07 Ağustos 2012, Salı 14:06:37

PEGASUS BOLOGNA'DA...

Yurt içinde ve yurt dışında toplam 24 ülkeye uçan Pegasus, Bologna uçuşlarının ilkini 2 Ağustos 2012 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen bir tören ile gerçekleştirdi...
  • pegasus ucaklarini denizliye de bekliyoruz
  • pegasus hava yollarinin bologna seferlerinin hayirli olmasini dileriz. ayrica moskova, kiev, barselona, madrid, frankfurt, cenevre, zagrep gibi sehirlerede sefer yapilabilir...
  • ağrıya ne zaman gelıceksınız yaaaaaaaaaaaaa yeter ama heeeeeeeeeeeeee...

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün genişleten Pegasus’un 55. uçuş noktası İtalya’nın büyüleyici şehri Bologna oldu.

Yurt içinde ve yurt dışında toplam 24 ülkeye uçan Pegasus, Bologna uçuşlarının ilkini 2 Ağustos 2012 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen bir tören ile gerçekleştirdi.

Törene Pegasus Hava Yolları ve İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Terminal İşletmecisi (İSG) yöneticileri ve çalışanlar katıldı.

Pegasus Hava Yolları Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyon Müdürü İlknur Aras törende yaptığı konuşmada, “Bologna destinasyonu ile İtalya, Almanya ve Fransa’dan sonra Pegasus Hava Yolları’nın Avrupa’da üç ve daha fazla şehre uçtuğu üçüncü ülke oldu. Pegasus misafirleri İstanbul aktarmalı olarak yurt içinde 17, yurt dışında da 24 noktadan Bologna’ya uçabilecekler. Tarihi mirasının yanı sıra modernliği ile de herkesi büyüleyen Bologna’nın Pegasus Hava Yolları’nın genişleyen ağında misafirlerimiz tarafından yoğun ilgi görecek bir destinasyon olacağına eminiz.” dedi.

Pegasus Hava Yolları’nın, Roma ve Milano’dan sonra üçüncü destinasyonu Bologna’ya her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günü gerçekleşecek uçuşlarının biletleri, 52,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pegasus misafirleri Bologna’dan yurt içinde; Adana,  Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van’a, yurt dışında ise Almatı, Amsterdam, Basel, Berlin, Beyrut, Brüksel, Donetsk, Düsseldorf, Kıbrıs-Ercan, Köln, Krasnodar, Londra-Stansted, Marsilya, Münih, Omsk, Paris-Orly, Priştine, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, St. Etienne-Lyon, Stuttgart, Üsküp, Viyana ve Zürih’e İstanbul bağlantılı olarak seyahat edebilecekler.

Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve  www.flypgs.com internet adresinden ulaşabiliyorlar.

PEGASUS BOLOGNA'DA...

Yorumlar

denizliye de bekleriz ~ 12 yıl önce
pegasus ucaklarini denizliye de bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayirli olsun ~ 12 yıl önce
pegasus hava yollarinin bologna seferlerinin hayirli olmasini dileriz. ayrica moskova, kiev, barselona, madrid, frankfurt, cenevre, zagrep gibi sehirlerede sefer yapilabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ağrıya ucuş istıyorıkkkkkkkkk ~ 12 yıl önce
ağrıya ne zaman gelıceksınız yaaaaaaaaaaaaa yeter ama heeeeeeeeeeeeee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000