13 Eylül 2012, Perşembe 11:51:47

PEGASUS ERZİNCAN BİLETLERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın en yeni uçuş noktası Erzincan için biletler Pegasus misafirleri için satışa sunuldu.
  • Pegasus havayollarini kutluyorum!! Ancak seferleri biraz gec saatte alsaydiniz Hollandadan aktarmali Erzincana uca bilecekdik Erzincanlilarin istanbuldaki sayisi bir hayili cok o yuzden ucaklarin dolu gidip dolu gelicegini umuyorum. Ustelik Tunceli, Gumushane, Bayburta da yaradi bu durum onar da Erzincan havalimanini kullaniyorlar
  • Pegasus havayollarını Erzincanımıza yaptığı bu güzel atılım için kutluyorum. Pegasustan bir istirhamımız bu ucuşların Ankara bağlantılı olması veya Ankara'dan da Erzincanımıza seferler düzenlemesi. Ankaradan da Erzincan'a yolcu potansiyeli var. Bunu da değerlendirmeleri ümidiyle...
  • Denizli'ye şart bir Pegasus. Sadece THY uçuyor ve fiyatlar malum...
  • denizliye de gelin
  • Özellikle Erzincan'daki kamu çalışanları ve öğrencilere yarar bu durum. Kasım ayı biletleri de oldukça uygun...
  • Yanlış anlamayın, THY karşıtı falan değilim, hatta THY ile gurur duyuyorum Global arenada. Yurt içi uçuşlarındaki rekabete bir dar gelirli olarak seviniyorum sadece...
  • hayirli olsun Kars a da bekleriz

Pegasus Hava Yolları’nın 5 Kasım 2012 tarihinden itibaren gerçekleşecek Erzincan uçuşlarının biletleri 39.99TL’den başlayan fiyatlarla seyahat severlerin beğenisine sundu.

Erzincan’a her hafta Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleşecek uçuşların saatleri, İstanbul’dan saat 08.20 ve Erzincan’dan saat 10.25.

Pegasus yolcuları, 59. uçuş noktası olan Erzincan’dan, Türkiye’de Ankara, Antalya, Adana ve İzmir’e; yurtdışında ise Almaata, Beyrut, Bükreş, Dubai, Kıbrıs, Londra, Lviv, Omsk, Paris, Telaviv, Tiflis ve Üsküp‘e bağlantılı olarak uçabilecek.

Doğu Anadolu’nun incisi Erzincan

Erzincan kültürel zenginliğinin yanı sıra doğal güzellikleri, coğrafyası, mutfağı ve alışveriş olanakları ile seyahat severler için tercih edilen bir destinasyon oluyor.

Anadolu'nun en eski kültür merkezlerinden biri olan Erzincan, tarih boyunca farklı kültürlerin egemenliği altında kalmış olması ve  İpek Yolu üzerinde bulunması sonucunda farklı esintileri yelpazesinde bulunduruyor.

Sunduğu dört mevsime uygun farklı aktiviteleri ve doğal güzellikleri ile ziyaret edenleri etkileyen Erzincan, Pegasus misafirleri için farklı bir tatil seçeneği oluyor.

Adrenalin sevenler için rafting yapma imkanı, yürüyüş ve dağ bisikletini tercih edenler için ise bol oksijen ve temiz hava sunan Erzincan, doğa ile iç içe vakit geçirmek için kaçırılmaz bir alternatif oluyor.

Şehir, çağlayanlar, göller ve kaplıcalar gibi bir çok  doğa harikasını aynı anda Pegasus misafirlerinin beğenisine sunuyor.

PEGASUS ERZİNCAN BİLETLERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Erzincanli ~ 12 yıl önce
Pegasus havayollarini kutluyorum!! Ancak seferleri biraz gec saatte alsaydiniz Hollandadan aktarmali Erzincana uca bilecekdik Erzincanlilarin istanbuldaki sayisi bir hayili cok o yuzden ucaklarin dolu gidip dolu gelicegini umuyorum. Ustelik Tunceli, Gumushane, Bayburta da yaradi bu durum onar da Erzincan havalimanini kullaniyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 12 yıl önce
Pegasus havayollarını Erzincanımıza yaptığı bu güzel atılım için kutluyorum. Pegasustan bir istirhamımız bu ucuşların Ankara bağlantılı olması veya Ankara'dan da Erzincanımıza seferler düzenlemesi. Ankaradan da Erzincan'a yolcu potansiyeli var. Bunu da değerlendirmeleri ümidiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen... ~ 12 yıl önce
Denizli'ye şart bir Pegasus. Sadece THY uçuyor ve fiyatlar malum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
denizliye de gelin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika! ~ 12 yıl önce
Özellikle Erzincan'daki kamu çalışanları ve öğrencilere yarar bu durum. Kasım ayı biletleri de oldukça uygun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşasın! Bir Tekel daha kırılıyor... ~ 12 yıl önce
Yanlış anlamayın, THY karşıtı falan değilim, hatta THY ile gurur duyuyorum Global arenada. Yurt içi uçuşlarındaki rekabete bir dar gelirli olarak seviniyorum sadece...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
hayirli olsun Kars a da bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000