31 Ekim 2017, Salı 20:24:15

Pegasus uçağı sorunlu yolcu nedeniyle Odessa'ya indi

Pegasus Havayolları'nın Rusya'nın başkenti Moskova'dan hareket ederek İstanbul'a gelen uçağı, taşkınlık yapan yolcu nedeniyle Odessa'ya zorunlu iniş yaptı.
  • 12,15 saat uzun ucuslarda bende elektrikli tras takimimi aliyorum, ucaktan inince dagdan inmis gibi olmamak icin, banyoya girerken ekibe durumu acikliyorumki banyodan ses vs gelince gerilmesinler ,yanlis anlama olmasin.. insanlik hali baska sebeblerden banyoda uzun sure kalmak veya devamli girmek zorunda olunabilir (mide bulantisi, ishal vs) haber vermek lazim ki yanlis anlama olmasin.. yolcu kalitesi onemli..
  • Kardeş rusyamı lekeleyemszsiniz
  • Umarim Rus asilli LAZ degildir bu yolcu? :) saka saka!
  • Bu ucakla Ankara-S.Gokcen arasi ucmustum. Kadin kaptanlardan biri bu ucagi ucuruyor. Bu vesileyle yasadigi talihsiz olay nedeniyle kendisine ve diger ekip arkadaslarina gecmis olsun diliyorum.
  • Adam tuvalette işini uzun gördü diye sırada bekleyemeyen sabırsızlar kabin görevlisine şikayet edip adamın üstüne en az 6 -7 kişi çullanıp ters kelepçe cırtla adamı yerine oturttular bumu yani olay adam karşı bile koymadı en sonunda adamı çıkdırtrılar adamda bastı küfürü ukranıa istemedi yolladı türkiyeye
  • yillardir ayni o bolgenin butun yolculari sorunlu..Sorun sarhos olmalari..bence rus yolcular icin bording kapilarina gate lere alkol metre koyup belirli promil alkolun uzerindeki yolculari ucaga almamak....)bi de ingilizler...bence bu use yarar !!)))
  • Pazar akşamı TK720 ile Mumbai'ye geldim. 400 kişilik LKB tam dolu ve bu seferde her zamsn olduğu gibi fazla bilet satılmış. Hadi bununla uğraş, üstüne bir de lodos 1,5 saat gecikme ile kalktık. Yerde 17R pisti için kalkış sırası bekliyoruz, kabin memurları yerinden kalkıp arkadaşlarının yanına giden, tuvalet kapılarını zorlayan yolcular nedeniyle deli çıktılar. Kalkıştan hemen sonra 56K da oturan yolcu bir de tuvalette sigara içmez mi. Erkek kabin memuru sanki bir şey yapacakmış gibi adamın biniş kartını aldı. Ne büyük ceza. Yolcu kalitesi sahiden yerlerde.
  • Sorunlu hostesleri de indirsenize uçaktan!
  • Domodedovoya Birgün yine pegasus işe uçuyorum yanıma Rus kız oturdu başını koydu omzuma baktı yemyeşil gözleriyle ve dedi ki "ula fuşki anana gelin lazummi" o zaman anladım naneyi yediğimi
  • Bu vesileyle de Odessa'ya uçuş yaptılar :D

Pegasus Havayolları'nın Rusya'nın başkenti Moskova'dan hareket ederek İstanbul'a gelen uçağı Odessa'ya zorunlu iniş yaptı.

Yerel medyanın bomba tehdidi olarak verdiği olayda AirportHaber'in Pegasus yetkililerinden edindiği bilgiye göre uçağın sorunlu yolcu nedeniyle mecburi iniş yaptığı belirtildi.

Moskova'daki Domodedovo Havalimanı'ndan hareket eden TC-NBC kuyruk tescilli Airbus A320neo tipi uçaktaki bir yolcu taşkınlık yapmaya başladı.

Kabin ekibinin uyarılarına rağmen sakinleşmeyen yolcunun durumu kaptan pilota bildirildi. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Ukrayna'nın Odessa kentine zorunlu iniş gerçekleştirdi.

Yolcu Odessa Havalimanı'nda uçaktan indirildikten sonra uçak, İstanbul seferi için yeniden havalandı. 

Pegasus uçağı sorunlu yolcu nedeniyle Odessa'ya indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

transatlantic ~ 6 yıl önce
12,15 saat uzun ucuslarda bende elektrikli tras takimimi aliyorum, ucaktan inince dagdan inmis gibi olmamak icin, banyoya girerken ekibe durumu acikliyorumki banyodan ses vs gelince gerilmesinler ,yanlis anlama olmasin.. insanlik hali baska sebeblerden banyoda uzun sure kalmak veya devamli girmek zorunda olunabilir (mide bulantisi, ishal vs) haber vermek lazim ki yanlis anlama olmasin.. yolcu kalitesi onemli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Kardeş rusyamı lekeleyemszsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Umarim Rus asilli LAZ degildir bu yolcu? :) saka saka!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-NBC ~ 6 yıl önce
Bu ucakla Ankara-S.Gokcen arasi ucmustum. Kadin kaptanlardan biri bu ucagi ucuruyor. Bu vesileyle yasadigi talihsiz olay nedeniyle kendisine ve diger ekip arkadaslarina gecmis olsun diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 6 yıl önce
Mukemmel bir boş bilgilendirme
TC-NBC ~ 6 yıl önce
O uçak, o kadın pilota mı zimmetli zannediyorsunuz.
Yolcu ~ 6 yıl önce
Bir kaptan devamlı aynı uçağı mı uçuruyor sanıyorsun ahahahha
Hihi ~ 6 yıl önce
Efsane ötesi bir tespit :)))
Sakallı ~ 6 yıl önce
Adam tuvalette işini uzun gördü diye sırada bekleyemeyen sabırsızlar kabin görevlisine şikayet edip adamın üstüne en az 6 -7 kişi çullanıp ters kelepçe cırtla adamı yerine oturttular bumu yani olay adam karşı bile koymadı en sonunda adamı çıkdırtrılar adamda bastı küfürü ukranıa istemedi yolladı türkiyeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruslan ~ 6 yıl önce
yillardir ayni o bolgenin butun yolculari sorunlu..Sorun sarhos olmalari..bence rus yolcular icin bording kapilarina gate lere alkol metre koyup belirli promil alkolun uzerindeki yolculari ucaga almamak....)bi de ingilizler...bence bu use yarar !!)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 6 yıl önce
Pazar akşamı TK720 ile Mumbai'ye geldim. 400 kişilik LKB tam dolu ve bu seferde her zamsn olduğu gibi fazla bilet satılmış. Hadi bununla uğraş, üstüne bir de lodos 1,5 saat gecikme ile kalktık. Yerde 17R pisti için kalkış sırası bekliyoruz, kabin memurları yerinden kalkıp arkadaşlarının yanına giden, tuvalet kapılarını zorlayan yolcular nedeniyle deli çıktılar. Kalkıştan hemen sonra 56K da oturan yolcu bir de tuvalette sigara içmez mi. Erkek kabin memuru sanki bir şey yapacakmış gibi adamın biniş kartını aldı. Ne büyük ceza. Yolcu kalitesi sahiden yerlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Sorunlu hostesleri de indirsenize uçaktan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senin sorunun ~ 6 yıl önce
Sorunlu hostes olmaz çıldırtan senin gibi sorunlu yolcular olur. Terbiyesiz ,görgüsüz,cahil yolcular.
Duygu ~ 6 yıl önce
Hangi hostesi kıskandın da bu yorumu yapiyosun ?
canım ~ 6 yıl önce
Hani derlerya sizin gibiler yüzünden dinden sogudum..Suç onlarda değil biz kolaya kaçmak için bahane arıyoruz. .Bundan sonra daha çok Kevser suresi okuyacağım Allah akıl fikir sağlık ,mutluluk ve huzur versin en önemlisi de sana iyi bir eş versin güzel yemekler yap ve kendini meşgul et. .Çocuk uzun süre yapma tadını çıkar...
Hadi ordan ~ 6 yıl önce
Sevmiyorsan binmezsin yavrum anladin ya
Ka ~ 6 yıl önce
Sen sorunsun seni indirelim bence
Bu mu? ~ 6 yıl önce
Çamur atacak birşey bulamadın da bunu mu yazdın? Bu mu yahu? Yorumlar artık bu seviyeye mi düştü? Bu site havacılık değil, zehir kusma, seviyesiz yorum yapma sitesi oldu iyice. Airporthaber, havayollarına laf söylüyorsunuz ama siz de bu tür yorumları onaylayıp yayınlayarak, bir haber sitesi çizgisinden çıkarak, dedikodu ile ayakta durup reyting artırmaya çalışan bir çizgiye giriyorsunuz.
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Domodedovoya Birgün yine pegasus işe uçuyorum yanıma Rus kız oturdu başını koydu omzuma baktı yemyeşil gözleriyle ve dedi ki "ula fuşki anana gelin lazummi" o zaman anladım naneyi yediğimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zaa ~ 6 yıl önce
Bu vesileyle de Odessa'ya uçuş yaptılar :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ormancı ~ 6 yıl önce
Kaptanı kovarlarsa şaşmayın...
. ~ 6 yıl önce
Pegasus zaten odessa ya uçuş yapıyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000