16 Mayıs 2016, Pazartesi 12:28:24

Pegasus da rakamları açıkladı

Pegasus Hava Yolları, yılın ilk 4 ayına yönelik trafik rakamlarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı.
  • Oncelikle uscisine verdigi sozleri tutsunlar calisnlar sayesinde oluyor hersey ne kadar ekmek o kadar kofte
  • Eğer buraya olumsuz yorum yazan bir havacılık firmasında ya da havacılığın her hangi bir dalında çalışıyorsa yazık. Değil Pegasus hangi firma olursa olsun büyüme içinde bulunduğun sektörde de büyüme demektir. SKY kapandı sektör olarak bedel ödedik. Burada kim SKY kapandı ben fayda gördüm diyebilir. Tek bir kişi var mı? Thy, Pgs büyüdü sektör canlandı. Eğer bu ülke vatandaşıysan elindeki değere sahip çıkman gerekir. Konu Ali,Veli veya Maria değil. Konu marka. Pegasus kapansa elinoğlu kapacak o boşluğu. Yine sen kazanmayacaksın.
  • İşi bilen arkadaşlara bir sorum var, eğer yanıtlarsanız çok memnun olucam. Bu sene başında Sivil Havacılık Sabiha Gökçen için yeni slot vermeyi durdurdu diye bir karar vardı. bunun anlamı mevcut trafik fazla firmalar yeni hat açamayacaklar busene bu hatlarla idare edin mi oluyor?
  • Kış dönemi Ordu Giresun'a Cuma-Pazar ve Pazartesi günleri günlük 3'er sefer düzenleyen Pegasus'un yaz dönemi sefer sayılarını arttırması beklenirken neden düşürdü anlamadık.Günde 2 frekans uçan pegasus Salı akşamı Ordu'dan dönüş ve Çarşamba günü İstanbul'dan gidişitekrar açmalı. Özellikle Temmuz-Ağustos ve Eylül ayında pegasus Ordu Giresun'a her gün en az üç uçmalı...Bu üç ay iki il için çok önemli.Gurbetcinin memleketlerine geliş didiş dönemi...
  • peki bu kadar iyi gidiyorsa kuculme planları neden gündem de??
  • Süpersin pegasus evet çekemeyenler düşünsün durmak yok yola devam..yolcu artışı %15.60daha çeyrek oldu mayıs ayındayız ve taşıdığın yolcu 7.20 milyon yolcu...başarılar pegasus....
  • Tebrikler Pegasus, gun gectikce degerlerine deger katmaya devam
  • her kafadan bir ses ... yeter artık bırakın saçma sapan yorumlar hatta bilgisizce yorumlar yapmayı sizlere kötü yorum yapın pegasusu karalayın diye paramı veriyorlar çok merak etmiyor değilim artık. uzun lafın kısası MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR TAŞLANSADA MEYVEYİ DAHA ÇOK VERECEKTİR BUDA BÖYLE BİLİNSİN!!! Burda yararlı bişeyler okumak istiyoruz artık mesela devletin 2 ci 3 cü pist çalışması gibi SABİHA GÖKÇEN E Kİ SLOTLARIMIZ VE TRAFİK ARTIK YILDIRMA POLİTİKANIZDAN ÇIKSIN ÇÜNKÜ HİÇBİR FAYDASI YOK GÖRÜN ARTIK BUNU PEGASUS HEP VAR OLUCAK BİTİREMİCEKSİNİZ!!!
  • Doluluklar cok dusmus, daha fazla dayanamazlar...
  • 15 mayısa kadar bilet alana şu kadar indirim filan diye reklam yaptılar. Biz de siteye girip baktık. Fiyatlar havalara uçmuş vaziyette. Her zamankinden pahalı. THY'den bile daha pahalıydı. Kampanyaya bakmak için harcadığım zamana acıdım.

Pegasus Hava Yolları, yılın ilk 4 ayına yönelik trafik rakamlarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Pegasus, 2016’nın Ocak - Nisan döneminde taşıdığı toplam misafir sayısını geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 15,6 artırarak 7,20 milyona yükseltti. 2016 yılının ilk 4 ayında uçuşlarını yüzde 18,6 oranında artırdı.

Pegasus, yılın 4 ayında iç hatlarda 4,70, dış hatlarda ise 2,50 milyon misafir taşıdı. Aynı dönemde iç hat pazar payını bir önceki yıla göre yüzde 28’den yüzde 29,8’e, dış hat pazar payını ise yüzde 11,9’dan yüzde 12,8’e, toplam pazar payını yüzde 21,6’dan yüzde 23,5’e çıkardı. Pegasus, ortalama uçak kullanımını yüzde 3,9 artırarak günde 12 blok saate çıkardı.

Pegasus Hava Yolları, 2016 yılında uçuş yaptığı noktalara yurt dışında Ürdün’ün başkenti Amman’ı ve Azerbaycan’da Gabala’yı ekleyerek, uçuş ağını yurt içinde 33, yurt dışında 70 olmak üzere 41 ülkede toplam 103 noktaya çıkarmıştı.

Pegasus da rakamları açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

apron ~ 8 yıl önce
Oncelikle uscisine verdigi sozleri tutsunlar calisnlar sayesinde oluyor hersey ne kadar ekmek o kadar kofte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes ~ 8 yıl önce
Eğer buraya olumsuz yorum yazan bir havacılık firmasında ya da havacılığın her hangi bir dalında çalışıyorsa yazık. Değil Pegasus hangi firma olursa olsun büyüme içinde bulunduğun sektörde de büyüme demektir. SKY kapandı sektör olarak bedel ödedik. Burada kim SKY kapandı ben fayda gördüm diyebilir. Tek bir kişi var mı? Thy, Pgs büyüdü sektör canlandı. Eğer bu ülke vatandaşıysan elindeki değere sahip çıkman gerekir. Konu Ali,Veli veya Maria değil. Konu marka. Pegasus kapansa elinoğlu kapacak o boşluğu. Yine sen kazanmayacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ağzınıza sağlık pes ~ 8 yıl önce
gerçekten öyle fakat thy yöneticileri birlik olmayı bilmiyor çok benzer bir politika anlayışı evet ama napalım devlet sonuçta elimizden sadece oy atmak geliyor onada kataküllükler ama yinelemek isterim bende HEPİMİZ KARDEŞİZ HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ AYNI İŞİ YAPIYORUZ BİRLİK OLALIM DÜŞMAN DEĞİL.
Eray35 ~ 8 yıl önce
İşi bilen arkadaşlara bir sorum var, eğer yanıtlarsanız çok memnun olucam. Bu sene başında Sivil Havacılık Sabiha Gökçen için yeni slot vermeyi durdurdu diye bir karar vardı. bunun anlamı mevcut trafik fazla firmalar yeni hat açamayacaklar busene bu hatlarla idare edin mi oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yh ~ 8 yıl önce
Aynen öyle
... ~ 8 yıl önce
tahminimce bu sadece özel firmalara uygulabanacak bir kısıtlama, THY'ye bütün kapılar açık ;)
TK ~ 8 yıl önce
TK alamadığı için haliyle diğerlerine de vermedi arkadaşlar
onur ~ 8 yıl önce
hayr. siz pgseliler idare edin demek.
ORDU-GİRESUN ~ 8 yıl önce
Kış dönemi Ordu Giresun'a Cuma-Pazar ve Pazartesi günleri günlük 3'er sefer düzenleyen Pegasus'un yaz dönemi sefer sayılarını arttırması beklenirken neden düşürdü anlamadık.Günde 2 frekans uçan pegasus Salı akşamı Ordu'dan dönüş ve Çarşamba günü İstanbul'dan gidişitekrar açmalı. Özellikle Temmuz-Ağustos ve Eylül ayında pegasus Ordu Giresun'a her gün en az üç uçmalı...Bu üç ay iki il için çok önemli.Gurbetcinin memleketlerine geliş didiş dönemi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgt spor ~ 8 yıl önce
peki bu kadar iyi gidiyorsa kuculme planları neden gündem de??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 8 yıl önce
Sabiha gökcenin kapasitesi yetersiz.Bu nedenle mecburiyetten sefer arttıramıyorlar.Hani millet bağırıyorya niye ucak rötar yapıyor diye.Onun sebebi.
Boeing.737.ng ~ 8 yıl önce
Süpersin pegasus evet çekemeyenler düşünsün durmak yok yola devam..yolcu artışı %15.60daha çeyrek oldu mayıs ayındayız ve taşıdığın yolcu 7.20 milyon yolcu...başarılar pegasus....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyü ~ 8 yıl önce
Tebrikler Pegasus, gun gectikce degerlerine deger katmaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah aşkına ~ 8 yıl önce
her kafadan bir ses ... yeter artık bırakın saçma sapan yorumlar hatta bilgisizce yorumlar yapmayı sizlere kötü yorum yapın pegasusu karalayın diye paramı veriyorlar çok merak etmiyor değilim artık. uzun lafın kısası MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR TAŞLANSADA MEYVEYİ DAHA ÇOK VERECEKTİR BUDA BÖYLE BİLİNSİN!!! Burda yararlı bişeyler okumak istiyoruz artık mesela devletin 2 ci 3 cü pist çalışması gibi SABİHA GÖKÇEN E Kİ SLOTLARIMIZ VE TRAFİK ARTIK YILDIRMA POLİTİKANIZDAN ÇIKSIN ÇÜNKÜ HİÇBİR FAYDASI YOK GÖRÜN ARTIK BUNU PEGASUS HEP VAR OLUCAK BİTİREMİCEKSİNİZ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Doluluklar cok dusmus, daha fazla dayanamazlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 8 yıl önce
Matematik dersine beden eğitimi öğretmeni girmiş biri daha işte...
Kampanya foss ~ 8 yıl önce
15 mayısa kadar bilet alana şu kadar indirim filan diye reklam yaptılar. Biz de siteye girip baktık. Fiyatlar havalara uçmuş vaziyette. Her zamankinden pahalı. THY'den bile daha pahalıydı. Kampanyaya bakmak için harcadığım zamana acıdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengo ~ 8 yıl önce
Onun anlamı şu, millet çoktan biletleri kapmış, siz geç kalmışsınız, yani kampanya foss falan değil tam tersi uçmuş gitmiş, bu kadar basit...
Alakası yok ~ 8 yıl önce
Bunun gerçek anlamı şu: O dedikleri fiyattan koltuk ya hiç yok, ya da göstermelik 1-2 tane var, ondan sonrası kazık. 2. anlamı da şu: sen bir trolsün.
Kampanyally foss ~ 8 yıl önce
Kandırmaca var. Bu kadar basit.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000