22 Temmuz 2014, Salı 23:28:52

PEGASUS DA UÇMUYOR

Ben Gurion Havaalanı yakınlarına roketli saldırı sonrası havayolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşlarını iptal ederken Pegasus da iptal kervanına katıldı.
  • Ticari kaygılar ve diğer sebeler yüzünden bu yasak olmasa idi şunu çok ve çok iyi bilin ki TC kuyruklu hiçbir uçak kesmezdi uçuşu oraya. Arakadaş, yıllardır işin içindeyiz, Türk sivil havacılığı aynı şeyi yıllar önce Afganistan ve benzeri ülkeler için de söyledi ama net bir yasak getirmedi. Güvenli bölgeler değil, uçmayın dedi. Ama ne oldu. Bütün şirketler hala uçmaya devam etti. Şimdi yasak var diye kimse uçamıyor. Yasak kalksın uçar yine herkes. Bu tamamen ticari nedenlerden dolayı. AYT ve istanbuldan kaşkan Tel Aviv uçuşları full yapılıyor neredeyse. Hangi şirket bunu iptal etmeyi göze alır babacanlar??
  • Oraya tam inmekte olan bir uçakları son anda şirket tarafından döndürülüp Sabiha Gökçen e döndürüldü. Eğer amaç para olsaydı kendi şartlarını o kadar zorlayıp o uçağa ulaşıp buraya çavirmezlerdi. Yasaklarımı çiğnemişler,yani yasak varken mi uçulmuş.?Hayır. Sen pazarda limon satarken yağmur yağıyor diye tezgahını toplar mısın? Çok amatörce bazı yorumlar. Boykot etmekmiş falan filan..Kardeşim şimdi boykot edeceksin 3 gün sonra tekrar başlayacaksın. Sen dua et onlar seni boykot etmesin. Akşam da 785 sefer sayılı uçağı oraya inişte son anda dönmüş...neden..sivil havacılık yasakladığı için,ne zaman? Uçakları havadayken. Yapılan işlem olması gerektiği gibi. Sizler bu talimatı tam inmesine az bir mesafe kala döndürebilen bir şirketi gereksiz karalıyorsunuz. Bu şirket ticari amaçlı kurulan bir şirket,hayır amaçlı değil. Thy hükümetin varsa kararı onun aynası olarak uygulama yapabilir ki onlardan kimse bahsetmiyor. Onların da uçağı aynı zamanda havadan döndürülmüş. Aradaki fark ne anlamadım
  • Sivil havacılık yada kendi develetimiz ve yahut İsrail uçuşları durdurmasını istemiştir. Yoksa Pegasus para dısında hiçbirşeyle ilgilenmez. Şimdi Pegasus yönetim kurulundan birileri savunmaya geçer. "ne alakası var der" içinde haşareli olan ucakla uçuş güvenligini ve yolcu hayatını riske atıp ucagı ucrdugunuz günleri hatırlatırım bende. İşte ucagına bindiginiz şirketi iyi bilin sayın misafirlerimiz.. Ali sabancının cebi dolsun size bişey olmaz.
  • Onurairde AYT-TLV uçuşu için aynı saate iki uçağında motor çalıştırma istedikten sonra uçuşun yasak olduğu bilgisi Onurair'e iletilmiş, uçuşlar yolcular indirilerek iptal edilmiştir. Çocuk oyuncağı değil bu iş her şirkette olduğu gibi Onurair de TLV uçuşlarını iptal etmiştir.Kimse kafasına göre uçuş yapamaz prosedür neyse onu uygulamak zorundadır.
  • Corendon'da iptal etti. Bilginize.
  • Lütfen mümkün olmasın zaten... ticari kaygı nereye kadar? Ille birimize zarar mı gelsin? ??
  • Onur aire bişey olmaz. Tam gaz devam uçuşlara. Bizim uçaklarda flare koruma sistemi var birader. Roket gelince sistemi aktif ediyoruz roketi başka yöne gönderip infilak ettiryor. Bide awacs uçakları ile ortak çalışıyoruz. Önceden bilgilendirme yapılıyor bize. Zaten bide yolcuya ve uçuş ekibine bir olay olduğunda tazminat verme gibi bir sıkıntısı olmadığı için o yüzden çok daha rahat. Hadi bakalım. No Pain No Game. Aç abi full thrust. Bağla 35 bine uçağı......(YAZIK!!!)
  • Biz onlar için yas ilan ettik bize dokunmazlar.Yoksa sabrımızı test etmesinler haaaaa

Bugün İstanbul'dan Tel Aviv'e uçuşlarını gerçekleştiren Pegasus Havayolları yarın sabah saat 09.00'da yapacağı uçuşa ilişkin henüz bir açıklama yapmadı. Ancak Pegasus Havayolları yarın sabah yapacağı Antalya-Tel Aviv uçuşunu iptal etti.

PC6644 sefer sayılı sabah saat 05.50'deki Pegasus uçuşunun iptal edildiği açıklandı.

Bu arada Türk tescilli uçakların Tel Aviv'e uçmalarına izin verilmezken bu gece Corendon Havayolları'nın 00.30 ve sabah 08.15'te yapacağı uçuşların da yapılmasının mümkün gözükmediği kaydedildi.

Airporthaber.com

 

PEGASUS DA UÇMUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yasaklanmalı ~ 10 yıl önce
Ticari kaygılar ve diğer sebeler yüzünden bu yasak olmasa idi şunu çok ve çok iyi bilin ki TC kuyruklu hiçbir uçak kesmezdi uçuşu oraya. Arakadaş, yıllardır işin içindeyiz, Türk sivil havacılığı aynı şeyi yıllar önce Afganistan ve benzeri ülkeler için de söyledi ama net bir yasak getirmedi. Güvenli bölgeler değil, uçmayın dedi. Ama ne oldu. Bütün şirketler hala uçmaya devam etti. Şimdi yasak var diye kimse uçamıyor. Yasak kalksın uçar yine herkes. Bu tamamen ticari nedenlerden dolayı. AYT ve istanbuldan kaşkan Tel Aviv uçuşları full yapılıyor neredeyse. Hangi şirket bunu iptal etmeyi göze alır babacanlar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Oraya tam inmekte olan bir uçakları son anda şirket tarafından döndürülüp Sabiha Gökçen e döndürüldü. Eğer amaç para olsaydı kendi şartlarını o kadar zorlayıp o uçağa ulaşıp buraya çavirmezlerdi. Yasaklarımı çiğnemişler,yani yasak varken mi uçulmuş.?Hayır. Sen pazarda limon satarken yağmur yağıyor diye tezgahını toplar mısın? Çok amatörce bazı yorumlar. Boykot etmekmiş falan filan..Kardeşim şimdi boykot edeceksin 3 gün sonra tekrar başlayacaksın. Sen dua et onlar seni boykot etmesin. Akşam da 785 sefer sayılı uçağı oraya inişte son anda dönmüş...neden..sivil havacılık yasakladığı için,ne zaman? Uçakları havadayken. Yapılan işlem olması gerektiği gibi. Sizler bu talimatı tam inmesine az bir mesafe kala döndürebilen bir şirketi gereksiz karalıyorsunuz. Bu şirket ticari amaçlı kurulan bir şirket,hayır amaçlı değil. Thy hükümetin varsa kararı onun aynası olarak uygulama yapabilir ki onlardan kimse bahsetmiyor. Onların da uçağı aynı zamanda havadan döndürülmüş. Aradaki fark ne anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski Pgs F/O ~ 10 yıl önce
Sivil havacılık yada kendi develetimiz ve yahut İsrail uçuşları durdurmasını istemiştir. Yoksa Pegasus para dısında hiçbirşeyle ilgilenmez. Şimdi Pegasus yönetim kurulundan birileri savunmaya geçer. "ne alakası var der" içinde haşareli olan ucakla uçuş güvenligini ve yolcu hayatını riske atıp ucagı ucrdugunuz günleri hatırlatırım bende. İşte ucagına bindiginiz şirketi iyi bilin sayın misafirlerimiz.. Ali sabancının cebi dolsun size bişey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onuraire ~ 10 yıl önce
Onurairde AYT-TLV uçuşu için aynı saate iki uçağında motor çalıştırma istedikten sonra uçuşun yasak olduğu bilgisi Onurair'e iletilmiş, uçuşlar yolcular indirilerek iptal edilmiştir. Çocuk oyuncağı değil bu iş her şirkette olduğu gibi Onurair de TLV uçuşlarını iptal etmiştir.Kimse kafasına göre uçuş yapamaz prosedür neyse onu uygulamak zorundadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 10 yıl önce
Corendon'da iptal etti. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 10 yıl önce
Lütfen mümkün olmasın zaten... ticari kaygı nereye kadar? Ille birimize zarar mı gelsin? ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Air ~ 10 yıl önce
Onur aire bişey olmaz. Tam gaz devam uçuşlara. Bizim uçaklarda flare koruma sistemi var birader. Roket gelince sistemi aktif ediyoruz roketi başka yöne gönderip infilak ettiryor. Bide awacs uçakları ile ortak çalışıyoruz. Önceden bilgilendirme yapılıyor bize. Zaten bide yolcuya ve uçuş ekibine bir olay olduğunda tazminat verme gibi bir sıkıntısı olmadığı için o yüzden çok daha rahat. Hadi bakalım. No Pain No Game. Aç abi full thrust. Bağla 35 bine uçağı......(YAZIK!!!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biz onlar için yas ilan ettik bize dokunmazlar.Yoksa sabrımızı test etmesinler haaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahaha ~ 10 yıl önce
bu iyiydi, çok pis kınarız yoksa değil mi!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000