19 Ocak 2017, Perşembe 00:08:07

Pegasus Havayolları'nda sürpriz istifa

Pegasus Havayolları Uçuş İşletme Direktörü Aydın Yumrutaş, görevinden istifa etti. Yumrutaş, Pegasus'ta kaptan pilot olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı.
  • Şirket personel azaltıyor hissesi yükseliyor.Çinli mi olacak yoksa?
  • Eskiler sürekli onu uçarız bunu uçarız aman ses etmeyelim ,skpk kullanıyorum istemeyen uçmasın ben uçuyorum diyerek herşeyi kabul ettirdiler bu gençlere(f/o kabin). Şimdi şunu düşünmek lazım. Kaptan çıkarılması gerektiğinde bu şirket 20.500 tl alan 60 yaş üstü kaptanı mı yoksa 12.500 tl alan 40 yaşında kaptanı mı çıkarıcak? Buna da aynı mantıkla yaklaşabilicek misiniz bakalım?
  • Simdi bakalim racon geregi tum ucus isletme istifa edecek mi gorecegiz.
  • Hiç bir yönden Yumrutaş kaptanın kalitesine erişemeyecek insanlar gelmişler burda saçmalıyorlar.Yolun açık olsun güzel insan
  • Harp okulunda filo komutanımdı. Mesele para değildir Onun için. Adamın dibidir.
  • Deli gibi kar acıklayıp hala para hırsı yuzunden kaybettıgınız insanlar sizden elbet hesap soracak nane bey, sen nası rahat uyuyosun yatagında ,nasıl o lokmaları colugunun cocugunun bogazından gecırıyosun , hiç allah korkunuz yokmu , dünyada çok para kazanıyosun doğru ama şunu unutma , ahirette karşına dikelecek olan insanların yüzüne nasıl bakacaksın ... Tek birşey diyorum Allah seni ıslah etmesin tövbe edip kurtulmaki hesabını sorabilelim...
  • bu paragözlere 2 değil 5 ikramiye versen yine doymazlar....bülöfü görüp kapı önüne bırakıvereceksin..bak o zaman o 1500 havalar fosssssssssssssssssss
  • salla salla kalede yaşar var..2 gün sonra yine şirketin kapında yatar kalkarsınız bizi alın diye
  • Bu ülkede en büyük sorun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak..Omurgalıymış,pilotlar için çalışmış vs.. burası özel sektör..Pgs de o işi daha iyi yapacak 5 kişi çıkar merak etmeyin. İşinize bakın..olur böyle şeyler..
  • Pilotlara ödenen 3000 tl ve asgari ucret iddiasinin asli astari nedir tam olarak ? Businesstayim sahsen ben ama pgs ye gelmeyi dusunuyordum. Gorunen o ki kaldigim yer suan daha avantajli gibi..

Pegasus Havayolları Uçuş İşletme Direktörü Aydın Yumrutaş, görevinden istifa etti. Yumrutaş, Pegasus'ta kaptan pilot olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı.

Yumrutaş, Pegasus pilotlarına gönderdiği açıklama ile kendi isteği ile bıraktığını belirtti. 31 Ocak tarihi itibariyle görevi bırakacak olan Aydın Yumrutaş, 1 Şubat itibariyle de Pegasus Havayolları'nda kaptan pilot olarak uçmaya devam edeceğini belirtti.

İşte Yumruraş'ın açıklaması;

1 yılı aşkın süredir yürüttüğüm Uçuş İşletme Direktörlüğü görevimi 31 Ocak 2017 tarihi itibarı ile kendi isteğim ile bırakıyorum. İstisnasız tüm Hocalarımın, Büyüklerimin ve Arkadaşlarımın görev sürem boyumca vermiş oldukları destek, anlayış ve hoşgörü için, her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. 01 Şubat 2017  tarihinden itibaren Pegasus Hava Yollarında kaptan pilot olarak uçmaya devam edeceğim.

Bilgilerinize sunar emniyetli uçuşlar dilerim.


©AirportHaber
 

Pegasus Havayolları'nda sürpriz istifa

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

Dışardan vatandaş ~ 7 yıl önce
Şirket personel azaltıyor hissesi yükseliyor.Çinli mi olacak yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski kaptanlar ~ 7 yıl önce
Eskiler sürekli onu uçarız bunu uçarız aman ses etmeyelim ,skpk kullanıyorum istemeyen uçmasın ben uçuyorum diyerek herşeyi kabul ettirdiler bu gençlere(f/o kabin). Şimdi şunu düşünmek lazım. Kaptan çıkarılması gerektiğinde bu şirket 20.500 tl alan 60 yaş üstü kaptanı mı yoksa 12.500 tl alan 40 yaşında kaptanı mı çıkarıcak? Buna da aynı mantıkla yaklaşabilicek misiniz bakalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Racon ~ 7 yıl önce
Simdi bakalim racon geregi tum ucus isletme istifa edecek mi gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terrain ~ 7 yıl önce
Hiç bir yönden Yumrutaş kaptanın kalitesine erişemeyecek insanlar gelmişler burda saçmalıyorlar.Yolun açık olsun güzel insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keptın ~ 7 yıl önce
Harp okulunda filo komutanımdı. Mesele para değildir Onun için. Adamın dibidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahiret ~ 7 yıl önce
Deli gibi kar acıklayıp hala para hırsı yuzunden kaybettıgınız insanlar sizden elbet hesap soracak nane bey, sen nası rahat uyuyosun yatagında ,nasıl o lokmaları colugunun cocugunun bogazından gecırıyosun , hiç allah korkunuz yokmu , dünyada çok para kazanıyosun doğru ama şunu unutma , ahirette karşına dikelecek olan insanların yüzüne nasıl bakacaksın ... Tek birşey diyorum Allah seni ıslah etmesin tövbe edip kurtulmaki hesabını sorabilelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeco ~ 7 yıl önce
bu paragözlere 2 değil 5 ikramiye versen yine doymazlar....bülöfü görüp kapı önüne bırakıvereceksin..bak o zaman o 1500 havalar fosssssssssssssssssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nakıssın konuşmaa! ~ 7 yıl önce
Sen daha blöf yazmayı bilmiyorsun,gereksiz!Çünkü okuyarak emek vererek bir yerlere gelen insanları kıskanmak tam da senin gibi niteliksizlerin işi.Bu cümlelerde de anlamadığın bir kelime varsa sözlüğe bak.Asgari ücretin niye düşük olduğunu sorgulayacağına pilotların maaşına göz dikmiş.
Hublot ~ 7 yıl önce
Zeko seni zamanında koymuşlar kapı önüne galiba...
Zacocuğa ~ 7 yıl önce
Bre koyun,,insanlar hakketiği şeyi istiyor, kimse fazlasını istemiyor.tek istekleri verilen sözlerin tutulması. Sözleşme imzalayıp iki ikramiye vericez dedikten sonra bu yapılırsa insanlar kızar tabi.ama sen hakkını aramayan herşeye tamam diyen bi grubun mahsulü olduğun için sana garip gelmesi normAl..
tk cıya ~ 7 yıl önce
salla salla kalede yaşar var..2 gün sonra yine şirketin kapında yatar kalkarsınız bizi alın diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt ~ 7 yıl önce
Bu ülkede en büyük sorun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak..Omurgalıymış,pilotlar için çalışmış vs.. burası özel sektör..Pgs de o işi daha iyi yapacak 5 kişi çıkar merak etmeyin. İşinize bakın..olur böyle şeyler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt ~ 7 yıl önce
O beş kişi içinde sende var mısın?
Tanıdıklarım var ~ 7 yıl önce
Ben ikisini tanıyorum. Kalan 3ün 1i sen misin?
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Pilotlara ödenen 3000 tl ve asgari ucret iddiasinin asli astari nedir tam olarak ? Businesstayim sahsen ben ama pgs ye gelmeyi dusunuyordum. Gorunen o ki kaldigim yer suan daha avantajli gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açıklayalım ~ 7 yıl önce
Henüz resmi olarak duyurulmasada yeni başlayan fo lara 3 bin maaşla işe başlatacaklar. Ha 35 bin lira tip parası alıp 1 yıldır kısmi sözleşme adı altında süründürme sözleşmesiyle çalıştırıldıktan snra. Yeni kaptan olacak fo larada aynı politikayla maaşları muhtemelen ya aynı yada bikç bin artacak kaptan sektör parası alarak aynı işi yapan diğer kaptanlardan çok daha düşük seviyede maaş alacak. Özet olarak aynı işi yapan insanlar uçuk farkla aynı işi yaparak şirket içinde ne yönetimle nede kendi iş arkadaşları arasında gram huzur kalmayacak şekilde işlerini yapmaya çalışacaklar. Snrada kaçabilecekleri yer bulduğu anda anında tozu dumana katıp kaçacaklar. Gelme kardeşim gelmeyin. Pegasusta herkes avaz avaz bağırarak kaçmayı planlıyor sen hala gelmenin peşindesin
~ 7 yıl önce
3000€ olmasın o :)
Gönül isterdi ~ 7 yıl önce
Euro oldun ama tl. Pegasus maaşları tl olarak verilir. Anlıyorummümkün değil diyosun inanamıyosun ama maalesef 3 bin TL ye fo çalıştıracak dostum. Aydın kaptanımızda bn bu maaşı asla açıklayamam bu çocuklara, bn o kadr adaletten hakkaniyetten bahsedip snra devlet memuru maaşıyla çalışacaksınız çocuklar diyemem dedi ve bu böyle olacaksa bn istifa ediyorum dedi ve istifayı bastı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000