Boş yorum yapmayın, bilin ve konuşun lütfen. Geçmiş olsun
KA'ya ~ 9 yıl önce
Boş konuşuyorsun.İzmir'de Pegasus kimden hizmet alıyor öğren ve sonra gelip çok bilmişlik yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000