19 Ocak 2017, Perşembe 11:17:24

Pegasus Havayolları 4 uçağını PIA'ya kiraladı

Pegasus Havayolları, filosundaki 4 adet Boeing B737-800 tipi uçağını Pakistan International Airlines'a (PIA) wet lease olarak kiraladı.
  • Allah o wet lease ekibine kolaylık versin gerçekten..
  • Ayt de bir uzman esmerce bir teknisyen var. Kendisi başka bir şirkette iken (burada çalışırken diye özellikle yazılmamıştır) zamanında oralara bir yerlere göreve gidilir, fakat uçuşlar planlanandan erken biter. Arkadaşımızı unuturlar o da sesini çıkarmaz ve 15 gün otelde tatil yapar. Ta ki birisinin bizim ki nerede diye aklına gelince foyası ortaya çıkar. Otel, harcırah ye iç yat para kazan. Bu adamları aldınız ya aramıza, helal olsun.
  • Insanlardan zor zamanda yardim brkliyen sirket acaba neden bekar arkadaslarini base gondermez ? O zaman sadece evliler calissin bencede bu iyi fikir yati yaptiklari yerde birlikte kalirlar gene !!
  • PGS de durumlar kötü ve bunu saklamak için ellerinden geleni yapıyorlar acil şekilde sıcak para lazım tüm giderleri masrafları düsürmek zorundalar bunu kimse gizleyemez bunun içinen önce kendini bir halt sanan ticaret tekilerin ve bir işe yaramayan yalakların haksız kazançlarından kısarak başlamalıdırlar ama onlara kimse birşey yapamaz isim üstüne yalakalar. ama Düsseldorf havalimanı ofisini kapatıp ofiste çalışanların çoğunuda kapının önüne bir çırpıda atarak masraf kısmaya bakarlar. Ali Sabancının: "Türkiye'de dört havayolu şirketi kalır" ... tahminim önümüzdeki 2-3 yılda Türkiye'de 3 tane veya 4 tane hava yolu şirketi kalır... evet dogru tahmin etti bence THY ATLAS ONUR CORENDON kalır
  • Tebrik ederim güzel anlaşma.PIA ya yani flag carrier'a uçak vermek başarıdır. Pegasus ne yaptığını bilen ayakları yere basan kaliteli bir şirkettir.Şimdi burada benim bu yazdıklarıma negatif tikliyecek ticarete kafası basmayan, kendini patron zanneden ergenler çıkacaktır.Ya da Pgs ile Thy yi kıyaslayanlarda çıkacaktır.Sorun değil çıksınlar.Yolun açık olsun pegasus.Allah utandırmasın,kazasız,belasız uçuşlar olsun.
  • Yazdan bu yana 9 tane sifir A320Neo geldi. Bu ucaklarin kis sezonunda bos kalmasi normal. Keske yaslari yuksek olan TC-AAO, TC-AAR ve TC-IZD'de de iade edilse.
  • Ekmeğini bırakmak istermi insan ? Hele bu zananda.... Kimbilir ne sıkıntıları var...
  • Bu bir çöküşün başlangıcı mı?
  • NİSA ile NİSANUR gitti hayırlısıyla
  • Bu ay sonuna kadar 120 çalışan işten çıkarılacak sendika faaliyeti hesabı...

Pegasus Havayolları, filosundaki 4 adet Boeing B737-800 tipi uçağını Pakistan International Airlines'a (PIA) wet lease olarak kiraladı.

Pakistan Havayolları ile yapılan anlaşmanın Nisan ayı sonuna kadar süreceği öğrenildi. Pegasus Havayolları'nın, iki adet uçağını haftabaşı (Pazartesi) Pakistan'a gönderdiği öğrenildi.

Pakistan'a gönderilen ilk iki uçak, TC-ADP ve TC-ABP kuyruk tescilli Boeing B737-800'ler oldu. TC-ABP tescilli uçak 2010 yılında Pegasus filosuna katılırken, TC-ADP kuyruk tescilli uçak ise 2011 yılında Pegasus filosuna dahil edilmişti.

©AirportHaber

Pegasus Havayolları 4 uçağını PIA'ya kiraladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Pakistan. ~ 7 yıl önce
Allah o wet lease ekibine kolaylık versin gerçekten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 7 yıl önce
Ayt de bir uzman esmerce bir teknisyen var. Kendisi başka bir şirkette iken (burada çalışırken diye özellikle yazılmamıştır) zamanında oralara bir yerlere göreve gidilir, fakat uçuşlar planlanandan erken biter. Arkadaşımızı unuturlar o da sesini çıkarmaz ve 15 gün otelde tatil yapar. Ta ki birisinin bizim ki nerede diye aklına gelince foyası ortaya çıkar. Otel, harcırah ye iç yat para kazan. Bu adamları aldınız ya aramıza, helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOŞ İNSAN ~ 7 yıl önce
Ben o şirketde uzman arkadaş ile çalıştım.İşin gerçeği şudur.Arkadaşı göreve yollarlar ve unutkan yönetici başka bir şehri arar.Sonra gönderdiği yeri hatırlar.Bu bir espri olur.Gelelim senin zeka seviyene uçuşlar bitmiş.Uzman orada 15 gün kalmış SONRA ONU ALMAYA ÖZEL JET Mİ YOLLAMIŞLAR.Dönüşte yöneticisi bu işi nasıl onaylamış da harcırah vermiş.Zaten az sayıda eleman ile yapılan wet lease operasyonunda 15 gün nasıl farketmemişler.Kısaca senin yazdıklarının hepsi yalan.Sen fedakarlıkla birçok görevde bulunmuş arkadaşlarımıza durmadan iftira atıyorsun.O dönemdeki çalışanları ve yöneticileri salak yerine koyuyorsun.AMA SENİN YAZINDAN ŞU GERÇEK ÇIKIYOR.BU TÜR YAZILARLA O ARKADAŞIMIZA ZARAR VEREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNECEK KADAR SALAKSIN.HA BİR GERÇEK DAHA VAR UZMAN ZAMANINDA SANA NASIL KOYMUŞSA HALA ACISINI UNUTAMAMIŞSIN.BURALARDAN ÜMİT BEKLİYORSUN BOŞ ADAM..
Ajda ~ 7 yıl önce
Çok gergin gördüm Ajda Hanım sizi:) Bilen biliyor herşeyi...
esmer uzman ~ 7 yıl önce
Pegasus uçak kiraladı diye başlık var. Adamın aklına esmer uzman geliyor.Artık uzman buna ne yaptıysa unutamamış.Esmer uzman sizin özendiğiniz hayatı yaşıyor.Siz de buralarda debeleniyorsunuz zavallı klavye fareleri.
Oooooo ~ 7 yıl önce
Bu arkadaşı ve tatil anlayışını unutmuştuk. Demek kendisi Pegasus ta. Suyu bulandırıp sonra izini kaybettirmeyi çok iyi bilir. Ama gerçek sorun bu gibi adamların böyle görevlere gönderilmesi. Zaten yorumlarına bakılırsa kendisi de yöneticisine atıyor topu.
Yaziklar olsun yonetim ~ 7 yıl önce
Insanlardan zor zamanda yardim brkliyen sirket acaba neden bekar arkadaslarini base gondermez ? O zaman sadece evliler calissin bencede bu iyi fikir yati yaptiklari yerde birlikte kalirlar gene !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-AIS ~ 7 yıl önce
PGS de durumlar kötü ve bunu saklamak için ellerinden geleni yapıyorlar acil şekilde sıcak para lazım tüm giderleri masrafları düsürmek zorundalar bunu kimse gizleyemez bunun içinen önce kendini bir halt sanan ticaret tekilerin ve bir işe yaramayan yalakların haksız kazançlarından kısarak başlamalıdırlar ama onlara kimse birşey yapamaz isim üstüne yalakalar. ama Düsseldorf havalimanı ofisini kapatıp ofiste çalışanların çoğunuda kapının önüne bir çırpıda atarak masraf kısmaya bakarlar. Ali Sabancının: "Türkiye'de dört havayolu şirketi kalır" ... tahminim önümüzdeki 2-3 yılda Türkiye'de 3 tane veya 4 tane hava yolu şirketi kalır... evet dogru tahmin etti bence THY ATLAS ONUR CORENDON kalır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3,5 ~ 7 yıl önce
Üc bucuk kalir demisti.Kapata kapata gider.Ise yaramayan müdürleri tasviye etsin.Dusseldorfta calisanlari cikartiyorsa cok yazik.Tazminatsiz cikartiyormus.Sehir ofisini kapatsin daha iyi eder.Zaten iki kisi oturwsunlar havalimaninda.
Tk-lvo ~ 7 yıl önce
Tebrik ederim güzel anlaşma.PIA ya yani flag carrier'a uçak vermek başarıdır. Pegasus ne yaptığını bilen ayakları yere basan kaliteli bir şirkettir.Şimdi burada benim bu yazdıklarıma negatif tikliyecek ticarete kafası basmayan, kendini patron zanneden ergenler çıkacaktır.Ya da Pgs ile Thy yi kıyaslayanlarda çıkacaktır.Sorun değil çıksınlar.Yolun açık olsun pegasus.Allah utandırmasın,kazasız,belasız uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 7 yıl önce
Yazdan bu yana 9 tane sifir A320Neo geldi. Bu ucaklarin kis sezonunda bos kalmasi normal. Keske yaslari yuksek olan TC-AAO, TC-AAR ve TC-IZD'de de iade edilse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc-aar ve tc-aao ~ 7 yıl önce
Romeo ve oscar daha duruyomu filoda ? Bru base de ucmustuk onlarla ta ozamanlar gidecek diyorlardi ucaklar dökuluyordu motorlari haric herseyi bozuktu ucagin, emekliye ayrilacak diyorlardi 2012 de mashallah emekli maasa baglamislar herhalde
yolcu ~ 7 yıl önce
Ekmeğini bırakmak istermi insan ? Hele bu zananda.... Kimbilir ne sıkıntıları var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salca ~ 7 yıl önce
O kafadan kurtul.Erkek seni
Airliner ~ 7 yıl önce
Bu bir çöküşün başlangıcı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı uçaklar ~ 7 yıl önce
NİSA ile NİSANUR gitti hayırlısıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilirkişi ~ 7 yıl önce
Bu ay sonuna kadar 120 çalışan işten çıkarılacak sendika faaliyeti hesabı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000