15 Mart 2017, Çarşamba 16:01:39

Pegasus Havayolları Şubat rakamlarını açıkladı

Pegasus Havayolları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Şubat ayı verilerini açıkladı.
  • Sırf daha fazla kar etmek için mi insanları işinden çıkardınız?
  • Lan kücülmeye gidiyoruzdiye isten cikar sonra kari acikalayin ama mahkemede gorüsuruz
  • Yolcu artşınız olmuş ne güzel.. Umarız personelizinde motivasyonunu yüksek tutmanın bir yolunu bulursunuz .. Nasıl mı ? Önce emeklerin karşılığını ödeyerek.. Sonrada daha adil bir uçuş planlaması yaparak.. araştırmalarda herkesin uçuş saatlerinin farklı olduğu görülüyor.. Ekiplerinizin çalışma şartları gün geçtikçe zorlaşıyor ve bu sebeple sağlıkları bozuluyor.. Bilin istedik..
  • Umarım daha da başarılı günlere sevgili Pegasus.
  • Haber başlığın ne olursa olsun , yorumların yine personel maaşları. Yazık sana pegasus.
  • Mart ayı sonu işçiye en az 200TL ZAM + Kârdan pay aksi halde sıkıntılı günler yakındadır hazır olun... haa birde bu rampteki çalışanların toplamı yaz trafiğini kaldırmaya yeterli olmaz daha büyük sıkıntılar yaşanır alabiliyorsanız daha çok insan alın rampe.. fakat gelen insan işin zorluğunu aldığı paranın karşılayamadığını anlayınca geri kaçmasın ona göre maaş verin dediğim gibi en az 200 + Kârdan pay...
  • Konma basina Saat 11.1 ile gerceklesmis. Pegasus'un bu konuda calismasi gerektigini düsünüyorum. Avrupa'da ucaklarin ortalama Havada Kullanim süresi 12 saat, toplam Kullanim ise 16 saat civarinda. Ucaklarin ortalama 6 turn around yaptigi Avrupa'ya kiyasla Pegasus düsük kalmis. Pegasus ic hatlar ve Rusya/Ukrayna'dan ziyade sahsi düsüncem Misir, Tunus, Abu Dabi, Birmingham gibi Pazarlara yönelmeli. Bu sayede hem Ucaklarin Kullanim süresi artacak hem de Dis Hat Yolcu sayisi artacaktir.
  • pegasus iyisin hoşsun. biraz da personele değer versen. herkes tükenmiş durumda motivasyon sıfır.
  • Basarilar
  • Şirket personelini telef ediyor şu an. Sizce bu durum personeli olumlu etkiler mi. Tabii ki hayır... Tüm personel çok huzursuz ve mutsuz. Umarım herşey normale döner. Aksi taktirde Pegasus havayollarindan kaçmak isteyen kişilerin sayısı her geçen gün artacak. Birisi, yönetime bu şirketin, neden low cost havayolu olarak isimlendirildigini anlatmali bence...

Pegasus Havayolları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Şubat ayı verilerini açıkladı.

Pegasus'tan yapılan açıklamada toplam yolcu sayısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 3,3 oranında artış yaşandığı görüldü.

Yolcu sayısını artıran Pegasus, doluluk oranında da yine geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,90 artış yaşadı. Doluluk oranı iç hatlarda yüzde 2,06 olarak gerçekleşirken dış hatlarda ise yüzde 4,50 artış yaşandı.

Pegasus Havayolları Şubat rakamlarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

gökyüzü ~ 7 yıl önce
Sırf daha fazla kar etmek için mi insanları işinden çıkardınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Postabasi ~ 7 yıl önce
Lan kücülmeye gidiyoruzdiye isten cikar sonra kari acikalayin ama mahkemede gorüsuruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulantı ~ 7 yıl önce
1 nisan ve 6 mayıs dikkat ramp
Arapprensi ~ 7 yıl önce
Yolcu artşınız olmuş ne güzel.. Umarız personelizinde motivasyonunu yüksek tutmanın bir yolunu bulursunuz .. Nasıl mı ? Önce emeklerin karşılığını ödeyerek.. Sonrada daha adil bir uçuş planlaması yaparak.. araştırmalarda herkesin uçuş saatlerinin farklı olduğu görülüyor.. Ekiplerinizin çalışma şartları gün geçtikçe zorlaşıyor ve bu sebeple sağlıkları bozuluyor.. Bilin istedik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus Life ~ 7 yıl önce
Umarım daha da başarılı günlere sevgili Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ula pegasus ~ 7 yıl önce
Haber başlığın ne olursa olsun , yorumların yine personel maaşları. Yazık sana pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAMP RAMP RAMP ~ 7 yıl önce
Mart ayı sonu işçiye en az 200TL ZAM + Kârdan pay aksi halde sıkıntılı günler yakındadır hazır olun... haa birde bu rampteki çalışanların toplamı yaz trafiğini kaldırmaya yeterli olmaz daha büyük sıkıntılar yaşanır alabiliyorsanız daha çok insan alın rampe.. fakat gelen insan işin zorluğunu aldığı paranın karşılayamadığını anlayınca geri kaçmasın ona göre maaş verin dediğim gibi en az 200 + Kârdan pay...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 7 yıl önce
Konma basina Saat 11.1 ile gerceklesmis. Pegasus'un bu konuda calismasi gerektigini düsünüyorum. Avrupa'da ucaklarin ortalama Havada Kullanim süresi 12 saat, toplam Kullanim ise 16 saat civarinda. Ucaklarin ortalama 6 turn around yaptigi Avrupa'ya kiyasla Pegasus düsük kalmis. Pegasus ic hatlar ve Rusya/Ukrayna'dan ziyade sahsi düsüncem Misir, Tunus, Abu Dabi, Birmingham gibi Pazarlara yönelmeli. Bu sayede hem Ucaklarin Kullanim süresi artacak hem de Dis Hat Yolcu sayisi artacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuş izinleri ~ 7 yıl önce
o söylediğiniz bütün hatlara uçmak ister muhtemelen pegasus. 3 ay önce pegasusun bir yatırımcı toplantısında söylediği 40 uçuş izninin shgm de beklediği idi...hat açıp açmamak pegasusun insiyatifinde değil malesef.
Geleceğin Nanesi ~ 7 yıl önce
Sen buralarda harcanıyorsun seni pegasusun başında görmek istiyorum
realite ~ 7 yıl önce
utilizasyon rakamının Şubat verileri olduğunu göz ardı etmeden yorum yapmak lazım. Yıllık ortalama rakamlarda 12+ değilsen sorgulamak gerekir. Utilizasyonu 16 olan şirket hangisiymiş çok merak ettim. Commuter taşıyıcılarla mı kıyaslıyorsunuz bilemedim. Mısır ve Tunus ikili anlaşmalarda tekli tayin. O nedenle TK dışında Türkiye'den başka taşıyıcıya kapıyı açmıyorlar. AUH :) Birmingham ? saygılar...
pegasus!! ~ 7 yıl önce
pegasus iyisin hoşsun. biraz da personele değer versen. herkes tükenmiş durumda motivasyon sıfır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
euro 4 ~ 7 yıl önce
pgs 1
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 7 yıl önce
Şirket personelini telef ediyor şu an. Sizce bu durum personeli olumlu etkiler mi. Tabii ki hayır... Tüm personel çok huzursuz ve mutsuz. Umarım herşey normale döner. Aksi taktirde Pegasus havayollarindan kaçmak isteyen kişilerin sayısı her geçen gün artacak. Birisi, yönetime bu şirketin, neden low cost havayolu olarak isimlendirildigini anlatmali bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jönshyolu ~ 7 yıl önce
teknisyen olarak gayet mutluyuz . çünkü kime ne para vermesini bilen bi şirketimiz var allaha şükür.en iyi şartlar pegasus teknikte.cabin crew olarak az maaş aldığını düşünüyorum isyanın bu yüzden sanırım.ama şunu unutma ki bu kabin memuru aruyorum desen 100 bin tane ilan çıkar yapabilecek insan çok.
Teknik ~ 7 yıl önce
Kendi adına konuş. Teknisyen olarak mutlu değiliz ortalığı karıştırma. Adam maaşına yüzde 20, harcirahina, uçuş parana, kar payına kesik attı sen nasil mutlusun arkadaş? Diken sevilir modunda takilmaya devam et sen. Bi bitmediniz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000