15 Temmuz 2017, Cumartesi 09:23:16

Pegasus eski yöneticisine bir şok daha!

Fetö/PDY örgütü soruşturması kapsamında bylock kullandığı tespit edilen Pegasus Havayolları eski Genel Müdür Yardımcısı pilot Nadir Kabaş’ın yeni KHK ile rütbeleri geri alındı.
  • tanımıyorum.sanırım gereği yapılmış.bence de doğru olan budur.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Thy'de bylock kullanmayip da fetocu olan kaptan, müdür,uzman,şef vs çok ama hala yerlerindeler. Gostermelik birileri atildi ama thy fetocular icin cok onemliydi hala onemli. Onlari thy'ye dolduran hamdi ve temel mesela hala serbestler. Cbaskani 17-25 aralık milattır ondan öncesine bakmayacagiz ama sonrasinda da fetoyla baglarini koparmayanlar olursa hesabini soracagiz dedikten sonra benim fetoyla mücadele konusunda devlete inancim kalmadi. Adamlar 17-25 e kadar her halti yesinler, kendilerinden olmayanlara mobbing yapsinlar, makamlari istedikleri gibi paylassinlar, binlerce insanin isten atilmasina sebep olsunlar hala milat ile bilmem ne ile korunsunlar ! Neden geçmişte yapilanlardan hesap sorulmuyor ? Neden belli bir tarih milat kabul ediliyor?
  • Thy deki fetoculer simdi okuyucu oldu onun icin tik yok
  • Bunu bugüne kadar kimseye demedim ama beter ol.insallah elindeki mal varlığınada khk ile alırlar.
  • Cok Merak etdigim sey HTA CRM secmelerinde FETO ailesinden Referansli FETO mensubundan elenen varmi ? Ana Okulu palyoco psikolog da duruma sasirip kalmistir THY gireceklere pilotlarin secimine karar ver , Palyoco psikologun sol kolunda yahudu tatusu . Sandelyede otur karar ver Me
  • Beter olsun
  • Ya aksam aksam ne iyi geldi bu haber, zamaninda cektirdigi Fo larin ahi bu
  • Hiç sevmezdim ..... zaten ıyı bir insan değil.... mustahakını bulmuş ....
  • THY de ki pilotlar ne zaman gidecekler?Hala 15 temmuz ile dalga geçip eğleniyolar

Fetö/PDY örgütü soruşturması kapsamında bylock kullandığı tespit edilen Pegasus Havayolları eski Genel Müdür Yardımcısı pilot Nadir Kabaş’ın yeni KHK ile rütbeleri geri alındı.

Bylock kullandığı tespit edildikten sonra tutuklanan ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan emekli Hava Binbaşı Nadir Kabaş’ın rütbeleri alındı.

Dün yayımlanan yeri Kanun Hükmünde Kararname’de,  1976 dönemi Emekli Hava Binbaşı Nadir Kabaş’ın ismi de yer aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden emekli olduktan sonra sivil havacılık sektörüne geçen Nadir Kabaş son olarak Pegasus Havayolları’nda uçuş işletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

©AirportHaber

Pegasus eski yöneticisine bir şok daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

GL ~ 7 yıl önce
tanımıyorum.sanırım gereği yapılmış.bence de doğru olan budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sygn ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milat ! ~ 7 yıl önce
Thy'de bylock kullanmayip da fetocu olan kaptan, müdür,uzman,şef vs çok ama hala yerlerindeler. Gostermelik birileri atildi ama thy fetocular icin cok onemliydi hala onemli. Onlari thy'ye dolduran hamdi ve temel mesela hala serbestler. Cbaskani 17-25 aralık milattır ondan öncesine bakmayacagiz ama sonrasinda da fetoyla baglarini koparmayanlar olursa hesabini soracagiz dedikten sonra benim fetoyla mücadele konusunda devlete inancim kalmadi. Adamlar 17-25 e kadar her halti yesinler, kendilerinden olmayanlara mobbing yapsinlar, makamlari istedikleri gibi paylassinlar, binlerce insanin isten atilmasina sebep olsunlar hala milat ile bilmem ne ile korunsunlar ! Neden geçmişte yapilanlardan hesap sorulmuyor ? Neden belli bir tarih milat kabul ediliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Thy deki fetoculer simdi okuyucu oldu onun icin tik yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 7 yıl önce
Bunu bugüne kadar kimseye demedim ama beter ol.insallah elindeki mal varlığınada khk ile alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTA ~ 7 yıl önce
Cok Merak etdigim sey HTA CRM secmelerinde FETO ailesinden Referansli FETO mensubundan elenen varmi ? Ana Okulu palyoco psikolog da duruma sasirip kalmistir THY gireceklere pilotlarin secimine karar ver , Palyoco psikologun sol kolunda yahudu tatusu . Sandelyede otur karar ver Me

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinokyo ~ 7 yıl önce
Beter olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super haberr ~ 7 yıl önce
Ya aksam aksam ne iyi geldi bu haber, zamaninda cektirdigi Fo larin ahi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XX ~ 7 yıl önce
Sadece F/O ların mı bir çok kişinin ahını aldı.
Kabin amiri ~ 7 yıl önce
Bu adamla gorev yapmak cin isgencesiydi layigini bulmus
Yalaka ~ 7 yıl önce
Sabanci yalakasi fetocu seni
Yorum ~ 7 yıl önce
Hiç sevmezdim ..... zaten ıyı bir insan değil.... mustahakını bulmuş ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY de kiler ne zaman gidecek?? ~ 7 yıl önce
THY de ki pilotlar ne zaman gidecekler?Hala 15 temmuz ile dalga geçip eğleniyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 temmuz ~ 7 yıl önce
Ile dalga geçen birisi geçmişinde de senin gibi fetocu olmamıştır. O gün de senin gibi fetocu değildir, bugün de ocu bucu değildir. Vicdanı rahattır. Zamanında ikazlarını yapmış ama kimseyi inandiramamistir. Asıl eski fetocular şu anda sey korkusu ile en azılı anti-fetocu olup, facebook sayfalarını demokrasi nöbeti, 15 temmuz destanı, Cbaşkanı resimleri ile süslemiştir. Ama merak etmeyin devlet te o kadar aptal değildir. Asıl en aktif anti-fetöcülerden şüphelenip oradan başlar araştırmaya. O yüzden naçizane tavsiyem eskileri temizlemek için bu kadar aktif olmayın, enselenmeniz kolaylaşır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000