30 Kasım 2011, Çarşamba 10:28:49

PEGASUS HAVAYOLLARI SABİHA GÖKÇEN’İ KARIŞTIRDI

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanı’na resmen çalım attı. 2013 yılına kadar olan anlaşma tek taraflı olarak feshedilerek başka bir firma ile anlaşıldı. Pegasus bu hareketi ile onlarca kişinin işinden olmasına neden oldu.
  • tek hata gözünü para ve üye sayısı bürümüş olan sendikanın peşine düşmek oldu.*şimdiki aklım olsaydıda bulaşmasaydım* diyenler %99 ezici bir çoğunlukta.boş-iş(hava-iş)in gizli kameralarla üye görüntülerini deşifre etme,sızdırma haberide gerçekse eğer tem bir skandal..
  • Tum isg calışan arkadaşların dıkatıne Buradakı sorun yer hızmetlerınde ehıl olmayan mudurlerde Yukarıdakı yönetıme durumu ıyı anlatmadılar cunku bacaksız aılesı ve özdemır aılesı sızler doğruları bılmıyorsunuz burası derebeyliği sistemınde yönetıldı kımlermı sız zaten bılıyorsunuz şımdı gelın doğru bır şey yapın 2009 da yapmadıklarınızı yapın sızden rıcam cok güzel insan topluluğu var oarda ama sız Y.i EA ve bunun tetıkcılerını gorevden alın ve uzak yerleredoğru postalayın olmuyor ınsanlarla dalga gecmenın bedelını kımse ödeyemez saygılar
  • ık direktörü diyosun,gidebilir doğrudur bütün bu olan bitenin sorumlusu o çünkü ya,zaten bi adam o var kalan onuda yollarlar bu gmr grubu var onlar herşeyi çok ii biliyolar onlar herşeyi halleder....
  • bilmedğiniz konularda yorum yapıyorsunuz bide bunu pekçokkişinin okuyabileceği bir ortamda paylaşıyorsunuz. Keşke pgs personeli olsam. Ücretler uçurum olmayabilir ama bir pilot 1000dolara çalışmıyor. kaldı ki personeline gayet sahip çıkan bir firma. herseye sadece para olarak bakarsanız hiçbir özel kurumda mutlu olamazsınız. yolcular isg trafikçilerine sayıp söverken trafik şefleri ylcuyu memnun etme derdinde. pgs şefi gerekirse seviyesini bozmadan en usrutuplu şekilde cevabı yapıştırıp koruyor kendi personelini.
  • pegasus ve sabancılar bu ülkede emek düşmanıdır onlar için emeğin insanlığın öenmı yok sız aksma evınıze ekmek ağlayan bebegınıze süt götürüp götürmemişiniz öenmı yok neyın onemı var adamların kasasına ne kadar paar gırdıgının onemı var ama adamları suclamıyorum asıl balık bstan kokar bır devletın bası emegı bıtırırse yardakcılarıda onu takıp eder bır pılotu 1000 dolara calıstıracagım dıyen bır zıhnıyetten ne beklersın sayın sabancılar acaba sende bınecekmısın o 1000 dolarlık pılotun kullandıgı ucaga,ve asıl suclusu boyle zıhnıyetlerı basımıza secen halk asıl emek dusmanı sızsınız kendı emeklerınızı olduruyorsunuz ama su bır gercekkı dunyada bırgun mutlaka herkes sosyalıstık ıle karsılasacak bu kanıtlanmıs bırsey bız gorurmuyuz bılemem..
  • Arkadaşlar, sanmayın ki geçmişi neredeyse 3 yıla dayanan bir mevzunun böyle toplu işten çıkartmalar ile sonuçlanmasından hiç bir yönetim kurulu memnun olsun. Bu onları şüphesiz ki haklı kılmaz. Fakat aldığım sağlam duyumlar işaret ediyor ki, başta İnsan Kaynakları Direktörü A.H.A ve Genel Müdür G.B. olmak üzere bir çok yöneticinin görevlerine son verilecek. Bizler yandık, umuyorum ki yeni gelen yöneticiler kişilikli, dirayetli,işten anlayan ve karakterli bir yapıya sahip olur da, başka kardeşlerimiz aynı kaderi yaşamaz. Gerçi ne bekliyoruz ki, işe alım uzmanından İK direktörü olursa, her çalışana eşya gözü ile bakan bir İK anlayışı olur. (Eşşeğe gem vurma, kendini at zanneder. Ata Sözü)
  • burda bazı kendini bilmez arkadaşlar var.onlarbda birilerinin adamları belli.burda pegasus iyi niyetli isg iyi niyeti celebi iyi niyetlide kötü olan isg calısanlarımı.herkes pegasusun celebiyle nasıl anlastıgını iyi biliyor.bunu eminim yargıda görecektir. bizim üzüldügümüz burdaki pegasuslu arkadaşlar isg yönetiminin yer hizmetlerini bu yüzden pegasusa celebiyle anlaşma yapmasının saglandıgını biliyor.bir tane delikanlı yönetici yok mu bir acıklama yapıp arkadaşlar olay böyledir diye acıklayacak.ama sanırım bize dokunmayan yılan 1000 yıl yasasın mantıgı var burada.yazık degil mi 3 sene içinde 1000 kişiden fazla kişinin ekmegiyle oynadılar.bunların cezasız kalmasına müsademi edecegiz.hep işçimi ezilecek
  • yer hizmetleri şirtketleri işçileri bedava çalıştırmakta ve saglıgı bozulanlara yardımermemekte işte bunun için herkes bu işe el atmalı mesala tgs personeli 1420 sendikada ama 120 cıkartıldı olsun devam edip kazanmalılar herkes mücadele edin bedava ezilmeyin müd şefler alın maşı başlayın ispiyona işte her şirketin hali kıral ım sen cokyaşa devri kapanmalı 1 yılda şef olanlar allah sizi bildiği gibi yapsın ucak ne desek kacarsınız gel yapdesek yapamassınız işte bunun sonu bu şimdide tgs de sıra ama her kesi sendikaya davet ediyorum
  • Pegasus şirketi istisnasız her haberinde olayı araştırmadan direkt suçlayıcı haber yapan airporthaber sitesiyle görüşmelidir. Ben bu yorumun %100 yayınlanmayacağına inansamda buradan sesleniyorum kendilerine. Her haberde Pegasus'un hedef yapılması şirkete ve yüzlerce çalışanının geleceğine zarar vermektedir. Geri planda kötü niyet olmayabilir. Ama art ardarda bu kadar çok hedef yapıcı ve suçlayıcı haber iyi niyet de olamaz.
  • Yahu kardeşim bu ne biçim haber? Yine Pegasus'u suçlayıcı,töhmet altında bırakıcı bir haber yayınlamışsınız.Biz bu haberlerinizi eleştiren yorum yazdık mı yayınlamıyorsunuz birde. Pegasus kendi 1500 çalışanının bekaasını düşünmek zorunda olan özel bir şirkettir.İstediğiyle anlaşır,istediğiyle bozar. ISG'nin iş bilmez ve tecrübesiz ekiplerinin Pegasus'a yıllarca ne büyük zarar verdiğini duymayan kaldı mı? Ayrıca siz bıkmadınız mı devamlı olayın iç yüzünü araştırmadan Pegasus'u hedef haline getiren haber yapmaktan?
Pegasus Havayolları, SAW Yer Hizmetleri şirketini resmen yüzüstü bıraktı. Handling hizmetini Sabiha Gökçen Yer Hizmetleri şirketinden alan Pegasus Havayolları’nın bu şirketle 2013 yılına kadar anlaşması bulunmasına rağmen ani bir kararla sözleşmeyi sona erdirdi.

Pegasus Havayolları’nın bu tutumu karşısında şok yaşayan Sabiha Gökçen yetkilileri yer hizmeti veren şirketi kapatıp kapatmama arasında gidip gelirken, yabancı şirketlerle olan anlaşmalar nedeniyle şimdilik handling şirketini kapatmama kararı aldı.

AirportHaber’e dün yaklaşık 600 kişinin bu anlaşmanın iptal edilmesinden sonra işten çıkarıldığı bilgisi gelirken, SAW yetkilileri işten çıkarmaları doğrulamadı.

Öte yandan Hava-İş Sendikası’nın SAW Yer Hizmetleri’nde örgütlenmesinin ardından bazı şirketler SAW’dan hizmet almamaya başlamıştı.

Pegasus Havayolları'nın Çelebi Handling ile anlaştığı öğrenildi.

AirportHaber Özel
PEGASUS HAVAYOLLARI SABİHA GÖKÇEN’İ KARIŞTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

Misafir ~ 12 yıl önce
tek hata gözünü para ve üye sayısı bürümüş olan sendikanın peşine düşmek oldu.*şimdiki aklım olsaydıda bulaşmasaydım* diyenler %99 ezici bir çoğunlukta.boş-iş(hava-iş)in gizli kameralarla üye görüntülerini deşifre etme,sızdırma haberide gerçekse eğer tem bir skandal..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tum isg calışan arkadaşların dıkatıne Buradakı sorun yer hızmetlerınde ehıl olmayan mudurlerde Yukarıdakı yönetıme durumu ıyı anlatmadılar cunku bacaksız aılesı ve özdemır aılesı sızler doğruları bılmıyorsunuz burası derebeyliği sistemınde yönetıldı kımlermı sız zaten bılıyorsunuz şımdı gelın doğru bır şey yapın 2009 da yapmadıklarınızı yapın sızden rıcam cok güzel insan topluluğu var oarda ama sız Y.i EA ve bunun tetıkcılerını gorevden alın ve uzak yerleredoğru postalayın olmuyor ınsanlarla dalga gecmenın bedelını kımse ödeyemez saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ık direktörü diyosun,gidebilir doğrudur bütün bu olan bitenin sorumlusu o çünkü ya,zaten bi adam o var kalan onuda yollarlar bu gmr grubu var onlar herşeyi çok ii biliyolar onlar herşeyi halleder....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bilmedğiniz konularda yorum yapıyorsunuz bide bunu pekçokkişinin okuyabileceği bir ortamda paylaşıyorsunuz. Keşke pgs personeli olsam. Ücretler uçurum olmayabilir ama bir pilot 1000dolara çalışmıyor. kaldı ki personeline gayet sahip çıkan bir firma. herseye sadece para olarak bakarsanız hiçbir özel kurumda mutlu olamazsınız. yolcular isg trafikçilerine sayıp söverken trafik şefleri ylcuyu memnun etme derdinde. pgs şefi gerekirse seviyesini bozmadan en usrutuplu şekilde cevabı yapıştırıp koruyor kendi personelini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasus ve sabancılar bu ülkede emek düşmanıdır onlar için emeğin insanlığın öenmı yok sız aksma evınıze ekmek ağlayan bebegınıze süt götürüp götürmemişiniz öenmı yok neyın onemı var adamların kasasına ne kadar paar gırdıgının onemı var ama adamları suclamıyorum asıl balık bstan kokar bır devletın bası emegı bıtırırse yardakcılarıda onu takıp eder bır pılotu 1000 dolara calıstıracagım dıyen bır zıhnıyetten ne beklersın sayın sabancılar acaba sende bınecekmısın o 1000 dolarlık pılotun kullandıgı ucaga,ve asıl suclusu boyle zıhnıyetlerı basımıza secen halk asıl emek dusmanı sızsınız kendı emeklerınızı olduruyorsunuz ama su bır gercekkı dunyada bırgun mutlaka herkes sosyalıstık ıle karsılasacak bu kanıtlanmıs bırsey bız gorurmuyuz bılemem..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar, sanmayın ki geçmişi neredeyse 3 yıla dayanan bir mevzunun böyle toplu işten çıkartmalar ile sonuçlanmasından hiç bir yönetim kurulu memnun olsun. Bu onları şüphesiz ki haklı kılmaz. Fakat aldığım sağlam duyumlar işaret ediyor ki, başta İnsan Kaynakları Direktörü A.H.A ve Genel Müdür G.B. olmak üzere bir çok yöneticinin görevlerine son verilecek. Bizler yandık, umuyorum ki yeni gelen yöneticiler kişilikli, dirayetli,işten anlayan ve karakterli bir yapıya sahip olur da, başka kardeşlerimiz aynı kaderi yaşamaz. Gerçi ne bekliyoruz ki, işe alım uzmanından İK direktörü olursa, her çalışana eşya gözü ile bakan bir İK anlayışı olur. (Eşşeğe gem vurma, kendini at zanneder. Ata Sözü)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burda bazı kendini bilmez arkadaşlar var.onlarbda birilerinin adamları belli.burda pegasus iyi niyetli isg iyi niyeti celebi iyi niyetlide kötü olan isg calısanlarımı.herkes pegasusun celebiyle nasıl anlastıgını iyi biliyor.bunu eminim yargıda görecektir. bizim üzüldügümüz burdaki pegasuslu arkadaşlar isg yönetiminin yer hizmetlerini bu yüzden pegasusa celebiyle anlaşma yapmasının saglandıgını biliyor.bir tane delikanlı yönetici yok mu bir acıklama yapıp arkadaşlar olay böyledir diye acıklayacak.ama sanırım bize dokunmayan yılan 1000 yıl yasasın mantıgı var burada.yazık degil mi 3 sene içinde 1000 kişiden fazla kişinin ekmegiyle oynadılar.bunların cezasız kalmasına müsademi edecegiz.hep işçimi ezilecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yer hizmetleri şirtketleri işçileri bedava çalıştırmakta ve saglıgı bozulanlara yardımermemekte işte bunun için herkes bu işe el atmalı mesala tgs personeli 1420 sendikada ama 120 cıkartıldı olsun devam edip kazanmalılar herkes mücadele edin bedava ezilmeyin müd şefler alın maşı başlayın ispiyona işte her şirketin hali kıral ım sen cokyaşa devri kapanmalı 1 yılda şef olanlar allah sizi bildiği gibi yapsın ucak ne desek kacarsınız gel yapdesek yapamassınız işte bunun sonu bu şimdide tgs de sıra ama her kesi sendikaya davet ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasus şirketi istisnasız her haberinde olayı araştırmadan direkt suçlayıcı haber yapan airporthaber sitesiyle görüşmelidir. Ben bu yorumun %100 yayınlanmayacağına inansamda buradan sesleniyorum kendilerine. Her haberde Pegasus'un hedef yapılması şirkete ve yüzlerce çalışanının geleceğine zarar vermektedir. Geri planda kötü niyet olmayabilir. Ama art ardarda bu kadar çok hedef yapıcı ve suçlayıcı haber iyi niyet de olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yahu kardeşim bu ne biçim haber? Yine Pegasus'u suçlayıcı,töhmet altında bırakıcı bir haber yayınlamışsınız.Biz bu haberlerinizi eleştiren yorum yazdık mı yayınlamıyorsunuz birde. Pegasus kendi 1500 çalışanının bekaasını düşünmek zorunda olan özel bir şirkettir.İstediğiyle anlaşır,istediğiyle bozar. ISG'nin iş bilmez ve tecrübesiz ekiplerinin Pegasus'a yıllarca ne büyük zarar verdiğini duymayan kaldı mı? Ayrıca siz bıkmadınız mı devamlı olayın iç yüzünü araştırmadan Pegasus'u hedef haline getiren haber yapmaktan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000