20 Ağustos 2009, Perşembe 15:58:49

Pegasus bir reklam alanı daha buldu

Pegasus uçak içinde yeni bir reklam mecrası daha yarattı...
  • İlahi arkadaşım, yorumunu okuyup gülerken az kaldı sandalyeden düşüyordum, çok yaşa sen... Aslında Cin Ali de vaktiyle bunu düşünmüştür de yasal mevzuat izin vermediği için hayata geçirememiştir, yoksa hiç kaçırır mı...
  • hayırlı ramazazanlar. ucuşlarınız hayırlı olsyn. bu uçtuğunuz noktarar arasına kars uçuşlarınızı eklemenizi KARS-ANKARA-İSTANBUL Olarak uçmazınızı ilgilerden istiram ediyoruz
  • yakında pilotlarda kokkpitten reklam yapmaya başlıyacaklar gibi yolculaın canı sıkılmaz
  • bu kadar saçma bir yorum okumayalı çok uzun zaman olmuştu... özlemimi giderdin teşekkür ederim...
  • bence artik pegasus callsigninada reklam alsin .radyoda konusurken ; clear to land 36R sunturk xx beko :) desin .baya reklam olur .bi suru pilot dinlio o radyoyu :DD:D
  • Dünyanin en iyisi dediklerinizde REklamla Dünyanin En Iyileri olmusturlar.Cathay Pacifik,Air France,British Airways,Japan Air Lines,Kingfisher Airlines , saymayla bitmez..ve Reklamlari her yerde var.
  • Dünyanın en iyi markalarına bakın kaç yerde reklamını görüyorsunuz ? Kaliteli hizmet zaten kendi reklamını yapar, abartının lüzumu yok..
  • Pegasus hepinizi nasıl da geriyor. Davul gibi oldunuz. Dikkat edin, Ramazan davulcusu sahurda kafanıza tokmağı indirip sizi patlatmasın. Relax arkadaşlar, relax. Kıskançlık yok.
  • Nedense Pegasus sadece reklam ve para odaklı. Ne yazık ki daha bugüne kadar şöyle yeni hizmet başlattık vs gibi bir haber çıkmadı. Ve yine ne yazık ki her çıkan haberinde sürekli eleştiriliyor. Kendi çalışanları dahil... Acaba Sn Genel Müdür başını ellerinin arasına alıp düşünüyor mu ben nerede hata yaptım diye ?
  • kabin ekiplerinin giydikleri önlüklerin üzerinde ykm reklamı var :)))

Uçuş esnasında yolculara mesafe, hız, sıcaklık ve yerel saat gibi anlık uçuş bilgilerinin aktarılmasını sağlayan görüntü sistemi olan Air Show uygulamasında artık reklam hizmeti de sunuluyor.

Pegasus Havayolları’nın Air Show gösterimi, filosundaki en yeni ve en fazla yolcu kapasitesine sahip olan Boeing 737-800 tipi uçaklarda bulunuyor. Tek seferde 189 yolcu taşıma kapasitesine sahip uçaklar ile ayda ortalama 135 bin yolcu taşınıyor. Air Show sistemi ile Pegasus uçaklarında uçuş bilgilerinin yanı sıra belgesel, haber ve güncel bilgilerden oluşan programlar da yayınlanabiliyor.

Pegasus Havayolları’nın Air Show uygulaması; Adana, Amsterdam, Ankara, Antalya Berlin, Bodrum, Brüksel, Diyarbakır, Dusseldorf, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kopenhag, Köln, Lefkoşa, Londra, Malatya, Münih, Samsun, Stuttgart, Trabzon, Van ve Zürih seferlerinde kullanılan 737-800 tipi uçaklarda bulunuyor.

Pegasus uçakları Air Show dışında; bagaj kapaklarının üst kısmına, servis masalarına, Flying Cafe menüsüne, koltuk ceplerine, biniş kartlarının arka kısmına ve ıslak mendillerin üzerine firmalara reklam verebilme imkanı sunuyor.

Pegasus bir reklam alanı daha buldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
İlahi arkadaşım, yorumunu okuyup gülerken az kaldı sandalyeden düşüyordum, çok yaşa sen... Aslında Cin Ali de vaktiyle bunu düşünmüştür de yasal mevzuat izin vermediği için hayata geçirememiştir, yoksa hiç kaçırır mı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı ramazazanlar. ucuşlarınız hayırlı olsyn. bu uçtuğunuz noktarar arasına kars uçuşlarınızı eklemenizi KARS-ANKARA-İSTANBUL Olarak uçmazınızı ilgilerden istiram ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yakında pilotlarda kokkpitten reklam yapmaya başlıyacaklar gibi yolculaın canı sıkılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kadar saçma bir yorum okumayalı çok uzun zaman olmuştu... özlemimi giderdin teşekkür ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence artik pegasus callsigninada reklam alsin .radyoda konusurken ; clear to land 36R sunturk xx beko :) desin .baya reklam olur .bi suru pilot dinlio o radyoyu :DD:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dünyanin en iyisi dediklerinizde REklamla Dünyanin En Iyileri olmusturlar.Cathay Pacifik,Air France,British Airways,Japan Air Lines,Kingfisher Airlines , saymayla bitmez..ve Reklamlari her yerde var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dünyanın en iyi markalarına bakın kaç yerde reklamını görüyorsunuz ? Kaliteli hizmet zaten kendi reklamını yapar, abartının lüzumu yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus hepinizi nasıl da geriyor. Davul gibi oldunuz. Dikkat edin, Ramazan davulcusu sahurda kafanıza tokmağı indirip sizi patlatmasın. Relax arkadaşlar, relax. Kıskançlık yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nedense Pegasus sadece reklam ve para odaklı. Ne yazık ki daha bugüne kadar şöyle yeni hizmet başlattık vs gibi bir haber çıkmadı. Ve yine ne yazık ki her çıkan haberinde sürekli eleştiriliyor. Kendi çalışanları dahil... Acaba Sn Genel Müdür başını ellerinin arasına alıp düşünüyor mu ben nerede hata yaptım diye ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kabin ekiplerinin giydikleri önlüklerin üzerinde ykm reklamı var :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000