12 Aralık 2015, Cumartesi 08:05:46

Pegasus direkt seferlere başladı

Avrupa'nın tamamı deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan İzmir seferleri başladı.
  • O kadar üzülmeyin Kocaeli'li, Bursa'ya da durak açmadı. Onların sevgili Sabiha Gökçen'leri var.
  • EDREMIT ANTALYA
  • O ikinci pisti isteyen arkadas ya bir OrGiTroll, ya da gercekten her inen ucagin inis pistinde arka arkaya siralanip bekledigini zannediyor :-) bence cok fazla kasle almayalip. Nasil da yazdigim yorumu alip didikliyorlar diye arkasina yaslanip kıs kıs guluyor olabilir
  • Antalya ve Bodrum hatlarının da en kısa zamanda açılmasını istiyoruz. Bu alan Karadenizi Tüm Türkiye ye bağlayacak konumda.
  • Pegasus her yere durak açtı bi izmit ✈trabzon açmadı...yada izmir..bilemiyorum yani
  • Yılbaşından sonra Kıbrıs seferleri başlıyor. Bazıları çok uzulse de Havalimanimiz her geçen gün büyüyor. Fesat takımı istiyor ki: burası hiç işlemesin zarar etsin. Yazıklar olsun bu zihniyete.
  • Bu orgi ne tur orgi bilen var mi?
  • Havaalanimiza tek pist yetmiyor artik. Ikinci pist insaa edilmeli hem de ilkine paralel. Boylece hemsehrilerimiz magdur olmaz. Hem reklam olur araplar falan daha cok gelir hem de bekleme sureleri azalir. Saygilar.
  • Bu Havalimanı tam tuttu bence....son yılların en iyi en isabetli yatırımı oldu...şimdiden ilk 10 a girmiş olması lazım, 55 Havalimanı arasından
  • Sunexpress lutfen nevsehir hattini acsin :)

Avrupa'nın ve Türkiye'nin tamamı deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul ve Ankara seferlerinin ardından İzmir seferleri de başladı.

Açıldığı günden bu yana bin 300 uçağın iniş kalkış yaptığı ve bugüne kadar 160 bin yolcunun yararlandığı Ordu-Giresun Havalimanı’ndan günlük sefer sayısı 12’den 14’e yükseldi. Anadolu Jet ve THY’nin İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk Havaalanları ile Ankara Esenboğa Havaalanı'ndan Ordu-Giresun Havalimanı'na günde karşılıklı 8 sefer yapmasının ardından 13 Kasım tarihinde Pegasus Havayolları da İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı ile Ordu-Giresun Havalimanı arasında günde karşılıklı 4 sefer yapmaya başladı.

İZMİR-ORDU SEFERLERİ BAŞLADI

Pegasus Havayolları, bununla yetinmeyerek 11 Aralık Cuma gününden itibaren İzmir Adnan Menderes Havaalanı ile Ordu-Giresun Havalimanı arasında karşılıklı sefer yapmaya başladı. Daha önce İzmir'den Ordu-Giresun Havalimanı'na İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı aktarmalı uçan Pegasus Havayolları, bundan sonra haftada 3 kez Ordu-Giresun'a direkt uçacak. Pegasus haftanın pazartesi, çarşamba ve cuma günleri İzmir-Ordu uçuşları gerçekleştirecek.

Dün sabah saat 10.00’da İzmir’den havalanan Pegasus Havayolları’na ait PC2196 sefer sayılı uçak 11.30’da Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş yaptı. Uçak, Hava Arama Kurtarma Teşkilatı’nın yaptığı su köprüsünden geçerek park pozisyonu aldı. Aynı uçak bu kez saat 12.15’te yolcularını alarak direkt İzmir’e uçtu.

Bu arada Sun Express’in Ocak 2016’dan itibaren İzmir-Ordu uçuşlarına başlaması bekleniliyor.




Pegasus direkt seferlere başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Fly ~ 8 yıl önce
O kadar üzülmeyin Kocaeli'li, Bursa'ya da durak açmadı. Onların sevgili Sabiha Gökçen'leri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BALKES ~ 8 yıl önce
EDREMIT ANTALYA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2. pist (miyaww) ~ 8 yıl önce
O ikinci pisti isteyen arkadas ya bir OrGiTroll, ya da gercekten her inen ucagin inis pistinde arka arkaya siralanip bekledigini zannediyor :-) bence cok fazla kasle almayalip. Nasil da yazdigim yorumu alip didikliyorlar diye arkasina yaslanip kıs kıs guluyor olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAZAN ~ 8 yıl önce
Kendini bir bilen zannedip cevap veren sazanlara eklenen bir arkadaş daha...
Sazan'a ~ 8 yıl önce
Bir bileni takip edip kuyruğundan ayrılamayan, feyz almak için çırpınan arkadaşa selam olsun :) beni sizin gibiler yarattı, büyütüyor ve her geçen gün ayakta tutuyor ;-) sağolun varolun
TAM SAZAN ~ 8 yıl önce
İlk yazdığın ile ikinci yazdığın yorum arasında bir ilinti kurabiliyorsan sazan lafından vazgeçeceğim :))
Tatilci ~ 8 yıl önce
Antalya ve Bodrum hatlarının da en kısa zamanda açılmasını istiyoruz. Bu alan Karadenizi Tüm Türkiye ye bağlayacak konumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 8 yıl önce
Pegasus her yere durak açtı bi izmit ✈trabzon açmadı...yada izmir..bilemiyorum yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIBRIS ~ 8 yıl önce
Yılbaşından sonra Kıbrıs seferleri başlıyor. Bazıları çok uzulse de Havalimanimiz her geçen gün büyüyor. Fesat takımı istiyor ki: burası hiç işlemesin zarar etsin. Yazıklar olsun bu zihniyete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orgi ~ 8 yıl önce
Bu orgi ne tur orgi bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 8 yıl önce
Grup oluyor genelde.
Ordulu ~ 8 yıl önce
Havaalanimiza tek pist yetmiyor artik. Ikinci pist insaa edilmeli hem de ilkine paralel. Boylece hemsehrilerimiz magdur olmaz. Hem reklam olur araplar falan daha cok gelir hem de bekleme sureleri azalir. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baska bi isteyeniz? ~ 8 yıl önce
Pardon da ama ordu giresunun anca teklifleri kabul ediyor ordu tam bir mal havalimani 4 ucak pisti var daha hat boku karisitiyor ha? Sende 2inci pist mi istiyorsun emrin başin ustune. Baska bir isteyeniz? Izmir - ordu giresun cok yanlis ve kotu bir hat.
Gokhan ~ 8 yıl önce
ya senin galiba bu dunya ile hic bir baglantin yok kardesim..... tek pist senin neyine yetmiyo...... Adana havalimani yetiyo mesela....... VEYA LONDRA GATWICK SENEDE 40 MILYona yakin yolcu kulaniyo..... birdaha yazarkeb biraz dusun kardesim cunku kendi aptal yerine dusuruyosun
hobi ~ 8 yıl önce
türkiye yalnızca karadenizden ibaret degil hakkımız zehir zıkkım olur inşallah benim memleketime çakılmış çivisi yoktur akp nin akkoyunlara verilen makarna kömürü saymazsak yazıklar olsun diyorum sadece yoksa oradaki havaalanına kimse karşı degil
ahh cehalet ~ 8 yıl önce
cahil kardeşim antalyada 2 pist var yazın günde 500 600 uçak iniş kalkış yapıyor,günde 3 tane uçak inen bi yere 2 ci pist neden gerekli???
hayaller ~ 8 yıl önce
güzel kardeşim fantazilerin oldukça hoş,paralel bir pist araplar gelirler ohhhh :)
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bu Havalimanı tam tuttu bence....son yılların en iyi en isabetli yatırımı oldu...şimdiden ilk 10 a girmiş olması lazım, 55 Havalimanı arasından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayir Maalesef... ~ 8 yıl önce
1. Istanbul - Ataturk (Avrupa yakasi) 2. Istanbul - Sabiha Gokcen (Asya yakasi) 3. Ankara - Esenboga (Asya yakasi) 4. Izmir - Adnan menderes (Asya yakasi) 5. Antalya (Asya yakasi) 6. Kayseri - Erkilet (Asya yakasi) 7. Nevşehir - Kapadokya (Asya yakasi) 8. Trabzon (Asya yakasi) 9. Samsun - Çarşamba (Asya yakasi) 10. Erzurum (Asya Yakasi) Bunar en iyi 10 havalimani turkiyedi ve ordu giresun incinde daha malesef yok..
Adana ~ 8 yıl önce
Adama yok mu?
Sunexpress nevsehir ~ 8 yıl önce
Sunexpress lutfen nevsehir hattini acsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Trabzondan önce Kayseri ve Nevşehiri yazan arkadaş ! Kıstasın ne? Rakamlara bakmıyorsun galiba !!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000