09 Şubat 2016, Salı 12:28:48

Pegasus biletleri ücretsiz değiştirecek

Pegasus HavaYolları, seyahat planları sıkça değişen misafirleri için biletlerini istedikleri yön ve tarihe ceza ödemeden değiştirebilme hakkı sunmaya başladı.
  • Merhaba ben pegasus uyelikten bolbol dan giris yaparak kacan ucagin bilgileri ile ertesi gune tarihi degistirerek fark odemeden bilet degisikligi yaptim. Nasil oldu bilmiyorum ama oldu normalde kacan ucagin ucreti yanar ve degisiklik hakki olmaz diye biliyordum ama oldu halen şaskinim.
  • Bu sorunlarla karsilasmak istemiyorsaniz oncesinde bilgilendirilmek ve ucretsiz destek almak istiyorsaniz biletinizi Tursab uyesi seyahat acentalarindan alin mesela ben atoll turizm kadikoy altiyol'dan aliyorum her seferinde en ucuza bilet sunuyorlar
  • Pegasus Flex almayın. Hiçbir avantajı yok ve daha fazla zararı var. Değişikte bagaj hakkınız iptal ediliyor ve 20kg bagaj için 160TL ödemeniz gerekiyor. Diyelim 100TL bilet aldınız ve değişiklik yapmak istiyorsunuz. Yeni biletin fiyatı 120 TL aradaki farkı 20 TL ödemeniz gerekiyor ve ayrıca 20kg bagaj isterseniz 160 TL daha ek ücret ile toplamda 280 TL ödemiş olacaksınız. Aynı tarihe yeni müşteri olarak baktığınızda bilet fiyatını 80 TL olarak görürseniz şaşırmayın. Pegasus bu şekilde milleti dolandırıyor.
  • Ben şahsen pegasusu takdir ediyorum.3 kez THY'nı Sabiha Gökçen'den resmen kovdu.E THY'nin ortağı Sınexpress'in başına gelene ne demeli.Adamlar 3 sene önce korkup Sabiha Gökçen'den çıkmadımı?Sanki başka İstanbul var gibi
  • Adam gidip düşük sezondan en dip fiyattan bilet alacak. yüksek sezonda ücretsiz bileti değiştirecek(10euro idi yanlış hatırlamıyorsam) aynı klastaki ücret için geçerli bu .
  • Saçmasapan bir haber, sanırsın ki, gönüllerinden koptu biletlere ekstra ücretsiz hak tanıdılar. Halbuki adamlar degiştirme bedeli vs yi sadece önceden tahsile başlamışlar. Birde bu mantıksızlık pgs de hat safaya ulaşmış. Her 1-2 ayda bir zorla parası önceden ödenmiş fakat gıdım gıdım iade ettikleri adınada puan dedikleri, puanlarimi bana bildiriyor sonrada diyorki " bir sonraki yemeginizi bedava yiyebilirsiniz" . Demek istedigi cebinden degil ,puanla öde , nasıl olsa kafan fazla çalışmıyor, bedava yedigini zannet.
  • Super bir haber sagol PEGASUS
  • Pushbackcilere tuvalet beles olcak her zaman
  • Motor calistirmayi sizden ogrencek degiliz
  • pegasus önce türk hava yolları ve anadolujetin iptal etmeyip zamanında indiği havalimanlarına gerekçe göstermeden yollamadığı uçakların hesabını versin.

Pegasus HavaYolları, seyahat planları sıkça değişen misafirleri için biletlerini istedikleri yön ve tarihe ceza ödemeden değiştirebilme hakkı sunmaya başladı. Pegasus’un yeni hizmeti “Pegasus Flex”i biletleme sırasında satın alan misafirler, uçuşlarına iki saat kalana kadar ceza ödemeden biletlerini sınırsız değiştirme hakkına sahip oluyor.

Biletlerini önceden satın alarak en uygun fiyatları yakalamak isteyen ancak seyahat planları sıkça değişen Pegasus misafirlerinin artık endişe etmesine gerek yok. Misafirler, biletlerini alırken Pegasus’un yeni hizmeti “Pegasus Flex”i seçerek, seyahat planlarını değiştirmeleri gerektiğinde biletlerini ceza ödemeden diledikleri yöne ve tarihe dönüştürebilecek.

Pegasus’un yeni sınırsız bilet değiştirme hakkı “Pegasus Flex”e sahip olmak için flypgs.com’dan bilet alırken Pegasus Flex kutusunu işaretlemek yeterli. Yurt içi uçuşlarda 9,99 TL’den yurt dışı uçuşlarda 9,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabilen “Pegasus Flex”, aktarmalı uçuşlarda da geçerli.  Misafirler, “Pegasus Flex” ile yaptıkları değişikliklerde eski uçuşları ile yeni uçuşları arasında fiyat farkı varsa yalnızca bu farkı ödeyerek yeni biletlerini alabilecek ve değişiklikler için ceza veya kesinti ödemeyecek. Bilet alırken “Pegasus Flex” ürününü de satın alan misafirler, biletlerini uçuşlarına iki saat kalana kadar sınırsız değiştirme hakkına sahip olacak.

Pegasus biletleri ücretsiz değiştirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Eda ~ 5 yıl önce
Merhaba ben pegasus uyelikten bolbol dan giris yaparak kacan ucagin bilgileri ile ertesi gune tarihi degistirerek fark odemeden bilet degisikligi yaptim. Nasil oldu bilmiyorum ama oldu normalde kacan ucagin ucreti yanar ve degisiklik hakki olmaz diye biliyordum ama oldu halen şaskinim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet bal ~ 6 yıl önce
Bu sorunlarla karsilasmak istemiyorsaniz oncesinde bilgilendirilmek ve ucretsiz destek almak istiyorsaniz biletinizi Tursab uyesi seyahat acentalarindan alin mesela ben atoll turizm kadikoy altiyol'dan aliyorum her seferinde en ucuza bilet sunuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşkın Ceyhan ~ 7 yıl önce
Pegasus Flex almayın. Hiçbir avantajı yok ve daha fazla zararı var. Değişikte bagaj hakkınız iptal ediliyor ve 20kg bagaj için 160TL ödemeniz gerekiyor. Diyelim 100TL bilet aldınız ve değişiklik yapmak istiyorsunuz. Yeni biletin fiyatı 120 TL aradaki farkı 20 TL ödemeniz gerekiyor ve ayrıca 20kg bagaj isterseniz 160 TL daha ek ücret ile toplamda 280 TL ödemiş olacaksınız. Aynı tarihe yeni müşteri olarak baktığınızda bilet fiyatını 80 TL olarak görürseniz şaşırmayın. Pegasus bu şekilde milleti dolandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Ben şahsen pegasusu takdir ediyorum.3 kez THY'nı Sabiha Gökçen'den resmen kovdu.E THY'nin ortağı Sınexpress'in başına gelene ne demeli.Adamlar 3 sene önce korkup Sabiha Gökçen'den çıkmadımı?Sanki başka İstanbul var gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantıklı olun ~ 8 yıl önce
Adam gidip düşük sezondan en dip fiyattan bilet alacak. yüksek sezonda ücretsiz bileti değiştirecek(10euro idi yanlış hatırlamıyorsam) aynı klastaki ücret için geçerli bu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma ~ 8 yıl önce
Saçmasapan bir haber, sanırsın ki, gönüllerinden koptu biletlere ekstra ücretsiz hak tanıdılar. Halbuki adamlar degiştirme bedeli vs yi sadece önceden tahsile başlamışlar. Birde bu mantıksızlık pgs de hat safaya ulaşmış. Her 1-2 ayda bir zorla parası önceden ödenmiş fakat gıdım gıdım iade ettikleri adınada puan dedikleri, puanlarimi bana bildiriyor sonrada diyorki " bir sonraki yemeginizi bedava yiyebilirsiniz" . Demek istedigi cebinden degil ,puanla öde , nasıl olsa kafan fazla çalışmıyor, bedava yedigini zannet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Super bir haber sagol PEGASUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Pushbackcilere tuvalet beles olcak her zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Motor calistirmayi sizden ogrencek degiliz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 8 yıl önce
pegasus önce türk hava yolları ve anadolujetin iptal etmeyip zamanında indiği havalimanlarına gerekçe göstermeden yollamadığı uçakların hesabını versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba ~ 8 yıl önce
Bekara karı boşamak kolay arkadas. Bilmediğin şeylere yorum yapma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000