12 Eylül 2011, Pazartesi 16:45:08

PEGASUS DURMADAN UÇUYOR!

Hızlı büyümesine Balkanlar'da açtığı yeni hatlarla sürdüren Pegasus Hava Yolları'nın Priştina seferlerinin biletleri 13 Eylül günü satışı sunuluyor...
  • haram zıkkım olsun
  • atlasjet e rakip cıktı
  • Pegasus webde yeni bir sahtekarlik baslatmis ucan beygir. Eskiden beri sigorta istemiyorum kismini isaretlemezseniz size hemen 7.5 tl sigorta bedeli ekleniyordu, o da ne ise yariyorsa ic hatta sigorta uckagidin agababasi. Simdi de 4 tl lik ckeck in bedeli diye bir sey uydurulmus ve bilet alirken check in yapmasaniz da hesaba ekleniyor. Ben tesaduf gordum Pegasusla uctugumdan degil. 4 tl belki cok buyuk bir rakam degil ama uckagitciligin boyutunu gorun diye yaziyorum herkesten 4 tl ye tenezzul ediyorlar ve webden bilet alan herkes bunu oduyor yeni cikmis, yarin daha ne cikacak bakalim? Haydi Aliye soguslenmeye devam edin..
  • Bu sayfalardan yorum yazan, teknik konularda sahip olduklari yuzeysel bilgi dagarcigi ile herseyi bildiklerini sanan fakat havayolllari yonetim ve stratejileri, rekabete dayali pozisyonlama stratejileri uzerine hicbir bilgiye sahip olmayan arkadaslar, sizin cok ovdugunuz pegasus un yurt disi basarisi tamamiyle devlet politikalarindan kaynaklanmaktadir. Bugun anadolujet in dis hatlardan aylardan beri suregelen bilincli yanlis fiyat politikalari ve yine bilincli yanlis pazalrama stratejileri ile silinmesi sice bir tesaduf mudur? Kesinlikle degil arkadaslar, bunlarin hepsi onceden planli olan seyler arkadaslar.
  • arkadaşlar pegasus yeni hatlar açaçakmı bilen varmı?
  • dublin mi? çöşş ayol sarhoşmusunuz ayöl
  • thy olmasa zaten anadolujet nalları diker...thy nin zararının önemli kısmıda burdan geliyordur...
  • Pegasus, akılcı ve profesyonel yönetimi ile Türkiye'nin 1 numaralı havayolu şirketidir.
  • Dubline ucsalar full cekerler
  • tiran ve bakü seferleride yakında başlıcak.
Ağustos ayında başlattığı Üsküp uçuşlarının ardından, 17 Ekim'de Kosova Cumhuriyeti'nin başkenti Piriştina'ya tarifeli sefeler düzenlemeye hazırlanan Pegasus, Prişitina uçuşlarının biletlerini 13 Eylül'de satışa sunuyor.

Priştina ile uçuş ağını 22 ülkede toplam 49 noktaya yükseltecek olan Pegasus'un İstanbul-Priştina seferlerinin bileti vergiler dahil 29.99 Euro'dan satışa sunulacak.
Pegasus, 17 Ekim'den itibaren Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri İstanbul Sabiha Gökçen-Priştina arasında karşılıklı düzenlenecek seferler ile yurt dışındaki 30. uçuş noktasını hayata geçirecek.
 
Pegasus Hava Yolları, Kharkiv'den sonra, Ukrayna'nın 2. büyük şehri olan Donetsk uçuşlarına da 6 Eylül'de başladı.
 
Donetsk'e haftanın 3 günü düzenlenen uçuşlarla Pegasus misafirleri Ukrayna'da yeni bir noktaya daha en uygun fiyatlarla seyahat edebiliyorlar. 
 
Salı, Cuma ve Pazar günleri karışılıklı olarak gerçekleştirilen İstanbul Sabiha Gökçen - Donetsk uçuşlarının bilet fiyatları vergiler dahil 79,99 USD'den başlıyor.
PEGASUS DURMADAN UÇUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
haram zıkkım olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlasjet e rakip cıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus webde yeni bir sahtekarlik baslatmis ucan beygir. Eskiden beri sigorta istemiyorum kismini isaretlemezseniz size hemen 7.5 tl sigorta bedeli ekleniyordu, o da ne ise yariyorsa ic hatta sigorta uckagidin agababasi. Simdi de 4 tl lik ckeck in bedeli diye bir sey uydurulmus ve bilet alirken check in yapmasaniz da hesaba ekleniyor. Ben tesaduf gordum Pegasusla uctugumdan degil. 4 tl belki cok buyuk bir rakam degil ama uckagitciligin boyutunu gorun diye yaziyorum herkesten 4 tl ye tenezzul ediyorlar ve webden bilet alan herkes bunu oduyor yeni cikmis, yarin daha ne cikacak bakalim? Haydi Aliye soguslenmeye devam edin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sayfalardan yorum yazan, teknik konularda sahip olduklari yuzeysel bilgi dagarcigi ile herseyi bildiklerini sanan fakat havayolllari yonetim ve stratejileri, rekabete dayali pozisyonlama stratejileri uzerine hicbir bilgiye sahip olmayan arkadaslar, sizin cok ovdugunuz pegasus un yurt disi basarisi tamamiyle devlet politikalarindan kaynaklanmaktadir. Bugun anadolujet in dis hatlardan aylardan beri suregelen bilincli yanlis fiyat politikalari ve yine bilincli yanlis pazalrama stratejileri ile silinmesi sice bir tesaduf mudur? Kesinlikle degil arkadaslar, bunlarin hepsi onceden planli olan seyler arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar pegasus yeni hatlar açaçakmı bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dublin mi? çöşş ayol sarhoşmusunuz ayöl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy olmasa zaten anadolujet nalları diker...thy nin zararının önemli kısmıda burdan geliyordur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus, akılcı ve profesyonel yönetimi ile Türkiye'nin 1 numaralı havayolu şirketidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dubline ucsalar full cekerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tiran ve bakü seferleride yakında başlıcak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000