24 Eylül 2013, Salı 14:50:18

PEGASUS HİSSELERİ SATILDI

Pegasus geri aldığı payların nitelikli yatırımcılara satışının bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.
  • Alsin, sattsin....monopoly.....birde cikip bu sirketin gercek sahibinin kim oldugunu aciklasalar ya....aman dikkat kulagimiza takunya sesleri geliyor !!! Masallah sabanci holding tikir tikir isliyor, bir kurus bile VERGI borclari yok ve HÖKÖMETIMIZ ile ne güzelde anlasiyorlar... !!! Acaba bu ucakciklar kimin ?????
  • Önce HALKA Acildik de Hisse SATISI Yap,Ardindan istikrar de kendi Hisselerini geri Topla ve Ardindanda Tekrar SATIS YAP ,kime,?Nitelikli YATIRIMCIYA SATILMIS,bizde Yedik !!! Ya CiN ALi UCAN BEYGiRiN GÜNAHINI vermez,ki,,, Hisse Senedi SATISIDA PALAVRA.isine geldigi gibi SATAR ALIR istersede BATIRIR (izmir Hava Yollari gibi ic eder ).Vakti Zamani Gelincede Sirketin Tamamini SATAR Hemde BABALAR gibi.CiN Ali Ticaret ADAMIDIR SADECE PARA'dan Anlar isletmeci RUHU degil KAR REALIZE eder Zamani gelincede SATAR ,ATAR ne yaparsa yapar ama Hepsi Sadece Ticaret yani KAR etmek icin Yapar,Baba ve Annesinin Hayrina Degil.Yoksa Piyasa Kurallari ne ise bir Ejderha gibi Uygular.Su SATAR Jet Motor YAGININ Damlasini Toplar nerde Para ve KAR orda CiN ALi.HAYIR icin is yapmazzzzzz.
  • Okuma özürlü müsün sen arkadaş zaten haber daha önce kendileri tarafindan alınmış hisselerden bahsediyor ayrıca kime satıldığını araştırırsan öğrenebilirsin.
  • kendileri almıştır , çok standart bir uygulama amaç kontrolü kaybetmemek. Nitelikli alıcı ne demek , açıklasınlar nitelik sahibi kimmiş !

Esas Holding dün yaptığı açıklamada, iştirak portföyünde bulunan Pegasus paylarının halka arzı sonrası fiyat istikrarı kapsamında geri alınan  ve Pegasus sermayesinin %1,59’unu (toplam 1.626.274 adede kadar)  temsil eden paylarını 31,50-32,50 TL pay başı fiyat ile nitelikli yatırımcılara satma kararı aldığını bildirmişti.

Esas Holding'ten bugün yapılan açıklamada satış işleminin 24 Eylül itibariyle, nitelikli yatırımcılara pay başına 32 TL'den gerçekleştirildiğini açıkladı. Bu satış işlemiyle beraber Esas Holding'in Pegasus'un çıkarılmış sermayesi içindeki payı yüzde 62,92'ye düşmüş oldu.

PEGASUS HİSSELERİ SATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

UCAKCIKLAR ~ 11 yıl önce
Alsin, sattsin....monopoly.....birde cikip bu sirketin gercek sahibinin kim oldugunu aciklasalar ya....aman dikkat kulagimiza takunya sesleri geliyor !!! Masallah sabanci holding tikir tikir isliyor, bir kurus bile VERGI borclari yok ve HÖKÖMETIMIZ ile ne güzelde anlasiyorlar... !!! Acaba bu ucakciklar kimin ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takipci ~ 11 yıl önce
Önce HALKA Acildik de Hisse SATISI Yap,Ardindan istikrar de kendi Hisselerini geri Topla ve Ardindanda Tekrar SATIS YAP ,kime,?Nitelikli YATIRIMCIYA SATILMIS,bizde Yedik !!! Ya CiN ALi UCAN BEYGiRiN GÜNAHINI vermez,ki,,, Hisse Senedi SATISIDA PALAVRA.isine geldigi gibi SATAR ALIR istersede BATIRIR (izmir Hava Yollari gibi ic eder ).Vakti Zamani Gelincede Sirketin Tamamini SATAR Hemde BABALAR gibi.CiN Ali Ticaret ADAMIDIR SADECE PARA'dan Anlar isletmeci RUHU degil KAR REALIZE eder Zamani gelincede SATAR ,ATAR ne yaparsa yapar ama Hepsi Sadece Ticaret yani KAR etmek icin Yapar,Baba ve Annesinin Hayrina Degil.Yoksa Piyasa Kurallari ne ise bir Ejderha gibi Uygular.Su SATAR Jet Motor YAGININ Damlasini Toplar nerde Para ve KAR orda CiN ALi.HAYIR icin is yapmazzzzzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim aldı'ya ~ 11 yıl önce
Okuma özürlü müsün sen arkadaş zaten haber daha önce kendileri tarafindan alınmış hisselerden bahsediyor ayrıca kime satıldığını araştırırsan öğrenebilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim aldı ? ~ 11 yıl önce
kendileri almıştır , çok standart bir uygulama amaç kontrolü kaybetmemek. Nitelikli alıcı ne demek , açıklasınlar nitelik sahibi kimmiş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben.. ~ 11 yıl önce
Mesela ben,çok param var,kaliteli giyinir,pahalı arabaları kullanırım..Sağlığım yerinde.Güzel şarap içmek için Bordo ya bile özel uçakla gittiğim oluyor.Sence yeterli niteliğim var mı?
=) ~ 11 yıl önce
Sen bordoya ucakla git gel burada yorum yaz =)
=) ~ 11 yıl önce
Sen bordoya ucakla git gel burada yorum yaz =)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000