16 Şubat 2018, Cuma 13:11:43

Pegasus'tan döndü kazada Şehit oldu

İzmir Çiğli’de askeri eğitim uçağında şehit olan Yunus Bal’ın, Pegasus Havayolları’nda görev yaptığı ve KHK ile hava kuvvetlerine döndüğü ortaya çıktı.
  • dostum mobbing ile dalavere ile tsk dan ayır demişsin. elinde var ise belge git anlat ki bundan sonra yaşanmasın. buraya yazmanktan başka yapabiliceğin en iyi şey bu
  • Once kovuyorsun, adam guzel bir duzen tutturuyor, sonra tamam sen fetocu degilsin diye zorla geri cagiriyorsun. Adamcagiz oluyor. Ailesi ve sevenleri icin cok aci. Kelimeler kifayetsiz.
  • Kıymetli Abim ve kardeşim şehadet mertebesine ulaştı, Allah acılı ailelerine geride bıraktıklarına sabırlar versin. Türk Hava Kuvvetleri değerlerine sahip çıkan içinde olmayanın anlayamayacağı derecede birbirine bağlı bir kurumdur aileleri artk Tsk ya emanet . ZED,ÖNCÜ,KHK,İÇ KAYNAK,ZORUNLU HİZMET hiç farketmez ortak meselemiz VATAN! Bu mesleği, bu eğitimi bizlere Devlet verdi. Pilotluk altın bileziğini kolumuza Devlet taktı. O yüzden ZED ile dönen şehit olmasaydı Hava Kuvvetlerindeki devresi şehit olsaydı mantığı ile yapılan yorumlar çok mesnetsiz yorumlar. Ruhları Şad Olsun!
  • Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesinin ve havacılık camiasının başı sağolsun.
  • İnsanları önce çok sevdikleri TSK dan mobbing ile dalavere ile ayır, sonra bir KHK ile hadi geri dönüyorsun de ve o adamın var olmak için yaşamak için yeniden inşa ettiği bütün düzenini boz, sonra şehit oldu vatan için ne büyük şeref de!! İnsan hayatıyla oyun oynuyorlar, bizler sadece piyonuz tepedekiler için!!
  • Mukemmel bi insandi
  • Cumartedi günü saat 07:30’da İzmir Çiğli Ana Jet Üssü’nde yapılacak askeri tören sonrası, Bursa Yenişehir Hatuniye Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecektir.
  • Birilerinin yıllardır afiyetle yarattığı pisliği temizlek için şehit olan bir kahraman daha. Bizi bugünlere taşıyanlar, umarım cezanızı çektiğinizi bu hayatta görürüz !
  • Mekani cennet olsun.
  • Mekanınız cennet olsun ,hakkımız helal olsun ,nur içinde yatın.

İzmir Çiğli’de askeri eğitim uçağında şehit olan Yunus Bal’ın, Pegasus Havayolları’nda görev yaptığı ve  KHK ile hava kuvvetlerine döndüğü ortaya çıktı.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, bu sabah saat 10.49’da İzmir Çiğli’deki 2’nci Ana Jet Üssü’nden havalanan eğitim uçağının kokpitinde sivilden tekrar orduya dönen bir pilot oturuyordu.

Geçtiğimiz aylarda çıkan Kanun Hükmünde Kararname ile Pegasus Havayolları’ndan ayrılarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne geri dönen Yunus Bal’ın, Çiğli’de düşen eğitim uçağında şehit olduğu öğrenildi.

Bilindiği gibi Ağustos ayında yayınlanan bir Kanun Hükmünde Kararname ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 18 yılını doldurmadan emekli olarak sivil havayolu sektörüne geçen pilotlar yeniden TSK’ya çağırılmıştı. Şartları elverişli olan pilotlar zorunlu olarak TSK’ya geri dönerken en çok Pegasus Havayolları’ndan TSK’ya geri dönüş olmuştu. Yunus Bal da bir süre önce Pegasus Havayolları’ndan ayrılarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki öğretmen pilot kadrosunda görev yapmaya başlamıştı.

©AirportHaber

Pegasus'tan döndü kazada Şehit oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

khk ~ 6 yıl önce
dostum mobbing ile dalavere ile tsk dan ayır demişsin. elinde var ise belge git anlat ki bundan sonra yaşanmasın. buraya yazmanktan başka yapabiliceğin en iyi şey bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzucu ve aci ~ 6 yıl önce
Once kovuyorsun, adam guzel bir duzen tutturuyor, sonra tamam sen fetocu degilsin diye zorla geri cagiriyorsun. Adamcagiz oluyor. Ailesi ve sevenleri icin cok aci. Kelimeler kifayetsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khk ~ 6 yıl önce
sen yanlış anlamışsın kardeş.hani pilotsuz kalınca özel sektörden pilotları çağırdılar ya onlardanmış... ama şehit diyorlar Allah bilir.
Şehitlik mertebesine saygı... ~ 6 yıl önce
Kıymetli Abim ve kardeşim şehadet mertebesine ulaştı, Allah acılı ailelerine geride bıraktıklarına sabırlar versin. Türk Hava Kuvvetleri değerlerine sahip çıkan içinde olmayanın anlayamayacağı derecede birbirine bağlı bir kurumdur aileleri artk Tsk ya emanet . ZED,ÖNCÜ,KHK,İÇ KAYNAK,ZORUNLU HİZMET hiç farketmez ortak meselemiz VATAN! Bu mesleği, bu eğitimi bizlere Devlet verdi. Pilotluk altın bileziğini kolumuza Devlet taktı. O yüzden ZED ile dönen şehit olmasaydı Hava Kuvvetlerindeki devresi şehit olsaydı mantığı ile yapılan yorumlar çok mesnetsiz yorumlar. Ruhları Şad Olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 6 yıl önce
Tek kelime ile bravo bakış açısı meselesi.. Allahım şehadetini kabul etsin
khk ~ 6 yıl önce
madem bu pilotluk altın bileziğini devlet koluna takıyor. yarı yolda bırakmayacaksın. hakkını vereceksin. para için özel sektöre geçmeyeceksin. mevzu VATAN ise işin içine parayı hiç sokmayacaksın. ondan sonra saygı bekleyeceksin
Ayhan ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesinin ve havacılık camiasının başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kader değil bu! ~ 6 yıl önce
İnsanları önce çok sevdikleri TSK dan mobbing ile dalavere ile ayır, sonra bir KHK ile hadi geri dönüyorsun de ve o adamın var olmak için yaşamak için yeniden inşa ettiği bütün düzenini boz, sonra şehit oldu vatan için ne büyük şeref de!! İnsan hayatıyla oyun oynuyorlar, bizler sadece piyonuz tepedekiler için!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basimiz sagolsun ~ 6 yıl önce
Mukemmel bi insandi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayin editor ~ 6 yıl önce
Cumartedi günü saat 07:30’da İzmir Çiğli Ana Jet Üssü’nde yapılacak askeri tören sonrası, Bursa Yenişehir Hatuniye Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyet ~ 6 yıl önce
Birilerinin yıllardır afiyetle yarattığı pisliği temizlek için şehit olan bir kahraman daha. Bizi bugünlere taşıyanlar, umarım cezanızı çektiğinizi bu hayatta görürüz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 6 yıl önce
Keşke herkes sizin kadar cesaretli olabilse
boş yapma ~ 6 yıl önce
Boş yapma hiç. Sanki 5-10 yıldır olan birşeymiş gibi yorum yapmışsın. 40 yıldır var bu yapılanma. Generallerin amirallarin sayısına bakarsan kim yaratmış o pisliği kim beslemiş daha iyi anlarsın.
Murat ~ 6 yıl önce
Aynen katiliyorum
Mrsrkn ~ 6 yıl önce
Mekani cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuş ekibi ~ 6 yıl önce
Mekanınız cennet olsun ,hakkımız helal olsun ,nur içinde yatın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000