09 Eylül 2009, Çarşamba 12:41:45

PEGASUS HAVAYOLLARI’NDAN SKANDAL AÇIKLAMA

Bugün İkitelli bölgesinde yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen şirketlerden birisi de Pegasus Havayolları. AirportHaber’de yer alan “Pegasus Havayolları Çöktü” başlıklı habere skandal bir açıklama geldi.
  • ne basit düşünüyorsunuz ya.sabiha da işi yavaşlatan heaş çalışanları.pegasus a soruyorsunuz.orda diğer şirketlerde uçuyor.onların adı niye yok.bir yerinizde çıban çıksa onu da ali nin cinleri yaptı diyeceksiniz.hayret ya..siz bu gidişle sele de sebep oarak pegasus u gösterirsiniz.aklınızamı gelmedi yoksa.burada zaten ya thy ye çamur atılır ya da pegasus a.siz çok mu idealsiniz acaba?
  • Pegasusta halkla ilişkiler falan yok mu acaba ?
  • iyi haberlerde cin carpigi ali ve muthis ekipli thy den transfer gen md ortada yok , gariban gen md yrd cisini one surmusler tepkileri -gazi alsin diye .Marabal ortalikta .EEEE agalar nerde , korkmuslarmi acaba yoksa sele kapilma korkusundan binaya mi gelmediler Dere yataginda binada isyaparsin ucuz diye .Hic size su yolunda binadan uzak duralim diye akil vermedi mi ustduzey yoneticileriniz ??Yillik Primleri alirken hepsi deha kesilirler.???
  • Bir ekleme yapmak istiyorum, Turk Telekom artik MicroWave veriyor hem de uygun fiyatlarla. Daha once başka havayolunda da elektrik ve karasal hat gitti; orda kimse kesintiyi hissetmedi 8 saat antenden çalıştı anlamadılar bile.Yeterince araştırıldı mı inanın herşeye bir çözüm bulunabilir. Pegasus un bilişim dinazorlarınca geliştirilmiş ve işletilen amatörce yapılanmış ve plansız bir sistem yapısı oldugunu duymuştum büyük ders olacaktır bu yaşananlar.Ancak öylesine para harcanmamalı iyi düşünülerek gerçek disaster adaptive bir omurga oluşturulmalı.Ben büyük bir küresel bilişim markasında yöneticiyim; başka bir havayolu ile görüşürken Pegasus un felaket yaşayacağını tahmin etmiştim. Çok üzüldüm yaşananlara tekrar geçmiş olsun.
  • saw daki yavaşlatmanın flypgs yle bir ilgisi yok isg yle ilgili
  • biraz haklı olabilirsin ama sadece bizim önlemlerimiz yetmez belediyenin duruma el koyup suyu kanallara aktarcak bir sistem lazım sonuçta binayı istediğingibi güvenli yap doğa gene üstesindengelir
  • Geçmiş olsun, umarım müşteriler zarar görmeden bu badire atlatılır. Vodafone reklamlarindan dolayı nazar değdi bence. Pek bir havalıydı kanat üstü filan derken ama şirket binası dere yatağında olunca tabii bu sıkıntı yaşandı. Jenerator konusuna bir yorum: Ciddi bir müessesenin 1 hafta boyunca elektrik alabilecegi bir jeneratör (Çift) sistemi en cok € 75,000 bir masraf gerektirir. Depremi bir yana bırakın, ülkemizin küresel ısınma etkileri ile yıkıcı seller yaşayacağı 10 senedir ciddi yayınlarda, önemli bilim adamlarınca vurgulanmaktadır. Belki sistem odalarını üst katlara yapmalıyız.
  • sawdaki iş yavaşlatmadan neden bahsetmiyorsunuz?????
  • anlaşılmıyo galiba son seksen yılın sel baskını yaşandı jeneratör olsane işe rarar ko0ca şirketbinasının katları sular altında kaldı ve kablolarkoptu sadece elektirik kesintisinden olsaydı daha önce binkere olurdu inanbana sen jeneratörü bugün akıl ettiysen biz 100 yıl önce akıl etmişizdir eminol canım :)
  • şuan airport haber çırpınıyo çünkü pegasus yolcu kaybetmiyo aksine airport haber izleyici kaybediyo pegasusun size cevap vermesi bile ne kadar profesyonel olduğunu gösterir ve kaçkere söliycez uçuşlar aqksamadan devam ediyoooooooooooooooooooooooooooo

ÖNCE O AÇIKLAMAYI VERİYORUZ

Web sitenizde yayınlanan “Pegasus Havayolları Çöktü” başlıklı haber tamamen asılsızdır. Merkez binamızın bulunduğu İkitelli bölgesinde yaşanan selden dolayı bölgedeki birçok binada olduğu gibi binamızda da geçici bir arıza yaşanmaktadır. Bugün gerçekleşen uçuşlarımızda geçici arızadan dolayı yaşanan herhangi bir aksama söz konusu değildir. Biletler manuel olarak kesilmekte ve bugün yapılan operasyonlarımızda herhangi bir aksama yaşanmamaktadır. Arızanın giderilmesine ilişkin çalışmalar da süratle devam etmektedir.

Tüm ülkenin gündemini değiştiren böylesi bir doğal afeti “Pegasus Havayolları Çöktü” başlığıyla okuyucuya sunmak basın ilkeleriyle örtüşmemektedir. Bundan sonra yapacağınız haberlerde bizimle iletişime geçmenizi ve şirketimiz için hayati önem taşıyan konularda görüşümüzü almanızı bekliyoruz.

Kamuoyuna konu ile ilgili “yeniden bilgilendirme” yapmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Pegasus Havayolları

PEKİ, BU AÇIKLAMA NE ANLAMA GELİYOR?

AirportHaber bu açıklama ile ilgili şu bilgiyi verme zorunluluğu hissetmiştir. Sabah saatlerinde yayınlanan haberin bilgileri Pegasus Havayolları yetkilileri ile yapılan görüşme sonrasında elde edilmiştir. Keza Pegasus Havayolları’ndaki bilet sisteminin çöküşü yapılan açıklamada da alenen belirtilmiştir.

Öte yandan bilet sisteminin çökmesi ile ilgili Pegasus Havayolları’nın internet sitesinde de şu ifade yer almıştır.

Pegasus


Pegasus (açıklama)

PEGASUS HAVAYOLLARI’NDAN SKANDAL AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 15 yıl önce
ne basit düşünüyorsunuz ya.sabiha da işi yavaşlatan heaş çalışanları.pegasus a soruyorsunuz.orda diğer şirketlerde uçuyor.onların adı niye yok.bir yerinizde çıban çıksa onu da ali nin cinleri yaptı diyeceksiniz.hayret ya..siz bu gidişle sele de sebep oarak pegasus u gösterirsiniz.aklınızamı gelmedi yoksa.burada zaten ya thy ye çamur atılır ya da pegasus a.siz çok mu idealsiniz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasusta halkla ilişkiler falan yok mu acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi haberlerde cin carpigi ali ve muthis ekipli thy den transfer gen md ortada yok , gariban gen md yrd cisini one surmusler tepkileri -gazi alsin diye .Marabal ortalikta .EEEE agalar nerde , korkmuslarmi acaba yoksa sele kapilma korkusundan binaya mi gelmediler Dere yataginda binada isyaparsin ucuz diye .Hic size su yolunda binadan uzak duralim diye akil vermedi mi ustduzey yoneticileriniz ??Yillik Primleri alirken hepsi deha kesilirler.???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir ekleme yapmak istiyorum, Turk Telekom artik MicroWave veriyor hem de uygun fiyatlarla. Daha once başka havayolunda da elektrik ve karasal hat gitti; orda kimse kesintiyi hissetmedi 8 saat antenden çalıştı anlamadılar bile.Yeterince araştırıldı mı inanın herşeye bir çözüm bulunabilir. Pegasus un bilişim dinazorlarınca geliştirilmiş ve işletilen amatörce yapılanmış ve plansız bir sistem yapısı oldugunu duymuştum büyük ders olacaktır bu yaşananlar.Ancak öylesine para harcanmamalı iyi düşünülerek gerçek disaster adaptive bir omurga oluşturulmalı.Ben büyük bir küresel bilişim markasında yöneticiyim; başka bir havayolu ile görüşürken Pegasus un felaket yaşayacağını tahmin etmiştim. Çok üzüldüm yaşananlara tekrar geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
saw daki yavaşlatmanın flypgs yle bir ilgisi yok isg yle ilgili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biraz haklı olabilirsin ama sadece bizim önlemlerimiz yetmez belediyenin duruma el koyup suyu kanallara aktarcak bir sistem lazım sonuçta binayı istediğingibi güvenli yap doğa gene üstesindengelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Geçmiş olsun, umarım müşteriler zarar görmeden bu badire atlatılır. Vodafone reklamlarindan dolayı nazar değdi bence. Pek bir havalıydı kanat üstü filan derken ama şirket binası dere yatağında olunca tabii bu sıkıntı yaşandı. Jenerator konusuna bir yorum: Ciddi bir müessesenin 1 hafta boyunca elektrik alabilecegi bir jeneratör (Çift) sistemi en cok € 75,000 bir masraf gerektirir. Depremi bir yana bırakın, ülkemizin küresel ısınma etkileri ile yıkıcı seller yaşayacağı 10 senedir ciddi yayınlarda, önemli bilim adamlarınca vurgulanmaktadır. Belki sistem odalarını üst katlara yapmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sawdaki iş yavaşlatmadan neden bahsetmiyorsunuz?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anlaşılmıyo galiba son seksen yılın sel baskını yaşandı jeneratör olsane işe rarar ko0ca şirketbinasının katları sular altında kaldı ve kablolarkoptu sadece elektirik kesintisinden olsaydı daha önce binkere olurdu inanbana sen jeneratörü bugün akıl ettiysen biz 100 yıl önce akıl etmişizdir eminol canım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şuan airport haber çırpınıyo çünkü pegasus yolcu kaybetmiyo aksine airport haber izleyici kaybediyo pegasusun size cevap vermesi bile ne kadar profesyonel olduğunu gösterir ve kaçkere söliycez uçuşlar aqksamadan devam ediyoooooooooooooooooooooooooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000