23 Ekim 2012, Salı 12:34:09

PEGASUS BAŞLIYOR

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün misafirleri için genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, uçuş ağına Aralık ayından itibaren bir yenisini daha ekliyor: Pegasus Hava Yolları, 17 Aralık’tan itibaren Alanya Gazipaşa Havalimanı’na uçmaya başlıyor.
  • gazipasaya bu uçakların uçmasına izin vermek ve oraya uçmak kazaya davetiye çıkarmaktır.
  • sabancı ya bravo demiyorum çünkü çalışan personelinin çayını bile vermeyen sosyal haklarını gasp edip bu kadar büyüyerek şirketlerini genişletmek marifet değildir. çalışan elemanlarda dejenere olmuş, vurdum duymaz bir nesil ve insan yetişiyor. kendisi denizler altında gezerken elemanlarının çayını bile vermeyen, hele pegasus teknik yok böyle birşey zorla çay parası toplanıyor. yöneticilere baksanız çobanlık bile yapamazlar. nasılsa tok şirket . bu tekniğin başındaki yöneticiler nasıl burada olabiliir yattığın yerden para kazanmak herşeyi yık teknisyenin başına gerisi umurunda değil o kadar çok israf yapılırken gözleri görmüyor çünkü umurunda değil nasılsa çeşme akıyor . durum böyle oluncada kim yalakalık yaparsa o rahat . ne araştıran var ne soran.. çayını, servisini vermeyen alt yöneticileride pazardan gelme olan bir şirkete şirket denmez ve kimsede demiyor zaten. patrona masraf çıkartmıyorum diyerek göze girmeye çalışan fakat diğer yandan
  • artik tecrubesz kabin memuruda almaya bslasa pegasus bukadar buyrken
  • artik tecrubesz kabin memuruda almaya bslasa pegasus bukadar buyrken

Türkiye’de zamanında kalkış performansını her gün web sitesinde yayınlayan tek  hava yolu şirketi olan Pegasus Hava Yolları, TAV Havalimanları tarafından işletilen 500.000 yolcu kapasiteli Alanya Gazipaşa Havalimanı’na da tarifeli seferler gerçekleştirmeye başlıyor. Bu yeni uçuş noktası ile Pegasus Hava Yolları, Alanya’yı Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli destinasyonlarına bağlayacak.

İlk uçuşun 17 Aralık günü gerçekleşeceği Gazipaşa Havalimanı’na yapılacak seferlerin biletleri 29.99 TL’den başlayan fiyatlarla Pegasus misafirleri için satışa sunuldu.

Haftanın dört günü, gerçekleştirilecek seferler sayesinde Pegasus misafirleri Gazipaşa Havalimanı’ndan yurt içinde 16; yurt dışında 39 noktaya bağlantılı olarak uçabilecekler.

Önümüzdeki dönemde uçuşlara paralel olarak başlayacak, Alanya ve çevresine sunulacak havalimanı servis hizmeti ile Pegasus misafirlerinin Gazipaşa Havalimanı’na ulaşımları kolayca sağlanıyor olacak.

PEGASUS BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

gazi paşa ~ 11 yıl önce
gazipasaya bu uçakların uçmasına izin vermek ve oraya uçmak kazaya davetiye çıkarmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HG ~ 11 yıl önce
Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsunuz? Duvara dayanarak mı? Gazipaşa'nın temelde Batum'dan pek farkı yok. Demek ki size göre kazaya daveti çıkarmayacak meydanlar çöl ortasındaki 15,000 fitlik pistler.
pinti ~ 11 yıl önce
sabancı ya bravo demiyorum çünkü çalışan personelinin çayını bile vermeyen sosyal haklarını gasp edip bu kadar büyüyerek şirketlerini genişletmek marifet değildir. çalışan elemanlarda dejenere olmuş, vurdum duymaz bir nesil ve insan yetişiyor. kendisi denizler altında gezerken elemanlarının çayını bile vermeyen, hele pegasus teknik yok böyle birşey zorla çay parası toplanıyor. yöneticilere baksanız çobanlık bile yapamazlar. nasılsa tok şirket . bu tekniğin başındaki yöneticiler nasıl burada olabiliir yattığın yerden para kazanmak herşeyi yık teknisyenin başına gerisi umurunda değil o kadar çok israf yapılırken gözleri görmüyor çünkü umurunda değil nasılsa çeşme akıyor . durum böyle oluncada kim yalakalık yaparsa o rahat . ne araştıran var ne soran.. çayını, servisini vermeyen alt yöneticileride pazardan gelme olan bir şirkete şirket denmez ve kimsede demiyor zaten. patrona masraf çıkartmıyorum diyerek göze girmeye çalışan fakat diğer yandan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Arkadaş, senin hayatın çay üzerine kurulu galiba... Bu şirkette bir zamanlar çaylar bedavaydı. Elemanlardan bazı işgüzarlar, tasarruf olsun diye çayın paralı yapılmasını istedi. Tabii ki şirket de bu fikrin üzerine yattı... Önce eleman kendi hakkını korumayı bilecek ve bencillik yapmayacak. Bunu anlayanlar çayı hak eder.
İş ~ 11 yıl önce
artik tecrubesz kabin memuruda almaya bslasa pegasus bukadar buyrken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş ~ 11 yıl önce
artik tecrubesz kabin memuruda almaya bslasa pegasus bukadar buyrken

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000