31 Temmuz 2012, Salı 10:17:26

PEGASUS BATUM VE LVIV'E UÇUYOR

Pegasus Hava Yolları, Gürcistan’ın sahil şehri Batum’a başlatacağı uçuşlar ve Ukrayna’daki üçüncü uçuş noktası Lviv ile uçuş ağını 57 noktaya genişletiyor.
  • ya pegasus batar lviv'de, ya da lviv batar sayesinde.
  • Birazda personele ucret odensin, tl maas mi var havacilikta. Kaptana ver digerleri calismiyor sanki kimseye zam yok.
  • KIRGIZİSTAN dan UÇUŞLARI NEDEN BAŞARAMADINIZ ?
  • iyi zararlar pegasus. lviv'de batarsınız.
  • Pegasus´u tebrik ederim.
  • güzelmiş

Pegasus, yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Ekim ayından itibaren başlayacak yeni uçuş noktaları: Gürcistan’ın Karadeniz sahilindeki gözde şehri Batum ile  Ukrayna’da Kharkiv ve Donetsk’den sonraki üçüncü uçuş noktası Lviv.  Batum ve Lviv ile Pegasus Hava Yolları yurt dışında 57 uçuş noktasına ulaşıyor.

Pegasus’un Gürcistan’daki 2. uçuş noktası olan Batum uçuşları 8 Ekim’de Başlıyor

Pegasus Hava Yolları’nın Tiflis’in ardından Gürcistan’daki 2. destinasyonu olan Batum’a 8 Ekim’den itibaren her hafta Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleşecek uçuşların biletleri satışa sunuldu. Uçuşlar Sabiha Gökçen’den saat 11:20 ve Batum’dan saat 15:10’de gerçekleşecek.

İki ülke arasında gerçekleştirilen özel anlaşma gereği, Pegasus misafirleri ister Batum’a, ister Batum üzerinden Hopa’ya ulaşabilecekler.

Batum ve Hopa’ya yapılacak olan seferler, tek bir meydandan icra edilecek. Gürcistan ile Türkiye arasındaki anlaşmaya istinaden, uçuşlar Batum Havalimanı’na yapılacak olup; Hopa’ya gidecek Pegasus misafirleri, Batum Havalimanı’nda aprondan otobüs ile alınıp, gümrükten geçirilip, Hopa’ya 1,5 saatte ulaştırılacak. Dönüşlerde, check-in işlemleri Hopa’da yapıldıktan sonra Pegasus misafirleri yine otobüsle Batum Havalimanı apronuna götürülecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçacak Pegasus misafirlerinin, hem Hopa hem de Batum seferleri için check-in işlemleri dış hatlar terminalinden yaptırılyor olacak.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Batum’a yapılacak seferler 49.99 €’dan başlayan; Hopa’ya yapılacak seferler ise 49.99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Hopa parkurunda bilet almış olan misafirlerin Batum Havalimanı’ndan çıkış yapmalarına izin verilmeyecek.

Pasaporta ihtiyaç duyulmadan gezilen Gürcistan’ın tatil şehri: Batum

İki ülke arasında gerçekleştirilen özel anlaşma gereği, Türk vatandaşlarının pasaporta ihtiyaç duymadan, nüfus kağıdı ile giriş yapabildiği Batum, Karadeniz’e olan uzun sahili, casinoları ve tarihi ile ilginç ve kolay ulaşılabilen bir tatil destinasyonu olarak öne çıkıyor.

Pegasus misafirleri, tüm bu özellikleri ile seyahat tutkunlarının yeni yükselen destinasyonuna dönüşen Batum’dan İstanbul aktarmalı olarak, 14 yurt dışı, 17 yurt içi destinasyonuna seyahat edebilirler.

Pegasus’un Kharkiv ve Dontesk’den sonraki 3. uçuş noktası Lviv oldu…

Pegasus Hava Yolları’nın Ukrayna’daki üçüncü destinasyonu olan Lviv ile İstanbul arasında haftada 4 kez karşılıklı gerçekleştirilecek seferler 59.99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa açıldı.  Uçuşlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul’dan saat 13:35 ve Lviv’den saat 17:30’da; Pazar günleri ise İstanbul’dan saat 23:55 ve Lviv’den saat 02:55’de gerçekleştirilecek.

İki ülke arasında imzalanan işbirliği anlaşmasına paralel olarak, 1 Ağustos’tan itibaren Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasını kaldıran Ukrayna, Pegasus misafirleri için farklı bir alternatif olacak.

PEGASUS BATUM VE LVIV'E UÇUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

pgs'ye cevap ~ 12 yıl önce
ya pegasus batar lviv'de, ya da lviv batar sayesinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Birazda personele ucret odensin, tl maas mi var havacilikta. Kaptana ver digerleri calismiyor sanki kimseye zam yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIRGIZİSTAN ~ 12 yıl önce
KIRGIZİSTAN dan UÇUŞLARI NEDEN BAŞARAMADINIZ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 12 yıl önce
iyi zararlar pegasus. lviv'de batarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Viva Pegasus :) ~ 12 yıl önce
Pegasus´u tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
güzelmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000