20 Ağustos 2015, Perşembe 17:00:12

Pegasus, borsada başa sardı!

26 Nisan 2013 tarihinden itibaren borsada işlem görmeye başlayan Pegasus Havayolları, son aylarda borsada adeta dip yaptı.
  • Boşu boşuna adam çıkıp bunların hesabını verecekler demedi. Paralelciler sizi, meze kültürünüz olmadığından bilmezsiniz tabi, İntikam Soğuk yenir.
  • Böyle kalitesiz şirkete kimse yatırım yaomak istemiyor çok net
  • Pegasus hesabını tekrar yapmalı.Karşısında Thy gibi bir dev var.peki ne yapmalı 1- uçuş ekibine sahip çıkmak için plitikasını değiştirmeli. 2-tenik ekibini güçlendirmeli flo yaşlanıyor 3- havayolu olduğunu unutmadan yatırımlarını gözden geçirmeli.şuandaki strateji doğru değil. 4-yönetimi gözden geçirmeli. Kısacası pegasus mevcut durumunu doğru yönetmez ise hesap kitap yapmadan hareket etmesi durumunda hayra alamet son olmaz.Tekrar başa dönecek daha güç durumlar yaşamak istemiyorsa 4 madde hayata geçmeli.aile buyuk falan dinlemez mevcut durum ve rakipler....
  • Son 6 ayda neden Pegasus hakkında kötü haberler. Sizce tesadüf mü yoksa cidden kötü ve personeline değer vermiyor mu? Yazıklar olsun. Sendikacılıkta patladı gitti
  • En azindan THY yolcusuna ve personeline cok iyi davranio. Sabancilar ise ucakda ilacini yutmak icin suy istesen ellerini aciolar sanirim 1-2 euro istiolar.Isterim Pegasus deniz seviyesinin altina dussun.Ali sabanci acaba,hic dusunuyomu bu dunyanin yalan oldugunu? Sakip aga oldu ne goturdu sayin ALI? ALLAH herkese gecinden versin,birgun sende oleceksin arkandan ne diyecekler haberin varmi? Amma sizlerin gozunu toprak bile douyurmaz.
  • Ücretsiz çalıştırma Pegasus sen düştun ve sen ağlıyorsun. Ayağa kalk ve adalete takıl
  • Temmuz ayı başında bilet fiyatlarında eurodan ,dolara dönen finansal yönetim borclanmanın %56 sı dolar olunca kur fıtaylarından asırı derecede etkılenmektedır.Artan malıyetlerde cabası Sırket Base ıstasyonu SAW da resmen koseye sıkısmıs durumda transfer polıtıkası malesef felc olmus durumda !!!
  • Hep dolar yuzunden hep
  • duser tabi nerde o eski pgt irlandali ortakli pgt nerdeeeee
  • Pegasusun 4. Sınıf hava yolu oldugunu anlayan sattı hisselerini. Bu kadar basit. Temennüt vermeyen sabancıya çok bile bu hisseler.

2012 yılının sonunda Airbus’tan 100 uçaklık sipariş verdikten sonra borsaya açılan Pegasus Havayolları, 26 Nisan 2013 tarihinde 18.40 TL’den işlem görmeye başladı.

O tarihten sonra hızlı bir yükselme trendi yakalayan Pegasus Havayolları 2013 yılı Kasım ayında yatırımcısına iki katından fazla kazandırarak 43.50 TL fiyatını buldu.

PGSUS kodu ile işlem gören Pegasus hisseleri, 2015 yılı ile birlikte hızlı bir düşüşe geçti. 2015 yılı Ocak ayında 33 TL civarına gerileyen hisseler, düşüşünü sürdürdü ve arz fiyatına yaklaştı.

Pegasus Havayolları hisseleri bugün itibariyle 18.95 TL fiyatına geriledi.

PEGASUS DÜŞÜYOR, THY YÜKSELİYOR
Pegasus Havayolları’nın aksine bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları hisseleri son dönemde tırmanışa geçti.  2014 yılı Ağustos ayında 6.44 TL olan THY hisseleri, inişli çıkışlı bir seyir gösterse de yükselişini sürdürdü ve 8.51 TL seviyesine yükseldi.

©AirportHaber

Pegasus, borsada başa sardı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

İntikam ~ 9 yıl önce
Boşu boşuna adam çıkıp bunların hesabını verecekler demedi. Paralelciler sizi, meze kültürünüz olmadığından bilmezsiniz tabi, İntikam Soğuk yenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Böyle kalitesiz şirkete kimse yatırım yaomak istemiyor çok net

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesap kitap ~ 9 yıl önce
Pegasus hesabını tekrar yapmalı.Karşısında Thy gibi bir dev var.peki ne yapmalı 1- uçuş ekibine sahip çıkmak için plitikasını değiştirmeli. 2-tenik ekibini güçlendirmeli flo yaşlanıyor 3- havayolu olduğunu unutmadan yatırımlarını gözden geçirmeli.şuandaki strateji doğru değil. 4-yönetimi gözden geçirmeli. Kısacası pegasus mevcut durumunu doğru yönetmez ise hesap kitap yapmadan hareket etmesi durumunda hayra alamet son olmaz.Tekrar başa dönecek daha güç durumlar yaşamak istemiyorsa 4 madde hayata geçmeli.aile buyuk falan dinlemez mevcut durum ve rakipler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 9 yıl önce
Son 6 ayda neden Pegasus hakkında kötü haberler. Sizce tesadüf mü yoksa cidden kötü ve personeline değer vermiyor mu? Yazıklar olsun. Sendikacılıkta patladı gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 9 yıl önce
En azindan THY yolcusuna ve personeline cok iyi davranio. Sabancilar ise ucakda ilacini yutmak icin suy istesen ellerini aciolar sanirim 1-2 euro istiolar.Isterim Pegasus deniz seviyesinin altina dussun.Ali sabanci acaba,hic dusunuyomu bu dunyanin yalan oldugunu? Sakip aga oldu ne goturdu sayin ALI? ALLAH herkese gecinden versin,birgun sende oleceksin arkandan ne diyecekler haberin varmi? Amma sizlerin gozunu toprak bile douyurmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Ücretsiz çalıştırma Pegasus sen düştun ve sen ağlıyorsun. Ayağa kalk ve adalete takıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer İşletme ~ 9 yıl önce
Temmuz ayı başında bilet fiyatlarında eurodan ,dolara dönen finansal yönetim borclanmanın %56 sı dolar olunca kur fıtaylarından asırı derecede etkılenmektedır.Artan malıyetlerde cabası Sırket Base ıstasyonu SAW da resmen koseye sıkısmıs durumda transfer polıtıkası malesef felc olmus durumda !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Hep dolar yuzunden hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ulca ~ 9 yıl önce
duser tabi nerde o eski pgt irlandali ortakli pgt nerdeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pegasusun 4. Sınıf hava yolu oldugunu anlayan sattı hisselerini. Bu kadar basit. Temennüt vermeyen sabancıya çok bile bu hisseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000