09 Eylül 2009, Çarşamba 09:09:58

PEGASUS HAVAYOLLARI ÇÖKTÜ

İkitelli’de meydana gelen sel felaketi bu semtte bulunan Pegasus Havayolları’nı çökertti. Server sistemi Pegasus Havayolları’nın genel merkezinde bulunuyor. Kablolar tamamen koptu. Pegasus’un hiçbir sistemi çalışmıyor.
  • Cin carpigi ali sana bir ogut,Prim vermedigin bir muhasebe elemanindan Super Yonetici dedigin kisilere odedigin son bes yillik maas + PRIMLERINI + Yan odemelerini ogren ve sonrasinda da SAPKANI cikart dusun bakalim , nasil emiyorlar seni ve sermayeni anlarsinnnn? Neden bukadar insan sizin aleyhinizde yaziyor acabaaaaa !!!!!!!
  • ee ne diyelim ki Ali Bey haketmedikleri halde tüm direktörlerine milyarlar dağıtana kadar şirketinin merkez binasını adam gibi bir yere taşısın,Pegasusta ne düzgün ki bu olsun zaten Pegasusta yönetim diye bişey yok herkes cebine koyduğu paraya bakıyor yazık çok yazık ... vefat eden herkese çok üzüldün Allah tüm ailelerine ve yakınlarına sabır versin...
  • ZATEN BAŞINDAN ÇÖKÜK BAŞLAMIŞTI İŞE DE ONDAN !
  • bu başlığı gören pegasusun iflas ettiğini zanneder bence şirkete dorudan bir tacizdir bu
  • sen nasıl bir insansın insanlar ölmüşken böyle güle biliyorsun ayrıca bir pegasus kabin görevlisi olarak şikketim den gayet mutluyum ve bence sende bunu kıskanıyorsun pegasus tamam onubunu kaldırıyo ama o tasarruf parasını cebe atmıyor bizim maşımızı yükseltiyor ve bilet fiyatlarınıda düşürüyor ayrıca allaha şükür binanız sapa sağlam
  • 1 havalimanı çevresinde yer göster geçelim 2 pegasus kıstığı paraları cebe atmıyor aksine bilet fiyatları düşüyor 3genel merkez binasına harcanan parayla bir 737 daha alırdı
  • Ayıptır ayıp. Bu kadar haset içerisinde olmamak lazım. Pegasus Havayolları binasının 200m. ilerisinde 10 kişi selden ölmüş, şu atılan başlığa, yapılan yorumlara bak. Pegasus binasında da ölen olabilirdi. Airport haber bu başlıkları Pegasus ona reklam vermiyor diye atıyorsa yazıklar olsun. Pegasus zarar gördü diye sevinenlere bir sözüm var: Allah sizi iflah etsin.
  • tuncercim az da olsa derinden bir sesmi duydum ?:)) kendine dikkat et tuncer.. aklim sende kaliyor..
  • Neden bir önceki yorumum yayınlanmadı anlayamadım açıkçası. sadeve Airport haberin yaptığının yanlış olduğundan bahsetmiştim. yorum yapan arkadaşlar sizlerde biraz anlayışlı olun. ortada doğal bir afet var.onlarca kişi hayatını kaybetti pegasusun önündeki akıntıda. sizden biraz daha dikkatli yorum yapmanızı rica ediyorum.
  • İstanbul'daki sel felaketi nedeniyle oluşan elektrik kesintisi yüzünden geçici bir süre hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Bugünkü uçuşlara ait iptal, iade ve değişiklikler, herhangi bir hak kaybına uğramaksızın gerçekleştirilecektir. Konu ile ilgili Çağrı Merkezimiz 444 0 737 ile iletişime geçebilirsiniz. Our booking system is out of service due to the flood disaster in Istanbul. Please try again later!

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan operasyon yapan Pegasus Havayolları’nın yolcularına havalimanında manuel check-in yapılıyor. Yolcuların havalimanında mağdur olmaması için her türlü çaba sarf ediliyor.

 

Öte yandan Pegasus Havayolları’nın server sistemin ne zaman onarılacağı bilinmiyor. Tüm bilet işlemleri durdurulmuş durumda. Yenilenen yüzüyle 'daha kolay ulaşım' sloganıyla yola çıkan Pegasus Havayolları'nın yenilenen yüzüne sel felaketi engel oldu.

 

AirportHaber Özel

PEGASUS HAVAYOLLARI ÇÖKTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 15 yıl önce
Cin carpigi ali sana bir ogut,Prim vermedigin bir muhasebe elemanindan Super Yonetici dedigin kisilere odedigin son bes yillik maas + PRIMLERINI + Yan odemelerini ogren ve sonrasinda da SAPKANI cikart dusun bakalim , nasil emiyorlar seni ve sermayeni anlarsinnnn? Neden bukadar insan sizin aleyhinizde yaziyor acabaaaaa !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ee ne diyelim ki Ali Bey haketmedikleri halde tüm direktörlerine milyarlar dağıtana kadar şirketinin merkez binasını adam gibi bir yere taşısın,Pegasusta ne düzgün ki bu olsun zaten Pegasusta yönetim diye bişey yok herkes cebine koyduğu paraya bakıyor yazık çok yazık ... vefat eden herkese çok üzüldün Allah tüm ailelerine ve yakınlarına sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ZATEN BAŞINDAN ÇÖKÜK BAŞLAMIŞTI İŞE DE ONDAN !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu başlığı gören pegasusun iflas ettiğini zanneder bence şirkete dorudan bir tacizdir bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen nasıl bir insansın insanlar ölmüşken böyle güle biliyorsun ayrıca bir pegasus kabin görevlisi olarak şikketim den gayet mutluyum ve bence sende bunu kıskanıyorsun pegasus tamam onubunu kaldırıyo ama o tasarruf parasını cebe atmıyor bizim maşımızı yükseltiyor ve bilet fiyatlarınıda düşürüyor ayrıca allaha şükür binanız sapa sağlam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 havalimanı çevresinde yer göster geçelim 2 pegasus kıstığı paraları cebe atmıyor aksine bilet fiyatları düşüyor 3genel merkez binasına harcanan parayla bir 737 daha alırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ayıptır ayıp. Bu kadar haset içerisinde olmamak lazım. Pegasus Havayolları binasının 200m. ilerisinde 10 kişi selden ölmüş, şu atılan başlığa, yapılan yorumlara bak. Pegasus binasında da ölen olabilirdi. Airport haber bu başlıkları Pegasus ona reklam vermiyor diye atıyorsa yazıklar olsun. Pegasus zarar gördü diye sevinenlere bir sözüm var: Allah sizi iflah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tuncercim az da olsa derinden bir sesmi duydum ?:)) kendine dikkat et tuncer.. aklim sende kaliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden bir önceki yorumum yayınlanmadı anlayamadım açıkçası. sadeve Airport haberin yaptığının yanlış olduğundan bahsetmiştim. yorum yapan arkadaşlar sizlerde biraz anlayışlı olun. ortada doğal bir afet var.onlarca kişi hayatını kaybetti pegasusun önündeki akıntıda. sizden biraz daha dikkatli yorum yapmanızı rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İstanbul'daki sel felaketi nedeniyle oluşan elektrik kesintisi yüzünden geçici bir süre hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz! Bugünkü uçuşlara ait iptal, iade ve değişiklikler, herhangi bir hak kaybına uğramaksızın gerçekleştirilecektir. Konu ile ilgili Çağrı Merkezimiz 444 0 737 ile iletişime geçebilirsiniz. Our booking system is out of service due to the flood disaster in Istanbul. Please try again later!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000