28 Ağustos 2015, Cuma 14:04:28

Pegasus Havayolları'nı şoke eden liste!

Skytrax değerlendirmesinde dünyanın en kötü havayolu 4’üncü kez Kuzey Koreli Koryo Havayolları seçildi. Türkiye’den de iki havayolu listede yer aldı.
  • Pegasus un yerine kimse geçemez.. ne zaman alsam rötar yapıyor. Hepside teknik bir arızadan kaynaklaniyor... almayacağım bir daha tavsiyede etmiyorum..
  • Bence yanlış bir sıralama Pegasus ilk hava yolu şirketi olmalıydı bunu yazarken uçağın içinden yazıyorum inanın dizlerim öndeki yolcunun k...Na girecek okadar yazık aldıkları paraya her seferinde rötar rezalet devlet de bu hava yolu şirketine bir yaptırım yapmamaşı şaşırtıyor. ..tekelleşmesine izin veriyor
  • Ulan fakir zavllilar sundan 5 sene once kamil kocla 15 saatte gittigibiz yere 1 saatte gidiyorsunuz. Pegasus sayesinde ucak gordunuz(ucuz bilet doneminden oncesini hatirlayanlar beni anlar digerleri cenesini kapasin) otobus fiyatina ucak bileti alip hala hizmetten diz mesafesinden yemek fiyatindan sikayet eden var. Pamukkaleyle ankaraya giderken kebap yiyordunuz de mi? Begenmiyorsaniz binmezsiniz pacavralar. Ulkenin havayolunun adini lekelemeyin. Layiginiz olan ulasimi kullanin.
  • eger ucuz ucuyor olmasi sirketin iyi olmasini sagliyorsa evet PEGASUS iyi sirket. ama ucuz olmasi onlara benim valizimi kirmalari ve kaybetmeleri hakki tanimaz. zorunda kalmasam pegasusla hayatta yolculuk yapmazdim. 2 kere valizimi kirdilar, hicbisey yapamadim bu konuda, 1 kez de valizimi kaybettiler, kaybettikleri valizimi bulup 1 gun sonra "havaalanindan gelip alabilirsiniz" demislerdi. Onlarin cahilligi yuzunden benim ayaklarim niye acisini cekiyor. kim ne derse desin en iyisi THY
  • Ya Pegasus'u savunanları öyle iyi anlıyabiliyorum ki. Pegasus Havayolları ile THY yi karşılaştıranları çözemedim. THY dünyanın en iyi havayolu seçilmiş, devlet tarafından finanse edilen ve yurtdışıyla Türkiye'yi bağlayan en iyi havayolu. Amsterdam-Istanbul uçuşunda 3.5 saatte 2 litre vodka bile içebilirsiniz. Tamam güzel Ama idrak edilemeyen şu THY ile Pegasus'un fiyatlarına bakıldığında tabiki Pegasusun daha ekonomik uçması gerektiğini anlarsınız. Erken bilet almaya gelince buyrun bakın 22-29 ocak arasında Istanbul'dan Amsterdam'a uçucam. Şu an alıcaksam pegasus 400 liraya (GD) Thy ise 600 Liraya uçuyor. Yani önceden alınca THY'de ucuz oluyor. Pisti alanı bahane etmeyin. Pegasus 3 kuruş daha az vermek için Körüğe yanaşmıyor. O insanlar otobüslerle alana götürülüyor. Asıl rötarı bunlar yapar. yok geç inmiş yok bişeymiş. bunlar hikaye. Ve açıktırki Pgs'de Onur'da bu listede olmayı hak ediyor.
  • Pegasus düşük maliyetli bir havayolu, bilet alan kabinde ikram olmadığını bile bile alıyor sonra şikayet ediyor. Satılan ürünlerin fiyatıysa gerçekten yüksek, olması gereken menüdeki fiyatların %30 aşağısı. Sunexpress'de fiyatlar daha uygun. Bir havayolundan öncelikli olarak beklenmesi gerekenler emniyet ve zamanında kalkış olmalıdır. Pegasus'da koltuk aralıklarının dar olması konusuda tartışmaya açıktır. Pegasus'ub 737-800'lerinde 32 koltuk sırası varken THY'de 28 koltuk sırası vardır. Ancan THY'de 4 sıra az olmasına en büyük sebep öndeki Business sınıfıdır.
  • Onur için haklı bulurum gerçekten konforlu ve rahatsız ama pegasus için haksızlık olmuş biraz otobüsten ucuza uçuyorsam ben arti bir şey beklemiyorum kendi adıma 10 saatte araba ile gideceğim yolu 1 saatte gidiyorsam 2 saat rötarada katlaniyorum açıkçası içeride au bile para ile e ona göre gel diyor adam veya iki katı para verip THY ye binilebilir aynı hatta Atlas varsa ona da binilebilir.Ekim de İstanbul a gideceğim PGS ye baktım gidiş dönüş 85 TL vergiler dahil e daha ne olacak ki?
  • yılda yaklaşık 30 uçuş yapıyorum. uçak bileti alırken pgs'nin fiyatlarına bile bakmam. zaten koltuk aralığına sığmadığım (abartı değil gerçekten sığmıyorum, diz kapaklarım öndeki koltuğa temas ediyor) uçakları olan bir firmadan neden bilet alıyım? pgs'nin olmadığı bir dünyanın daha konforlu olacağı kesin.
  • Thy niye yok listede
  • Bu şikayetler ve yorumlar, yapanın ne sıklıkla uçtuğuna ve uçuşlardan beklentisine bağlı... Erkenden biletini, koltuğunu,yemeğini ve ekstra bagaj hakkını zamanında alanlar; bindiği uçağı tanıyanlar ve SAW ın yoğunluğunun farkında olanlar ne diyorlar acaba? Yılda 3-5 kez (en fazla) son dakika bilet alıp uzay mekiğiyle lüküs yolculuğa çıktığını düşünen hanımların beylerin ve sevgili çocukların yorumlarını ayrı tutmak gerek... Böyük paralar verip böyük şirketlerin böyük balıkistifi uçaklarında personelin kafanıza atar gibi verdiği kokuşmuş yemeklerden şikayet etmeye gelince susunuz pusunuz...

Skytrax değerlendirmesinde dünyanın en kötü havayolu 4’üncü kez Kuzey Koreli Koryo Havayolları seçildi. Türkiye’den de iki havayolu listede yer aldı.

Dünyanın en kötü havayolları listesinin zirvesinde bir kez daha Kuzey Koreli Air Koryo yer aldı. Dört yıldan bu yana dünyanın en kötü havayolu seçilen Air Koryo, bu alandaki kötü iddiasını sürdürdü.

21 havayolunun yer aldığı listede Türkiye’den Pegasus ve Onur Havayolları da girdi. Yolcu şikayetlerinden yola çıkılarak oluşturulan listede Pegasus, rötarlardan dolayı şikayet aldı. Bir yolcunun Pegasus ile ilgili yaptığı şikayette, " Pegasus ile yapacağım bir iş ve tatil uçuşu için dakikalar değil en azından saatlerce bekledim" denildi. Onur air için yapılan şikayette ise "Koltuklar rahatsız, su bile parayla. Ufacık bir şişe su için 3 Avro alınıyor" denildi.

İşte o listedeki diğer havayolları:

Air Italy
Bahamasair
Biman Bangladesh
Bulgaria Air
China United Airlines
Cubana Airlines
Lion Air
Mahan Air
Nepal Airlines
Onur Air
Pegasus Airlines
Rossiya Airlines
Ryanair
SmartWings
Spirit Airlines
Sudan Airways
Syrianair
Tajik Air
Turkmenistan Airlines
Ukraine Int'l Airlines
Yemenia

Pegasus Havayolları'nı şoke eden liste!

Yorumlar Tüm Yorumlar (131)

Fatih ~ 8 yıl önce
Pegasus un yerine kimse geçemez.. ne zaman alsam rötar yapıyor. Hepside teknik bir arızadan kaynaklaniyor... almayacağım bir daha tavsiyede etmiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan Yılmaz ~ 8 yıl önce
Bence yanlış bir sıralama Pegasus ilk hava yolu şirketi olmalıydı bunu yazarken uçağın içinden yazıyorum inanın dizlerim öndeki yolcunun k...Na girecek okadar yazık aldıkları paraya her seferinde rötar rezalet devlet de bu hava yolu şirketine bir yaptırım yapmamaşı şaşırtıyor. ..tekelleşmesine izin veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hellyes ~ 8 yıl önce
Ulan fakir zavllilar sundan 5 sene once kamil kocla 15 saatte gittigibiz yere 1 saatte gidiyorsunuz. Pegasus sayesinde ucak gordunuz(ucuz bilet doneminden oncesini hatirlayanlar beni anlar digerleri cenesini kapasin) otobus fiyatina ucak bileti alip hala hizmetten diz mesafesinden yemek fiyatindan sikayet eden var. Pamukkaleyle ankaraya giderken kebap yiyordunuz de mi? Begenmiyorsaniz binmezsiniz pacavralar. Ulkenin havayolunun adini lekelemeyin. Layiginiz olan ulasimi kullanin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerekyokkk ~ 4 yıl önce
Demi cidden haklısın her uçağa bindiğimde pegasusa binerim gayette memnunum en ucuz bilet onda evet yani ucuz bilet verdiklerinden dolayı bazı hatalar olabilir diğer hava yolları hiç rötar yapmıyor sanki onların da kusurları var ama benim en sevdiğim uçak markası pegasustur istemesseniz başka bir uçaktan bilet alabilirsiniz sizi tutan yok
Dogru ~ 9 yıl önce
eger ucuz ucuyor olmasi sirketin iyi olmasini sagliyorsa evet PEGASUS iyi sirket. ama ucuz olmasi onlara benim valizimi kirmalari ve kaybetmeleri hakki tanimaz. zorunda kalmasam pegasusla hayatta yolculuk yapmazdim. 2 kere valizimi kirdilar, hicbisey yapamadim bu konuda, 1 kez de valizimi kaybettiler, kaybettikleri valizimi bulup 1 gun sonra "havaalanindan gelip alabilirsiniz" demislerdi. Onlarin cahilligi yuzunden benim ayaklarim niye acisini cekiyor. kim ne derse desin en iyisi THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilmeyen sussun ~ 9 yıl önce
Ya Pegasus'u savunanları öyle iyi anlıyabiliyorum ki. Pegasus Havayolları ile THY yi karşılaştıranları çözemedim. THY dünyanın en iyi havayolu seçilmiş, devlet tarafından finanse edilen ve yurtdışıyla Türkiye'yi bağlayan en iyi havayolu. Amsterdam-Istanbul uçuşunda 3.5 saatte 2 litre vodka bile içebilirsiniz. Tamam güzel Ama idrak edilemeyen şu THY ile Pegasus'un fiyatlarına bakıldığında tabiki Pegasusun daha ekonomik uçması gerektiğini anlarsınız. Erken bilet almaya gelince buyrun bakın 22-29 ocak arasında Istanbul'dan Amsterdam'a uçucam. Şu an alıcaksam pegasus 400 liraya (GD) Thy ise 600 Liraya uçuyor. Yani önceden alınca THY'de ucuz oluyor. Pisti alanı bahane etmeyin. Pegasus 3 kuruş daha az vermek için Körüğe yanaşmıyor. O insanlar otobüslerle alana götürülüyor. Asıl rötarı bunlar yapar. yok geç inmiş yok bişeymiş. bunlar hikaye. Ve açıktırki Pgs'de Onur'da bu listede olmayı hak ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haksızlık ~ 9 yıl önce
Pegasus düşük maliyetli bir havayolu, bilet alan kabinde ikram olmadığını bile bile alıyor sonra şikayet ediyor. Satılan ürünlerin fiyatıysa gerçekten yüksek, olması gereken menüdeki fiyatların %30 aşağısı. Sunexpress'de fiyatlar daha uygun. Bir havayolundan öncelikli olarak beklenmesi gerekenler emniyet ve zamanında kalkış olmalıdır. Pegasus'da koltuk aralıklarının dar olması konusuda tartışmaya açıktır. Pegasus'ub 737-800'lerinde 32 koltuk sırası varken THY'de 28 koltuk sırası vardır. Ancan THY'de 4 sıra az olmasına en büyük sebep öndeki Business sınıfıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ounlu ~ 9 yıl önce
Onur için haklı bulurum gerçekten konforlu ve rahatsız ama pegasus için haksızlık olmuş biraz otobüsten ucuza uçuyorsam ben arti bir şey beklemiyorum kendi adıma 10 saatte araba ile gideceğim yolu 1 saatte gidiyorsam 2 saat rötarada katlaniyorum açıkçası içeride au bile para ile e ona göre gel diyor adam veya iki katı para verip THY ye binilebilir aynı hatta Atlas varsa ona da binilebilir.Ekim de İstanbul a gideceğim PGS ye baktım gidiş dönüş 85 TL vergiler dahil e daha ne olacak ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Opsi ~ 9 yıl önce
yılda yaklaşık 30 uçuş yapıyorum. uçak bileti alırken pgs'nin fiyatlarına bile bakmam. zaten koltuk aralığına sığmadığım (abartı değil gerçekten sığmıyorum, diz kapaklarım öndeki koltuğa temas ediyor) uçakları olan bir firmadan neden bilet alıyım? pgs'nin olmadığı bir dünyanın daha konforlu olacağı kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy niye yok listede ~ 9 yıl önce
Thy niye yok listede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fbes756 ~ 9 yıl önce
Bu şikayetler ve yorumlar, yapanın ne sıklıkla uçtuğuna ve uçuşlardan beklentisine bağlı... Erkenden biletini, koltuğunu,yemeğini ve ekstra bagaj hakkını zamanında alanlar; bindiği uçağı tanıyanlar ve SAW ın yoğunluğunun farkında olanlar ne diyorlar acaba? Yılda 3-5 kez (en fazla) son dakika bilet alıp uzay mekiğiyle lüküs yolculuğa çıktığını düşünen hanımların beylerin ve sevgili çocukların yorumlarını ayrı tutmak gerek... Böyük paralar verip böyük şirketlerin böyük balıkistifi uçaklarında personelin kafanıza atar gibi verdiği kokuşmuş yemeklerden şikayet etmeye gelince susunuz pusunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000