29 Mayıs 2017, Pazartesi 02:03:05

Pegasus bir uçağını daha filodan çıkarıyor

Geçtiğimiz günlerde birçok uçağını filosundan çıkartan Pegasus Havayolları'nın bir adet Boeing B737-800 tipi uçağını daha filodan çıkardığı öğrenildi.
  • arkadaşlar pegasus yeni nesil neo motor yakıt tasarruflu motorlara sahip uçak filosu oluşturuyor bütün mesele bu
  • Sanırım uçakları satıp otobüs filosu kurcaklar Pegasus Onur'a yapamaz gerçi
  • Bu satışlar hayra alamet mi değil mi bilemedim . yakında satacaklar mi acaba . araplara satılacağı doğru mu ?pegasus da giderse ucuz uçuşlar hayal olur bence . pegasus ikram falan yapmıyor yada zamanında kalkmıyor falan . bunlar neyse de . thy nin fahiş fiyatları ile bir yere ücmdk mümkün değil . pegasus yarattığı rekabetle uygun fiyatla ra uçabiliyoruz .izmir hava alanına da alması ile yeni yerler e izmir den direk uçuşlar bekliyoruz .
  • ben pegasustan son derece memnunum. fiyat performansı çok iyi. okadar yeni uçak alıyorsa eskiyi niye elde tutacak ki? siz anca siyasi yorum yapın. pegasus olmasa thy ile içhatlarda 150 dolardan uçardınız. TL ile değil. ama pegasus iyi rekabet ediyor.
  • 3 Boeing i sat 1 Airbus al 3 uçağın satıs parası bir 0 uçak etmiyor . Pegasus daki gidişat hayra alamet değil .
  • Maliytetten dolayi Almanya Düsseldorf havalimani ofisi kapattilar.Lakin zararin maliyetten degil basarisiz idareciden oldugunu ancak anladilar.Simdide Düsseldorf sehir ofisini kapatiyorlarmis.Müdür görevini yapmis,tüm koltuklari sudan ucuz büyük acentelere beskes cekmis vaziyette,rahat huzurlu bir duyguyla tatile cikmis.
  • TC-NBB ve TC-NBI ile SAW-LYS-SAW uçtum. Filodaki A320Neo'lar bir low-cost havayolu şirketinden beklenmeyecek derecede inanılmaz konforlu.. Umarım zaman içinde tüm filo A20N'e dönüşür. B738'lerin gönderilmesi her açıdan yerinde bir aksiyon gibi görünüyor.
  • YENİ TÜRKİYE İÇİN #EVET !
  • geçen hafta gitti güle güle "IŞIK"
  • Kaç kaldı son olarak

Geçtiğimiz günlerde birçok uçağını filosundan çıkartan Pegasus Havayolları'nın bir adet Boeing B737-800 tipi uçağını daha filodan çıkardığı öğrenildi.

AirportHaber'e gelen bilgilere göre; TC-AAT kuyruk tesciline sahip Boeing 737-800 tipi uçağın İngiltere'ye gönderildiği belirtildi. Uçağın İngiltere'deki East Midlands Havalimanı'na Rus havayolu şirketi Nordwind Havayolları renklerine boyandığı öğrenildi. 

TC-AAT kuyruk tescilli uçak, 2010 yılında Boeing'den fabrika çıkışlı olarak Pegasus filosuna katılmıştı.

©AirportHaber

Pegasus bir uçağını daha filodan çıkarıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

ato ~ 7 yıl önce
arkadaşlar pegasus yeni nesil neo motor yakıt tasarruflu motorlara sahip uçak filosu oluşturuyor bütün mesele bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bılgin ~ 7 yıl önce
Sanırım uçakları satıp otobüs filosu kurcaklar Pegasus Onur'a yapamaz gerçi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu satislar ne demek ~ 7 yıl önce
Bu satışlar hayra alamet mi değil mi bilemedim . yakında satacaklar mi acaba . araplara satılacağı doğru mu ?pegasus da giderse ucuz uçuşlar hayal olur bence . pegasus ikram falan yapmıyor yada zamanında kalkmıyor falan . bunlar neyse de . thy nin fahiş fiyatları ile bir yere ücmdk mümkün değil . pegasus yarattığı rekabetle uygun fiyatla ra uçabiliyoruz .izmir hava alanına da alması ile yeni yerler e izmir den direk uçuşlar bekliyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ancak yorum yapın ~ 7 yıl önce
ben pegasustan son derece memnunum. fiyat performansı çok iyi. okadar yeni uçak alıyorsa eskiyi niye elde tutacak ki? siz anca siyasi yorum yapın. pegasus olmasa thy ile içhatlarda 150 dolardan uçardınız. TL ile değil. ama pegasus iyi rekabet ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lowcostçu ~ 7 yıl önce
arkadaşım eski uçak dediğin 2010 model. 7 yaşındaki uçak yaşlı bir uçak mı?
...... ~ 7 yıl önce
3 Boeing i sat 1 Airbus al 3 uçağın satıs parası bir 0 uçak etmiyor . Pegasus daki gidişat hayra alamet değil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....'a ~ 7 yıl önce
MUTABIK DEĞİLİZ,açıkla
AGT69 ~ 7 yıl önce
Maliytetten dolayi Almanya Düsseldorf havalimani ofisi kapattilar.Lakin zararin maliyetten degil basarisiz idareciden oldugunu ancak anladilar.Simdide Düsseldorf sehir ofisini kapatiyorlarmis.Müdür görevini yapmis,tüm koltuklari sudan ucuz büyük acentelere beskes cekmis vaziyette,rahat huzurlu bir duyguyla tatile cikmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok biliyorsun ~ 7 yıl önce
Sadece Düsseldorf Havalimani kapatilmadi, personel de cikardi, sehir ofisi de kalanlara yayla, kücük bir yere tasinacak. Isini cok Iyi bilen dedigin müdere ise birsey olmaz yeri Saglam Sen dert etme. Peskes cektigi dedigin acentalar ise yaran var demektir. Daha yakin ol kendisine uzak doguya tatile gönder, saunaya götür Sana da yer verir, dert etme.
A20N vs B738 ~ 7 yıl önce
TC-NBB ve TC-NBI ile SAW-LYS-SAW uçtum. Filodaki A320Neo'lar bir low-cost havayolu şirketinden beklenmeyecek derecede inanılmaz konforlu.. Umarım zaman içinde tüm filo A20N'e dönüşür. B738'lerin gönderilmesi her açıdan yerinde bir aksiyon gibi görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 7 yıl önce
Pegasus Filosu A320neo ile degistigi icin gidiyor B737ler..
#EVET ~ 7 yıl önce
YENİ TÜRKİYE İÇİN #EVET !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 7 yıl önce
geçen hafta gitti güle güle "IŞIK"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 7 yıl önce
Kaptanım nedendir bu gidişler, yeni mezun pilotlar olarak endişe duyuyoruz....
Bye bye ~ 7 yıl önce
Kaç kaldı son olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000