22 Ekim 2009, Perşembe 07:51:22

Pegasus Frankfurt'a uzandı...

Almanya’da Düsseldorf, Berlin, Münih, Stuttgart ve Köln’den Türkiye’ye sefer yapan Pegasus Havayolları, 23 Kasım’dan itibaren Frankfurt’tan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na da her gün sefer düzenlenecek...
  • Türkiye için bir şanstır.Bu sektörden binlerce kişi ekmek yiyorsa onun sayesindedir.Paraya mı ihtiyacı var ki yatırım yapmasa ne olacaktı.
  • Frankfurta verilen toplanti ve kokteyle bende katildim..Basta SN.Ali Sabanci ve diger idarecilerin herkezle bire bir ilgilenmesi olagan ustu guzeldi...Allah yolunuz bacik etsin...Tebrik ederiz..Hepsi adam gibi adamlar..
  • SAYFA YORUMLARINDA ILK ÜC SIRAYI PAYLASAN ARKADASLAR VAR INANIN COK AYIP YALAN VE IFTIRA ALI BEY BIZZAT SORULARINIZI ALIM DEDI VE CEVAPLARINI YETKILI KISILERE VERDIRDI SÖZ HAKKI VERMEDI DIYE IFTIRA ATIYORLAR COK AYP COK GERCI ALI BEY ARKADASLARA KUBADAN VANA KADAR DERKEN BIR HATAYA DÜSTÜ NEDENI ISE ZANNETTIKI SIKAYETTE BULUNAN ARKADSLARIN ANLAMA KABILYETLERININ OLMADIGINI IMKAN GENISLIGINI ANLATIRKEN ARKADASLARDA BUNU ANLAMA YETEGENIN OLMADIGINIDI BILEMEDI YAZIK YAZIK TURK TURIZMINE HANGI SEVIYEDEKI INSANLAR HIZMET EDIYOR GERCI BAZILARINI TENZIH EDIYORUM SÖZÜM YONTULMAMIS OLANLARA SAYGILARIMLA
  • Arkadaşım VAN-KÜBA arasındaki alışverişiin ortak noktasından haberin yok sanırım .) iyi düşün.
  • adama soru sorcaktik, ona bile izin vermedi. Kendi konustu ve giti... ne anladim ben bu isten! aman kendi cebini düsünür! ama öger deki ler öyle degil, problemin varsa aninda müdahele. aradaki fark bu... karsindakini anlamak.
  • Van´dan Kübayya da manyak bir talep vardi zaten. Bütün Vanlilara hayirli olsun. Artik güvenilir bi sekilde yaz tatillerini Havananin o müthis sahillerinde pro icerek ve caipirinha yudumlayarak gecirebilirler.
  • ÜLKEMIZE VE ONUN BIR PARCASI OLAN PEGASUS HAVA YOLLARINA HAYIRLI OLSUN BIZLERDE BURDA YASAYAN TURK VATANDASLARI OLARAK REKABETTEN MENNUNUZ AMA KESINLIKLE KALITE KAYBINA NEDEN OLMAMALI BENDE PEGASUS UN FRANKFURT UCUS U ICIN VERILEN KOKTEYLE KATILDIM ÖZELLIKLE BASTA SAYIN ALI SABANCI BEYE MISAFIRLERINE GÖSTERMIS OLDUGU SICAK ILGI VE GÜLER YÜZDEN DOLAYI KENDISINE SIZIN ARACILIGINIZLA TESEKKÜR EDERIM SAGOLSUN VAR OLSUN BUDA BAZI KAF DAGINDA GEZEN DIGER SIRKET YÖNETICILERINE ÖRNEK OLSUN BENCE PEGASUS BUNUNLA BIR ILKI GERCEKLESTIRDI SAYGILARIMLA GÖNÜL DOSTU

Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, “2009 yılının ilk dokuz ayında 456 bin 948 yolcu taşıdık. Frankfurt seferleri ile Almanya’dan Türkiye’ye haftada 81 uçuş gerçekleştireceğiz” dedi.

Pegasus şirketinin Türkiye içinde 18, dış hatlarda da 16 hatta faaliyet gösterdiğini vurgulayan Ali Sabancı, “Türkiye’de sivil havacılık geçtiğimiz dört yıl içinde yüzde 19 büyüdü. Pegasus ise yüzde 43 büyüdü. Sektörden yüzde 2.3 daha fazla büyüdük. 2012 yılına kadar 2.3 miyar Dolar yatırım yaparak 23 yeni Boeing 737-800 satın alacağız. Van’dan Küba’ya yolcu taşıyabilir konumdayız. 23 Kasım tarihinden itibaren Frankfurt’tan da günlük seferlerimizle burada yaşayan vatandaşlarımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Rekabet müşteriye yaradı

Havacılık sektöründe geçmişteki tekel yapı nedeniyle müşteriye gerekli hizmetin verilmediğini, ancak rekabet ortamının doğması ile müşterinin öneminin arttığını ileri süren Ali Sabancı, şöyle konuştu: “Suyu bile para ile sattık. Fazla bagaj parası aldık. Katı check-in kuralları uyguladık. Yolcular yine de bizi tercih etti. Yolcular güler yüzlü hizmet ve güvenli uçuş istiyor. 12.00’de kalkacağı belirtilen uçağın 12.00’de kalkması bekleniyor. Bunu sağladık. Uygun fiyatlarımızla da tercih nedeni olduk. Frankfurt’tan İstanbul’a 49 Euro 99 sentten başlayan uçuş imkanları sağlayacağız. ‘Low cost’ uygulaması ie Türkiye’de bir ilke imza attık. Kendimizi, ‘Uçmayı kolaylaştıran genç, dinamik, modern, güvenilir ve Türkiye’nin tek düşük maliyetli bir havayolu şirketi olarak tanımladık. Bu yıl sonuna kadar şirketimizin iç hatlarda yüzde 10, dış hatlarda ise yüzde 46 büyümesi için çalışacağız.”

Pegasus Frankfurt'a uzandı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye için bir şanstır.Bu sektörden binlerce kişi ekmek yiyorsa onun sayesindedir.Paraya mı ihtiyacı var ki yatırım yapmasa ne olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Frankfurta verilen toplanti ve kokteyle bende katildim..Basta SN.Ali Sabanci ve diger idarecilerin herkezle bire bir ilgilenmesi olagan ustu guzeldi...Allah yolunuz bacik etsin...Tebrik ederiz..Hepsi adam gibi adamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAYFA YORUMLARINDA ILK ÜC SIRAYI PAYLASAN ARKADASLAR VAR INANIN COK AYIP YALAN VE IFTIRA ALI BEY BIZZAT SORULARINIZI ALIM DEDI VE CEVAPLARINI YETKILI KISILERE VERDIRDI SÖZ HAKKI VERMEDI DIYE IFTIRA ATIYORLAR COK AYP COK GERCI ALI BEY ARKADASLARA KUBADAN VANA KADAR DERKEN BIR HATAYA DÜSTÜ NEDENI ISE ZANNETTIKI SIKAYETTE BULUNAN ARKADSLARIN ANLAMA KABILYETLERININ OLMADIGINI IMKAN GENISLIGINI ANLATIRKEN ARKADASLARDA BUNU ANLAMA YETEGENIN OLMADIGINIDI BILEMEDI YAZIK YAZIK TURK TURIZMINE HANGI SEVIYEDEKI INSANLAR HIZMET EDIYOR GERCI BAZILARINI TENZIH EDIYORUM SÖZÜM YONTULMAMIS OLANLARA SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım VAN-KÜBA arasındaki alışverişiin ortak noktasından haberin yok sanırım .) iyi düşün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adama soru sorcaktik, ona bile izin vermedi. Kendi konustu ve giti... ne anladim ben bu isten! aman kendi cebini düsünür! ama öger deki ler öyle degil, problemin varsa aninda müdahele. aradaki fark bu... karsindakini anlamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Van´dan Kübayya da manyak bir talep vardi zaten. Bütün Vanlilara hayirli olsun. Artik güvenilir bi sekilde yaz tatillerini Havananin o müthis sahillerinde pro icerek ve caipirinha yudumlayarak gecirebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÜLKEMIZE VE ONUN BIR PARCASI OLAN PEGASUS HAVA YOLLARINA HAYIRLI OLSUN BIZLERDE BURDA YASAYAN TURK VATANDASLARI OLARAK REKABETTEN MENNUNUZ AMA KESINLIKLE KALITE KAYBINA NEDEN OLMAMALI BENDE PEGASUS UN FRANKFURT UCUS U ICIN VERILEN KOKTEYLE KATILDIM ÖZELLIKLE BASTA SAYIN ALI SABANCI BEYE MISAFIRLERINE GÖSTERMIS OLDUGU SICAK ILGI VE GÜLER YÜZDEN DOLAYI KENDISINE SIZIN ARACILIGINIZLA TESEKKÜR EDERIM SAGOLSUN VAR OLSUN BUDA BAZI KAF DAGINDA GEZEN DIGER SIRKET YÖNETICILERINE ÖRNEK OLSUN BENCE PEGASUS BUNUNLA BIR ILKI GERCEKLESTIRDI SAYGILARIMLA GÖNÜL DOSTU

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000