30 Aralık 2015, Çarşamba 10:48:20

Pegasus da iptal etti

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'u etkisi altına alması beklenen kar yağışı nedeniyle 142 seferini iptal etmesinin ardından Pegasus da bazı seferlerini iptal etme kararı aldı.
  • Ben ayhan duyduğuma göre 4aydakşbazı uçuşlar iptal olmuş bize neden bize bildirilmesi anlayamadım
  • Sn.duyarsız pegasus yetkilileri bakalım beni duyacakmısınız. Bugün (02.01.2016) saat 07.50 de edremit ten istanbula kalkması gereken uçak neden iptal oldu Aynı saatte bora jet saw dan kalkıp edo ya iniyor ve tekrar istanbula dönüyor.ben ise kamil koç ile yollardayım.aynı saatlerde saw dan türkiyenin birçok yerine uçağınınız kalktı.edremite gelecek uçağı yeterli yolcu olmadığı için kaldırmadınız ve edremit te bekleyen yolcuları da sabiha gökçendeki buzlanma nedeniyle sefer iptal oldu yalanlyıla kandırdınız.iki kişilik dönüş biletim olan 54 tl y isadaka verir gibii kredi kartı hesabıma yatıratıracağınızı söylediniz. Benim otobüs biletim 130 tl dönüş uçak biletim ise 77 tl dir.toplam 207 tl yi hesabıma iade etmenizi istiyorum Aksi takdirde bütün internet site lerinde yazacağım ve maddi -manevi tazminat davası açacağım. Rezervasyon no:VZB792 PC 207.
  • canıııım kaç yaşında çocuk??
  • 18 35 de kalkıyor da 21 de neden kalkmyor neden o saat iptal edilmyor da bu ediliyor farkı ne yani. Ariyorum telefon da açılmıyor tukureyim yapacağınız ise
  • Koy otobusu mubarek arkadas pegasus ıptal etmez
  • Koy otobusu mubarek arkadas pegasus ıptal etmez
  • Yarın Pegasus 16:45 uçağı iptal olmusum dur acaba ordu giresundan istanbul sabiha gokcen yolcusuyum
  • Bugün kaç kere aradım iptal varmı diye yok dediniz uçuş yapılacak dediniz.Çocuğum hava limanında mağdur kaldı. Önceden haber verseydiniz çocuk saat öğlen 3 ten beri ucak bekliyor ..Allah sizi bildiği gibi yapsın ..Telefonları bile acmiyorsunuz bilgi verin bari...
  • 4143 nolu seferde iptal var mi
  • Orginin zaten karadeniz ruzgar yonune ters yapilmis pisti nedeni ile kötü havalarda iptaller yasayacagi biliniyordu. Saw daki durumla birlesince zorlamaya gerek yok.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'u etkisi altına alması beklenen kar yağışı nedeniyle 142 seferini iptal etmesinin ardından Pegasus da bazı seferlerini iptal etme kararı aldı.

İnternet sitesi üzerinden bir bilgilendirmede bulunan Pegasus iptal ettiği seferleri açıkladı.

Yapılan açıklamada:

30 Aralık 2015’te Türkiye genelinde başlayan yoğun kar yağışının yarattığı meteorolojik engeller nedeniyle İstanbul Sabiha Gökçen iniş ve kalkışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir.

Uçuşu olan misafirlerimizin havalimanına hareket etmeden önce son durumu web sitemiz flypgs.com üzerinden takip etmelerini önemle rica ederiz. İptal edilen seferlere bileti olan misafirlerimiz, bilet değişikliklerini ücretsiz çağrı merkezimizden yapabilirler. (0850 250 67 02)

30 Aralık 2015 Çarşamba günü hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen seferlerimiz aşağıdaki gibidir;

Uçuş numarası  Nereden-Nereye

PC4140  İstanbul Sabiha Gökçen-Antalya
PC4141  Antalya-İstanbul Sabiha Gökçen
PC4100  İstanbul Sabiha Gökçen-Ankara Esenboğa
PC4101  Ankara Esenboğa-İstanbul Sabiha Gökçen
PC5730  İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir Adnan Menderes
PC5731  İzmir Adnan Menderes-İstanbul Sabiha Gökçen
PC4490  İstanbul Sabiha Gökçen - Van
PC4491  Van - İstanbul Sabiha Gökçen
PC242    İstanbul Sabiha Gökçen - Ordu/Giresun
PC243    Ordu/Giresun - İstanbul Sabiha Gökçen

Pegasus da iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Merhaba ~ 8 yıl önce
Ben ayhan duyduğuma göre 4aydakşbazı uçuşlar iptal olmuş bize neden bize bildirilmesi anlayamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacit aykut ~ 8 yıl önce
Sn.duyarsız pegasus yetkilileri bakalım beni duyacakmısınız. Bugün (02.01.2016) saat 07.50 de edremit ten istanbula kalkması gereken uçak neden iptal oldu Aynı saatte bora jet saw dan kalkıp edo ya iniyor ve tekrar istanbula dönüyor.ben ise kamil koç ile yollardayım.aynı saatlerde saw dan türkiyenin birçok yerine uçağınınız kalktı.edremite gelecek uçağı yeterli yolcu olmadığı için kaldırmadınız ve edremit te bekleyen yolcuları da sabiha gökçendeki buzlanma nedeniyle sefer iptal oldu yalanlyıla kandırdınız.iki kişilik dönüş biletim olan 54 tl y isadaka verir gibii kredi kartı hesabıma yatıratıracağınızı söylediniz. Benim otobüs biletim 130 tl dönüş uçak biletim ise 77 tl dir.toplam 207 tl yi hesabıma iade etmenizi istiyorum Aksi takdirde bütün internet site lerinde yazacağım ve maddi -manevi tazminat davası açacağım. Rezervasyon no:VZB792 PC 207.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdura cevap ~ 8 yıl önce
canıııım kaç yaşında çocuk??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
182 nolu konya iptal ~ 8 yıl önce
18 35 de kalkıyor da 21 de neden kalkmyor neden o saat iptal edilmyor da bu ediliyor farkı ne yani. Ariyorum telefon da açılmıyor tukureyim yapacağınız ise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwettty ~ 8 yıl önce
Koy otobusu mubarek arkadas pegasus ıptal etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwettty ~ 8 yıl önce
Koy otobusu mubarek arkadas pegasus ıptal etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dream ~ 8 yıl önce
Yarın Pegasus 16:45 uçağı iptal olmusum dur acaba ordu giresundan istanbul sabiha gokcen yolcusuyum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magdur ~ 8 yıl önce
Bugün kaç kere aradım iptal varmı diye yok dediniz uçuş yapılacak dediniz.Çocuğum hava limanında mağdur kaldı. Önceden haber verseydiniz çocuk saat öğlen 3 ten beri ucak bekliyor ..Allah sizi bildiği gibi yapsın ..Telefonları bile acmiyorsunuz bilgi verin bari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tolga ~ 8 yıl önce
4143 nolu seferde iptal var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orgi ~ 8 yıl önce
Orginin zaten karadeniz ruzgar yonune ters yapilmis pisti nedeni ile kötü havalarda iptaller yasayacagi biliniyordu. Saw daki durumla birlesince zorlamaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000