01 Eylül 2010, Çarşamba 08:41:05

PEGASUS BUGÜN BEYRUTA UÇACAK

Pegasus Havayolları, bugünden itibaren İstanbul- Beyrut arasında tarifeli uçuşlara başlıyor. Haftada 6 gün karşılıklı gerçekleştirilecek seferlerde en ucuz bilet fiyatı vergiler dahil tek yön 99.99 dolar.
  • Hayirli olsun Beyrutlular rotar neymis gorecekler. Ayrica MEA ve THY arasinda Pegasus pek is yapamaz.THY Beyruttan transit yolcu getiriyor. Beyruta para harcamaya giden Turk yolcu parali Arap yolcu da da zaten Ali Amca ile ucmaz.Ayrica MEA Avrupaya bazi sehirlere direkt ucuyor. Beyrutlular Pegasusu ne yapsin yanlis secim yapmis Ali Amca.Sadece uzun tatillerde is yapabilir o da digerleri once dolar sonra Pegasus. Zaten kafadan SAW a uctugu icin kaybediyor.Orada Tur iscisi de yok.Yur disi rotalara bakin hep gurbetci iscilere yonelik.
  • gercek fiyatlar yaziyor. butun ucagi 100 dolardan satamazsin zaten kadmeeli artar bu da normaldir. arti bi çay bi kahve bi kek verenler 1 euro değil 100 euro pahaliya satiyor bileti , sen ver 100 euro fazladan sana iskender kebap getirir pegasus :)))
  • Ali abi isterse dünyada 1000 noktaya uçsun. Ona itiraz eden yok zaten :) Kalileti uçsun adam akıllı uçsun, reklamları aldatıcı yapmasın. Hiç bir zaman gerçek fiyat açıklamıyorlar. İnsanları kandırıyorlar ! İnsanların zaaflarından faydalanıyorlar. 1 euro pahalı uçsun ama taşıdıgı yolcuya güleryüz göstersin çay kahve ikram etsin. Bi su versin. Suyu 3 TL ye satmasın . . .
  • Özel sektör, her zaman girişimci olacak nerede potansiyel yolcu var oraya sefer koyacak hodri meydan deyip yeni yerlere uçacak sabancı akıllı adamdır Ali bey zekidir işini bilir..Beyrut potansiyeli olan bir şehir hem ticari hem de turistik amaçlı.. Vize de yok daha ne olsun.. Hayırlı uçuşlar..
  • 4 ekimde sivas başlıyor
  • Tek yön 100 usd demiş ama siz dönüşe bakın ne kadar pahalı :) Her zaman ki aldatıcı bir reklam ! Ali abi bi temiz orası kalmıştı bulaşmadığın. Bari Beyrutu rahat bıraksaydın garibanları :))
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Beyrut'a seferler Cumartesi dışında her gün, Beyrut'tan ise Pazar dışında her gün karşılıklı olarak yapılacak. 189 koltuklu Boeing 737-800 tipi uçakların kullanılacağı uçuşlar 1 saat 45 dakika sürecek.

İç hatlardan sonra dış hat pazarında da hızla büyüyen Pegasus, Beyrut ile birlikte yurt dışında 23 kenti İstanbul'a tarifeli olarak bağlıyor. Yurt dışından gelen yolcular İstanbul üzerinden iç hatlarda farklı noktalara aktarma yaparak ulaşabiliyor. Havayolu 1 Ekim'den itibaren Sofya seferlerine başlayacak. Sabiha Gökçen-Sofya seferleri tek yön vergiler dahil 35 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

(Hürriyet)
PEGASUS BUGÜN BEYRUTA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hayirli olsun Beyrutlular rotar neymis gorecekler. Ayrica MEA ve THY arasinda Pegasus pek is yapamaz.THY Beyruttan transit yolcu getiriyor. Beyruta para harcamaya giden Turk yolcu parali Arap yolcu da da zaten Ali Amca ile ucmaz.Ayrica MEA Avrupaya bazi sehirlere direkt ucuyor. Beyrutlular Pegasusu ne yapsin yanlis secim yapmis Ali Amca.Sadece uzun tatillerde is yapabilir o da digerleri once dolar sonra Pegasus. Zaten kafadan SAW a uctugu icin kaybediyor.Orada Tur iscisi de yok.Yur disi rotalara bakin hep gurbetci iscilere yonelik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gercek fiyatlar yaziyor. butun ucagi 100 dolardan satamazsin zaten kadmeeli artar bu da normaldir. arti bi çay bi kahve bi kek verenler 1 euro değil 100 euro pahaliya satiyor bileti , sen ver 100 euro fazladan sana iskender kebap getirir pegasus :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali abi isterse dünyada 1000 noktaya uçsun. Ona itiraz eden yok zaten :) Kalileti uçsun adam akıllı uçsun, reklamları aldatıcı yapmasın. Hiç bir zaman gerçek fiyat açıklamıyorlar. İnsanları kandırıyorlar ! İnsanların zaaflarından faydalanıyorlar. 1 euro pahalı uçsun ama taşıdıgı yolcuya güleryüz göstersin çay kahve ikram etsin. Bi su versin. Suyu 3 TL ye satmasın . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Özel sektör, her zaman girişimci olacak nerede potansiyel yolcu var oraya sefer koyacak hodri meydan deyip yeni yerlere uçacak sabancı akıllı adamdır Ali bey zekidir işini bilir..Beyrut potansiyeli olan bir şehir hem ticari hem de turistik amaçlı.. Vize de yok daha ne olsun.. Hayırlı uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
4 ekimde sivas başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tek yön 100 usd demiş ama siz dönüşe bakın ne kadar pahalı :) Her zaman ki aldatıcı bir reklam ! Ali abi bi temiz orası kalmıştı bulaşmadığın. Bari Beyrutu rahat bıraksaydın garibanları :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000