05 Eylül 2016, Pazartesi 00:23:04

Pegasus Bologna'da tehlike atlattı

Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Bologna seferini yapan uçağının iniş takımlarında arıza meydana geldi. Uçak piste iniş yaptıktan sonra freni kilitlendi ve lastikleri patladı. İşte detaylar...
  • Pffff anti-skid,bunlar dogal bende PGS ye hic binmem amma bu durumlar her sirkette her ucakda olabilir.
  • geçmiş olsun :(
  • Benim icin pegasus ucus emniyetinde hala 1 numaradir. Tk ve pgsde ucmus birisi olarak soyluyorum bunu. Gecmis olsun ekibe ve yolculara.
  • 31 temmuz2016 izmir /ist seferini yapan pegasus ile ataturk havaalanina oyle bir inis yaptiki ucagi aniden piste birakti sanki cakildik sonra ucak sag sol freni patlamis kamyon gibi savruldu zorlukla hakim olunabildi şikayet icin pegasuz u aradim ilgilenmediler zannedersem aynı pilot bu ucaga rastladi can kaybi olmamasi sevindirici ama yetkililer pilotlar ile ilgilenmeliler saygilarimla
  • Böle kötü yorumlar tamamen karalama kampanyasıdır pegasusu. Birkere pegasus havayolları olmasa kimse uçak nedir uçak seyahati nedir bilmez bile. Bu ucakların kodları TC ile başlıyor bu ucaklar senın ülkenin ucakları biraz daha saygılı biraz daha düzgün yorum yapın. Sabiha gökçen merkezli firma olduğu için tüm gecikmeler. Bilin ki sabiha gökcen havaalnıda türk şirket işletmiyor :)) malezya airport işletiyor. Demek oluyor ki rant davası. Bütün bu gecikmelerin nedeni sabiha gökcen havalanıdr yetersizdir sağlıksız operasyonların nedenir. Artık öğrenin!
  • Yorum yaparken sanki düşman uçağı gibi eleştiriyoruz ..Neticede Türk şirketi neticede zarar görecek TÜRK insanı .. Lütfen dikkatli eleştiri yapalım .. Her hangi bir zarardan ülke olarak etkileniriz .. Darbedeki birlik her şartda olmalı .. Saygılar .
  • Baba parasiyla pilot olmustur kesin.
  • neredeyse 30 dakika da yeni sefere çıkan pegasuslar arada kontrol edilse iyi olur
  • Çok geçmiş olsun.
  • gerçek olmayan bir haber. geçenlerde en kötü havayolu listesidne ilk 10a sokmuşlardı. Karalama kampanyasından başka bir şey değil.

Pegasus Havayolları'nın dün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği Bologna seferinde uçağın iniş takımlarında arıza yaşandı.

Pegasus'Un PC423 sefer sayılı TC-ARP kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

İtalya'nın Bologna kentindeki Guglielmo Marconi Havalimanı'na inişe geçen Pegasus uçağı, havalimanı kulesine iniş takımlarında sorun olduğunu bildirdi. 12 numaralı piste iniş yapan Pegasus uçağında iniş takımlarının freni kilitlendi. Lastikleri patlayan uçak pistin bir metre dışına kaydı. 

Meydana gelen olayda pistte de yaklaşık 300 metreye yakın hasar meydana geldiği öğrenilirken, pistin de notamlandığı belirtildi.

Pegasus Bologna'da tehlike atlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

CcC ~ 8 yıl önce
Pffff anti-skid,bunlar dogal bende PGS ye hic binmem amma bu durumlar her sirkette her ucakda olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AyNa ~ 8 yıl önce
geçmiş olsun :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emniyet ~ 8 yıl önce
Benim icin pegasus ucus emniyetinde hala 1 numaradir. Tk ve pgsde ucmus birisi olarak soyluyorum bunu. Gecmis olsun ekibe ve yolculara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
I Love ~ 8 yıl önce
üzümlü dankek.
feyzullah ~ 8 yıl önce
31 temmuz2016 izmir /ist seferini yapan pegasus ile ataturk havaalanina oyle bir inis yaptiki ucagi aniden piste birakti sanki cakildik sonra ucak sag sol freni patlamis kamyon gibi savruldu zorlukla hakim olunabildi şikayet icin pegasuz u aradim ilgilenmediler zannedersem aynı pilot bu ucaga rastladi can kaybi olmamasi sevindirici ama yetkililer pilotlar ile ilgilenmeliler saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 8 yıl önce
Uzman konuştu :)))
Ceho ~ 8 yıl önce
Cahil olup da farkında olmamak çok acı :(
H ~ 8 yıl önce
Çok biliyorsunuz siz
Geçen ~ 8 yıl önce
Hızlı feribot ile syehat ediyordum kaptan eski maguruslar gibi bi ara gaz verdi sonra bir gaz kesti valla koltuklarda telef olduk. Yav şu kaptanlara debriyajı kullanmayı öğretin bence :))))
Yüce rabbim ~ 8 yıl önce
İyiki beni böyle bedevi cahili gibi yaratmamış hamdolsun.
Havacılıkta ne yazık ki çok gerideyiz ~ 8 yıl önce
Her uçuş farklıdır , her iniş , her kalkış farklıdır . 5 dakika önce indiğiniz yada kalktığınız pist farklıdır . Pilotun görevi en güvenli şekilde sizleri a noktasından b noktasına ulaştırmaktır . Her uçuşun bilgisi şirket tarafından kayıt altındadır , anormal bir durum olduğunda yolcu daha uçağı terk etmeden uçak zaten kendi raporunu şirkete iletir . Şirket sizlerden bir şikayet daha şirkete ulaşmadan yanlış giden birşey varsa standart dışı oluşmuş olan bu konu ile ilgili pilotuna soru yöneltir . Sert inmek demek kötü inmek güvensiz inmek değildir . Belki pilotunuz sizin görmediğiniz birşeyden kaçtı , mesela Sabiha Gökçen pist yüzeyindeki tavşan çukuru niteliğindeki hasarlardan ? Belki o çukura girseydiniz lastiğiniz patlıycaktı nereden biliyorsunuz ? Biz Türk halkı olarak eleştirmeyi çok severiz ama eleştirmeden önce biraz düşünelim lütfen ...
Pegasus olmasa hiç biriniz uçak nedir bilmezsiniz ~ 8 yıl önce
Böle kötü yorumlar tamamen karalama kampanyasıdır pegasusu. Birkere pegasus havayolları olmasa kimse uçak nedir uçak seyahati nedir bilmez bile. Bu ucakların kodları TC ile başlıyor bu ucaklar senın ülkenin ucakları biraz daha saygılı biraz daha düzgün yorum yapın. Sabiha gökçen merkezli firma olduğu için tüm gecikmeler. Bilin ki sabiha gökcen havaalnıda türk şirket işletmiyor :)) malezya airport işletiyor. Demek oluyor ki rant davası. Bütün bu gecikmelerin nedeni sabiha gökcen havalanıdr yetersizdir sağlıksız operasyonların nedenir. Artık öğrenin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma Recep ~ 8 yıl önce
Din kardeşiyiz.
neticede ~ 8 yıl önce
Yorum yaparken sanki düşman uçağı gibi eleştiriyoruz ..Neticede Türk şirketi neticede zarar görecek TÜRK insanı .. Lütfen dikkatli eleştiri yapalım .. Her hangi bir zarardan ülke olarak etkileniriz .. Darbedeki birlik her şartda olmalı .. Saygılar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsx ~ 8 yıl önce
Baba parasiyla pilot olmustur kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senden ~ 8 yıl önce
Silahlı kuvvetlerdenmiş. Senin devletin parasıyla asla hayal bile edemeyeceği günlere gelip, ondan snra görevini bırakıp emekleri hç umursamayıp sivile geçip sivilleri beğenmeyelerdenmiş yani
Aslan ~ 8 yıl önce
Fsx te Logitech 3d extreme pro sallamakla olmuyor bu işler.
mis ~ 8 yıl önce
anlaşılan sen baba parasıyla bile olamamışsın
BABAN ~ 8 yıl önce
Senin babanda keşke adam olsaydı da böyle çocuğu olmasaydı.
Sen ne içtin? ~ 8 yıl önce
Silahlı kuvvetlerden gelenler yasal gereklilik neyse onu tamamlayıp gelen arkadaşlardır. Yani senin parayla hiç yapmadığın askerliği en az 12-15 sene yapmış insanlardır. Acaba burada vatanını sevmeyen kim?
sefer araları ~ 8 yıl önce
neredeyse 30 dakika da yeni sefere çıkan pegasuslar arada kontrol edilse iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Çok geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
gerçek olmayan bir haber. geçenlerde en kötü havayolu listesidne ilk 10a sokmuşlardı. Karalama kampanyasından başka bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melike ~ 8 yıl önce
Haber gayette gercek, bu hata yuzundende bir ucak dolusu insan havalimaninda 10 saat bekletildi ve tek bir yetkili bile gelip ne oldugunu anlatmadi...
Nergiz demircan ~ 8 yıl önce
Gercek olmayan bir haber oldugunu nereden biliyorsunuz, kimsenin işi yok karalama yapacak, o havaalaninda 16 saat bekledim bu sorun yüzünden pegasusun bir yetkilisi de herhangi bir aciklama yapmadi. Bu kadar kalitesizlik olmaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000