02 Mart 2016, Çarşamba 13:16:10

Pegasus Gabala'ya uçacak

Pegasus Hava Yolları, 18 Mart tarihinden itibaren haftanın üç günü, İstanbul Sabiha Gökçen ile Gabala arasında karşılıklı seferler düzenleyecek.
  • Herşeye rağmen havacılığımız gelişiyor. Thy de ikram ücretsiz de olsa Pegasusta gücüne güç katıyor. Sonuçta herşey insanımız için. Tebrik ediyorum. Thy tabiki milli havayolumuz ve gurur duyuyoruz... Havacılık ilerliyor...bravo..
  • at şahlanıyor! herkes siper alsın at geliyor aaaattt!!
  • Yani KABACA 50 dolar :)
  • Bakü yok Gabala var. Yakıt bedava olmasa Bakü'den önce Gabala olur mu?

Pegasus Hava Yolları, 18 Mart tarihinden itibaren haftanın üç günü, İstanbul Sabiha Gökçen ile Gabala arasında karşılıklı seferler düzenleyecek.

Yurt dışı hatlarına yenilerini eklemeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 18 Mart itibarıyla Azerbaycan’daki ilk noktası olan Gabala’ya uçmaya başlıyor. İstanbul Sabiha Gökçen - Gabala arasındaki seferler haftanın üç günü karşılıklı gerçekleştirilecek. Misafirler, İstanbul Sabiha Gökçen-Gabala biletlerini 49,99 USD’den başlayan fiyatlarla satın alabilirler.

Azerbaycan’ın turizm bölgelerinden biri olan Gabala, engin yeşillikleri ve zengin gastronomisiyle tanınıyor. Gabala’yı ziyaret edenler bir yandan doğa güzelliklerini deneyimlerken, diğer yandan zengin yerel lezzetlerin tadını çıkarabilir.

Pegasus’un Azerbaycan’ın zengin ve tarihi geçmişe sahip şehirlerinden Gabala’ya uçuşları, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 22:40’ta; Gabala’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e ise Perşembe, Cumartesi ve Pazartesi günleri saat 04:20’de karşılıklı olarak düzenlenecek.

Pegasus, Gabala uçuşlarını toplam 54 noktaya aktarmalı seferlerle bağlıyor

Pegasus, Gabala’dan gelecek misafirlerini İstanbul Sabiha Gökçen’den iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Erzurum, Hatay, İzmir, Kars, Kayseri, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 13; dış hatlarda ise Amsterdam, Atina, Barselona, Basel, Belgrad, Berlin, Bologna, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Kopenhag, Köln, Kuzey Kıbrıs, Londra - Stansted, Londra -  Gatwick, Lviv, Lyon, Madrid, Marsilya, Milan - Bergamo, Milan - Malpensa, Moskova, Münih, Nice, Oslo, Paris, Prag, Priştine, Roma, Saraybosna, Stokholm, Stuttgart, Tel Aviv, Tiran, Üsküp, Viyana ve Zürih olmak üzere 41, toplamda 54 noktaya bağlantılı uçuruyor.

Gabala seferlerinin başlamasıyla birlikte Pegasus’un uçtuğu ülke sayısı 41’e toplam uçuş noktası ise 103’e yükseldi. Gabala’yı ziyaret etmek isteyen misafirler, Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen-Gabala uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve  acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

Pegasus Gabala'ya uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Pegasus ~ 8 yıl önce
Herşeye rağmen havacılığımız gelişiyor. Thy de ikram ücretsiz de olsa Pegasusta gücüne güç katıyor. Sonuçta herşey insanımız için. Tebrik ediyorum. Thy tabiki milli havayolumuz ve gurur duyuyoruz... Havacılık ilerliyor...bravo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yiyor ~ 8 yıl önce
adamlar yiyor ama çalışıyor abi...
at ~ 8 yıl önce
at şahlanıyor! herkes siper alsın at geliyor aaaattt!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gabala ~ 8 yıl önce
Gabala 20 bin kişilik şehir Bu hatta yeteri kadar yolcu olurmu
Gabala ~ 8 yıl önce
Yani KABACA 50 dolar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beygir ~ 8 yıl önce
yarış atı mı sütçü atı mı ?
Yolcu ~ 8 yıl önce
Bakü yok Gabala var. Yakıt bedava olmasa Bakü'den önce Gabala olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 8 yıl önce
sizce neden bakü yoktur ? pegasusa sorsanız sizce bakuye uçmak istemez mi ? engelleyen birileri olabilir mi sizce de ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000