06 Kasım 2012, Salı 12:11:03

PEGASUS ERZİNCAN'A UÇTU

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını Pegasus misafirleri için genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları’nın Erzincan’a uçuşları başladı...
  • Balon sismeye devam ediyor.
  • Hayırlı olsun. Meydan vadide arazi çok risklidir. IFR'da dikkat edilmeli.

Pegasus Hava Yolları’nın 59. Uçuş noktası, Doğu Anadolu’nun turizm cenneti Erzincan’a ilk uçuşu 5 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşti.

Pegasus misafirleri için farklı bir alternatif olacak Erzincan’a gerçekleşecek uçuşların biletleri 39.99TL’den başlayan fiyatlarla seyahat severlerin beğenisine sunuluyor.

Erzincan’a her hafta Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek uçuşların saatleri, İstanbul’dan saat 08.20 ve Erzincan’dan saat 10.25.

Pegasus misafirleri, 59. Uçuş noktası olan Erzincan’dan, Türkiye’de Ankara, Antalya, Adana ve İzmir’e; yurtdışında ise Almaata, Beyrut, Bükreş, Dubai, Kıbrıs, Londra, Lviv, Omsk, Paris, Telaviv, Tiflis ve Üsküp‘e bağlantılı olarak uçabilecek.

Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.

PEGASUS ERZİNCAN'A UÇTU

Yorumlar

Balon ~ 11 yıl önce
Balon sismeye devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun. Meydan vadide arazi çok risklidir. IFR'da dikkat edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000