05 Şubat 2010, Cuma 20:08:49

PEGASUS HAVAYOLLARI AĞLIYOR

Pegasus Havayolları bugün ani bir ölümle sarsıldı. Pegasus Havayolları Antalya bölgesi kabin memurlarından 26 yaşındaki Oral Avcı aniden hayatını kaybetti. İşte tüm kabin memurlarını yasa boğan ölümün ayrıntıları.
  • allah günahlarını af etsin... mekanın cennet, toprağın bol olsun oral abim. komşunun oğlu (mehmet patır)
  • ani ölümün bizi yıkıtı gitti iki saat önce egitimde birlikte olup sonra ölüm haberini duymak çok acı oldu.hayat dolu neşeli kimseyi kırmayan kırmaktan korkan işini çok ii yapan mükemel bir arkadaştın.sana Allah'tan rahmet ailene seni sevenlere ve meslektaşlarına sabır ve başsağlıgı diliyorum mekanın cennet olsun rahat uyu.....arkadaşın
  • Arkadaşlar Oral kardeşimizi kaybettiğimiz ilk saniyeden defnedene kadar yanında; daha sonra da evinde ailesi ile birlikte olan birisi olarak şunu söyleyebilirim; tüm PEGASUS ailesine sonsuz teşekkürler. İlk dakikalardan itibaren hastahanede veya kabristanda arkadaşlarına olan vafielerini fazlası ile yaptılar. Kardeşimiz kendisini ne de çok sevdirmiş... Kim aradı kim ziyaret etti gibi lakırtılara burada gerek yok bizce.İmkanı vakti olan herkes vazifesini yaptı. Yüzlerce kişi uğurladık kardeşimizi. Çok ani oldu zamansız oldu yakışmadı. 13 yıllık dostluğumuz içinde bir ters bakışını bile hatırlamıyorum. Umarım biz de onu hiç kırmamışızdır. Seni o toprağın altında yanlız bıraktığımız için çok özür dilerim adamım. Gözün arkada kalmasın adamım..
  • Mekanın cennet olsun...Allah ailesinene ve sevenlerine sabır versin...
  • hala aynı şeyi mi söylüyor? topkapıdan adam getirtirim mi diyor? 2000 yılında da söylerdi böyle. demek hala uçaktan anlayan ADAM bulamamış topkapıda. Ama hala medet umuyor? Allah akıl fikir versin havacılığı topkapıya bırakma düşüncesinde olanlara :))
  • mekanın cennet olsun arkadaşım, allah ailene ve tüm meslektaşlarına sabır versin... thy kabin memurları
  • bilip bilmeden ne çok şey yazılmış.kim geldi aradı diyen arkadaş oradamıydı acaba??? pegasustan gerkeli kişilerin hepsi oradaydı gerekenlerin hepsi yapıldı...tassa yı soran arkadaşada söyleyelim tassada oradaydı şunu bunu yaptı diye yazmak zaten yakışmaz.. bunu yazan arkadaş herhalde işte çıkarıldı...7 ayrıca ayakkabılara gelince düz yolda yürümeyi bilmiyor demekki.benim ayakkabılarım yenisi verilme zamanında bile eskimemiş oluyor.birilerine veriyorum giyiliyorr!!!
  • bende yakında böyle giderim herhalde.ömrümü yiyen uçak revizyon amir takımına erhan özcan yull bryner abime buraya topkapıdan adam getiririm deyip ingiliz getiren zihniyete bu çarpık milli düzene hakkımı helal etmiyorum.yazık değil mi bunca eğitimi babasının parası ile yaparak gelen insanlara.ama biz bu sözleri işittik maalesef.hangi şirket olursa olsun.ipler bu kötü zihniyetin elinde uzun yıllardır.
  • ÖZÜR DİLERİM.ama bunlara cevap vermek zorun daydım.durdurak bilmiyorlarki.tekrar özürdilerim.herkezin başı sağolsun .avcı ailenine allah şifa versin.mekanın cennet olsun kardeşim:(((((((
  • Kader arkadaşımız... Nur içinde yat mekanın cennet olsun ...Ailene sabırlarrr

Pegasus Havayolları kabin memurlarından Oral Avcı, bugün şirketten eve gitmek üzere ayrıldıktan sonra aniden rahatsızlandı. Avcı, göğsünde hissettiği şiddetli ağrılar üzerine hastaneye gidip tedavi olmak istedi. Hastane kapısına gelen Oral Avcı burada aniden yere yığıldı.

 

Kalbi duran genç kabin memuru doktorların yeniden hayata döndürmek için yaptığı tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

 

Oral AvcıOral Avcı’nın ani ölümü tüm Pegasus Havayolları’nda şok etkisi yaratırken olayı duyan mesai arkadaşları da hastaneye akın etti. Avcı’nın ölüm haberi üzerine arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy’da bu akşam Antalya’ya gidiyor.

 

Oral Avcı’nın kalp krizinden öldüğü ileri sürülürken, genç kabin memurunun cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Antalya Uncular Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Pegasus Havayolları cenazeye katılmak isteyen personel için yarın saat 11.00’de Dedeman Oteli'nin önünden servis kaldırılacak.

 

AirportHaber olarak başta mesai arkadaşları olmak üzere tüm Pegasus Havayolları camiasına başsağlığı diliyoruz. Oral Avcı’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine de sabır diliyoruz.

Airporthaber Özel

PEGASUS HAVAYOLLARI AĞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

Misafir ~ 14 yıl önce
allah günahlarını af etsin... mekanın cennet, toprağın bol olsun oral abim. komşunun oğlu (mehmet patır)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ani ölümün bizi yıkıtı gitti iki saat önce egitimde birlikte olup sonra ölüm haberini duymak çok acı oldu.hayat dolu neşeli kimseyi kırmayan kırmaktan korkan işini çok ii yapan mükemel bir arkadaştın.sana Allah'tan rahmet ailene seni sevenlere ve meslektaşlarına sabır ve başsağlıgı diliyorum mekanın cennet olsun rahat uyu.....arkadaşın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar Oral kardeşimizi kaybettiğimiz ilk saniyeden defnedene kadar yanında; daha sonra da evinde ailesi ile birlikte olan birisi olarak şunu söyleyebilirim; tüm PEGASUS ailesine sonsuz teşekkürler. İlk dakikalardan itibaren hastahanede veya kabristanda arkadaşlarına olan vafielerini fazlası ile yaptılar. Kardeşimiz kendisini ne de çok sevdirmiş... Kim aradı kim ziyaret etti gibi lakırtılara burada gerek yok bizce.İmkanı vakti olan herkes vazifesini yaptı. Yüzlerce kişi uğurladık kardeşimizi. Çok ani oldu zamansız oldu yakışmadı. 13 yıllık dostluğumuz içinde bir ters bakışını bile hatırlamıyorum. Umarım biz de onu hiç kırmamışızdır. Seni o toprağın altında yanlız bıraktığımız için çok özür dilerim adamım. Gözün arkada kalmasın adamım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mekanın cennet olsun...Allah ailesinene ve sevenlerine sabır versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hala aynı şeyi mi söylüyor? topkapıdan adam getirtirim mi diyor? 2000 yılında da söylerdi böyle. demek hala uçaktan anlayan ADAM bulamamış topkapıda. Ama hala medet umuyor? Allah akıl fikir versin havacılığı topkapıya bırakma düşüncesinde olanlara :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mekanın cennet olsun arkadaşım, allah ailene ve tüm meslektaşlarına sabır versin... thy kabin memurları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bilip bilmeden ne çok şey yazılmış.kim geldi aradı diyen arkadaş oradamıydı acaba??? pegasustan gerkeli kişilerin hepsi oradaydı gerekenlerin hepsi yapıldı...tassa yı soran arkadaşada söyleyelim tassada oradaydı şunu bunu yaptı diye yazmak zaten yakışmaz.. bunu yazan arkadaş herhalde işte çıkarıldı...7 ayrıca ayakkabılara gelince düz yolda yürümeyi bilmiyor demekki.benim ayakkabılarım yenisi verilme zamanında bile eskimemiş oluyor.birilerine veriyorum giyiliyorr!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende yakında böyle giderim herhalde.ömrümü yiyen uçak revizyon amir takımına erhan özcan yull bryner abime buraya topkapıdan adam getiririm deyip ingiliz getiren zihniyete bu çarpık milli düzene hakkımı helal etmiyorum.yazık değil mi bunca eğitimi babasının parası ile yaparak gelen insanlara.ama biz bu sözleri işittik maalesef.hangi şirket olursa olsun.ipler bu kötü zihniyetin elinde uzun yıllardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖZÜR DİLERİM.ama bunlara cevap vermek zorun daydım.durdurak bilmiyorlarki.tekrar özürdilerim.herkezin başı sağolsun .avcı ailenine allah şifa versin.mekanın cennet olsun kardeşim:(((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kader arkadaşımız... Nur içinde yat mekanın cennet olsun ...Ailene sabırlarrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000